Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

crisspy, sa-mi spui daca ai gasit halat.Bafta!

36+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Truth, Oxigen, Tuchi, Andre_ea, sa va creasca mari-mari puiutii si numai fericire sa aveti impreuna numai bucurii.

Bun venit pe lume micilor licurici

Eli, tinem pumnii si scot vreo 2-3 majorete in caz de...

Selene, pana acum nu a fost nevoie sa curat deloc nasucul lui bebe mic, moasa a zis "sa nu ma bag" daca nu sunt probleme. Racit nu e, respira bine pe nas, mucusori nu avem... lasam nasucul in pace.

Viorella, eu am ajuns la cezariana de urgenta, caci medicul era ingrijorat de nivelele de oxigen din sangele lui bebe si se temea ca ar putea fi probleme cu cordonul (nu au fost dar mai bine ca nu a riscat). Cunoscand "politica" celor de aici referitoare la cezariene, sunt convinsa ca s-a facut de nevoie (eu doream nastere normala, s-a si incercat dar nu eram complet dilatata si medicul voia ca bebe sa iasa cat de repede posibil). In orice caz, am fost asigurata ca la bebele urmator daca va fi sa fie voi putea incerca nastere vaginala fara probleme.

Apropos de cezariana, fetelor, mie nu mi-a facut nimeni clisma, mancasem normal cu cateva ore inainte (ca deh... de unde sa stiu eu ca...)iar apa am baut tot timpul. Prima masa (paine prajita, ceai si iaurt) am luat la cateva ore "dupa"...de "revelion" adica la ora 12 (nascusem de 12 ore) am primit fursecuri de la moase iar sotul mi-a adus prajituri, iar de a doua zi mancam normal.

Irina, asa-i aici cu ciorapii medicinali... toata gasca din salonul de cezariene aveam si intr-adevar sunt preventivi ca sa nu facem tromboza.

Un week-end frumos sa aveti!

pe toata lumea

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

VIORELLA,eu sunt la a treia cezariana si nu o recomand nimanui...din pacate,primul meu copil a fost pozitionat cu capul in sus si nu a avut loc sa se intoarca...am vrut nastere naturala,dar nu era voie...drept care am avut cezariana cu rahi anestezie...am avut dureri cumplite,crede-ma...am crezut ca mor!...la fetita,pe care am avut-o dupa 3,6 ani de la nasterea primului,am incercat nastere naturala,dar,dupa 5 ore de travaliu si contractii la cateva minute ,dilatatia era 1,5 cm si riscam sa mor si eu si copilul,deci cezariana de urgenta....a fost spre binele meu pt ca au descoperit si 2 fibroame pe care mi le-au scos...am avut iar dureri de nu vrei sa stii,am facut tot rahianestezie...acum, cred ca-ti dai seama ,ca sunt obligata sa fac tot cezariana si,crede-ma ca ma gandesc numai sa nu ma mai doara cum m-a durut...mi-e frica rau,dar nu am ce sa fac...din cauza cezarienelor anterioare sunt obligata sa stau la pat,sa iau gynipral pt a opri contractiile pt ca,altfel,risc ruptura uterina...sfatul meu din tot sufletul ,e sa faci cezariana doar daca esti obligata...am prietene care au nascut natural,cu epidurala si au fost superfericite,nu ca mine...nu e deloc usoara cezariana,cred ca vezi ce spun si celelalte fete...bafta!

BEE,nu fac smotru,doar pun lucrurile lui bebe la spalat,atat...de gatit gateste sotzu',iar curatenie si calcat,face femeia care vine de 3 ori pe saptamana...eu o sa calc - stand asezata - lucrurile lui bebe ca nu vreau sa puna nimeni mana pe ele

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

buna fetelor!
aici la mine ninge de 2 zile,e plin de zapada. eu sunt racita,asa ca ceaiuri de musetel cu miere si lamaie la greu,vitC si Propolis. altceva nu cred ca e bine sa iau. oricum,numai de asta nu avea nevoie.
diseara avem musafiri,ieri am bucatarit cu mama o gramada, apropo de asta,miere,acum s-a ajuns ca puiul sa isi invete mama noi retete
sper sa imi treaca repede raceala asta,ma doare gatul si curge nasul.

bb a mea e bine merci. doarme noaptea,deci nu ma trezesc din cauza ei,dimineata se trezeste cand e ora de masa,o dulceata! de abi astept sa o cunosc!
va pup si un weekend placut!

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

aaa,ca tot venii vorba de zodii,eu as vrea sa nasc in varsator,dar asta nu e tot,vreau si pe 25 ianuarie daca se poate. am fi toti trei(eu,tati si bb) nascuti pe 25. ar fi frumos. acum sa vedem daca vrea bb sa mai stea atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu am bagat hainutele lui bebe la spalat .... o parte, ca nu incap toate in masina. V-am zis ca am primit vreo 3 plase mari de la sora-mea + ce aveam eu cumparat nou. Sunt asa de dragute......doamne....imi vine sa le mananc.

Lisa, cred ca e asa bine cu mama....esti bucuroasa nu?

Nu mai pot sta prea mult cu voi la povesti pentru ca trebuie sama duc intr-o vizita la o prietena ca e ziua ei.

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

fetelor,nu are nimic ca sunt racita.nu?? medicamente nu iau,dar ma simt nasspa tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lisa daca nu ai febra cred ca nu e nimic .... daca apare temperatura tre sa suni imediat lla medic .... mie asa mi-a zis doctorita ... nu se sta cu febra .... ai si tu grija mare ... si la noi e f ger in tara ....

eu am terminat de calcat .... mai am de bagat doar aspiratorul ...
acum iau iar o pauza sa mananc ....

pupici
35+ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna burtici si mamici fericite!

ANDRE_EA, OXIGEN, TUCHI, TRUTH - FELICITARI PENTRU BEBEII VOSTRI, SA FIE SANATOSI, CUMINTI, SI PAPACIOSI! VOUA RECUPERARE USOARA SI MULTA DRAGOSTE SI RABDARE CU INGERASII VOSTRI!

MICOLA, eu avut la Vlad un tarc de panza cu inaltator (asa se numeste) care se monteaza si salteluta ajunge cam la jumatatea inaltimii tarcului. In el a dormit Vlad pana pe la 6 luni, ca dupa aceea devenise periculos ca se ridica in fund si putea sa cada. Nu se lasa nimic in jos, dar e foarte practic, ca e usor de pliat si ocupa foarte putin loc la transportat.
Tot in asta am sa-l culc si pe bebe in primele luni.

VIORELLA, si eu l-am nascut pe Vlad cu cezariana, mie mi s-a rupt apa acasa, am avut travaliu vreo 5 ore la spital pregatindu-ma ptr nastere naturala, dar cand am ajuns la dilatatie maxima dr. a hotarat de urgenta cezariana pentru ca era bb prea mare (dr a zis ca bb nu ar fi reusit sa "iasa pe jos" si era risc si pentru el si ptr mine). Acum la bb 2 tot cezaiana voi face. Sunt putin stresata dar sper sa nu am urmari neplacute. La prima mi s-a facut anestezie generala si nu am avut dureri de cap. Operatia se reface mai greu ca taietura de la nastere naturala, dar daca medicul hotaraste asa nu ai ce sa faci.

CRISTI_2003, am vazut pozele cu flacaul tau, e tare scump si cred ca papacios

ARIYA, si Vlad e foarte tandru cu...burtica mea...adica cu fratiorul lui . De cate ori ma pupa pe mine il pupa si pe frate-sau, in special seara cand il duc la culcare. Il mai intreaba "tu ai dormit bine?" sau "ai mancat si tu?". Odata i-am spus sa se imbrace mai gros in casa (voia sa stea in tricou, si chiar daca e cald in casa, noi stand la parter uneori se simte putin rece, iar el sta mult pe jos si se joaca cu masinutele). A obiectat bineinteles si m-a intrebat ca de ce fratiorul lui din burtica sta dezbracat????!!!! Dragut, nu?

Voiam sa va intreb si eu ce e cu TRUSOUL, ce este asta, ce contine, si ce trebuie facut ca sa il obtinem?

Pupici

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi asa voi face.
Si la mine la fel cu lohiile, poate acum s-or opri ca luni fac 2 saptamani (Doamne, ce trece timpul!)

Fetelor, Galactogilul e o minue. Iau de ieri de la pranz si deja si-a revenit lapticul.
Nadia mananca in jur de 50 ml la o masa (o cantaresc de aia stiu), uneori chiar 70. Cateodata suge putin, 20-30 ml si atunci mai cere peste 1 ora, dar in general cam la 2 ore jumate - 3 mananca iar noapte face o pauza mai mare (azi noapte a stat de la 2,30 la 9 fara sa pape si am dormiiiit).

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput