Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)
Raspunsuri - Pagina 20
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia 3.nu ai voie efort(desi eu deja dau cu aspiratorul,fac mancare,ridic bidonul de 5l cu apa plata sa-i fac bibe lui David,spal,fac curat..am grija de bb. etc) |
Leditia vezi ca exista in magazine nishte dispozitive care se ataseaza la bidonul de 5 l de pa plata, ca un fel de robinet. Mi-am cumparat si eu si este foarte comod, nu mai trebui sa ridici bidonul de fiecare data cand vrei sa pui apa in ceva. Eu zic sa-ti iei din ala, e maxim 15 lei, dar este foarte util.
Cadia am gasit halat, nu e foarte fluffy dar are si papucei asortati si o mica gentuta
Erau asa de multe reduceri in mall, de-abia astept sa nasc sa revin si eu la o silueta mai normala, si sa dau iama in magazine

Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

lisa79 spune:
cami,multumesc! febra nu am,am baut o gramada de ceaiuri,ma simt mai bine...gatul,na,tot asa umflat,dar o sa treaca.
si eu vreau sa vina odata ziua sa nasc,sa imi revin si sa pot sa imi mai cumpar una alta. anul asta am pierdut reducerile de sfarsit de an. recuperez eu![]()
am primit o gramada de hainute de la rudele din tara. sunt asa de frumusele
...pana si un pardesiu pt varsta de 1 an,frumos foc!
si un urson de scos bb din spital. de abia astept sa vad ce sentimente imi vor aparea pt micuta. am emotii...
miere,tot 2 in 1? cred ca esti satula de intrebarea asta
. da tu ai pierdut dopul???
crisspolis ,anca,iulia,voi cum stati?
crisspolis mai ales tu,ca esti deodata cu mine,ai pierdut dopul???
cris 30,sper sa te bucuri deplin de piticuta ta
pupici
37S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Tot 2 in 1, n-am pierdut nici un dop. Dorm intr-una, zi si noapte.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
lisa79 spune:
eu nus tiu cum poti s adormi,ca eu sufar de insomnii. care e secretul??
37S+
jasmi spune:
Salutare!
andre_ea, truth, oxigen, felicitari mamicilor! sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si sa creasca frumosi si mari! 
micola felicitari pt bebe baietel!
Eu declar azi o zi naspa. Inca mai am ceva urmari de la raceala de la revelion: nas infundat, dureri de urechi
. Pe langa astea azi am tinut-o tot intr-o contractie nedureroasa + alte placeri ale sarcinii (le stiti voi poate mai bine ca mine
)
Jasmi
35+ cu 
way to go, BB
jasmi spune:
| citat din mesajul lui lisa79 eu nus tiu cum poti s adormi,ca eu sufar de insomnii. care e secretul?? 37S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora |
Eu mai am probleme cu insomniile. Desi mai degraba aveam. Ma trezeam la pipi si apoi stateam 2-3 ore cu ochii in tavan.
Mai nou incerc sa fiu cat mai obosita cand ma culc. Inainte dormeam de-amiaza si pe la 9 ma culcam de tot. Acum ma chinui sa stau pana pe la 11 si nu mai dorm de amiaza deloc. Merg la baie chiar inainte de culcare si apoi nu ma mai trezesc pana suna ceasul de mers la serviciu

Jasmi
35+ cu 
way to go, BB
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui Selene_Bunny ingrid, da. La mine, la Cluj, a fost simplu, pentru ca, de indata ce am luat certificatul de nastere de la Primarie, ne-au si pus formularele in brate si ne-au spus la ce camera sa mergem cu ele... Pentru prima de nastere, am primit numar de ordine. In 4 si 5 martie se dau banii.Pentru trusou, cica voi primi acasa o instiintare.Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune! |
34+
lisa79 spune:
nici eu nu dorm de amiaza,deloc.ma culc cand imi pica ochii(23.00),adorm imediat,dar cand incep si merg la baie,asta cam dupa 4 ore,cand sa ma pun in pat...s-a dus somnul.numar oi...multeeee...adorm intr-un final. dar pe la 7 dim,nu mai pot de dureri de pulpe si asa as mai dormii
.
37S+
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui DarkBendis Truth, Oxigen, Tuchi, Andre_ea, sa va creasca mari-mari puiutii si numai fericire sa aveti impreuna numai bucurii. ![]() ![]() ![]() Bun venit pe lume micilor licurici ![]() ![]() ![]() ![]() Eli, tinem pumnii si scot vreo 2-3 majorete in caz de... ![]() ![]() Selene, pana acum nu a fost nevoie sa curat deloc nasucul lui bebe mic, moasa a zis "sa nu ma bag" daca nu sunt probleme. Racit nu e, respira bine pe nas, mucusori nu avem... lasam nasucul in pace.Viorella, eu am ajuns la cezariana de urgenta, caci medicul era ingrijorat de nivelele de oxigen din sangele lui bebe si se temea ca ar putea fi probleme cu cordonul (nu au fost dar mai bine ca nu a riscat). Cunoscand "politica" celor de aici referitoare la cezariene, sunt convinsa ca s-a facut de nevoie (eu doream nastere normala, s-a si incercat dar nu eram complet dilatata si medicul voia ca bebe sa iasa cat de repede posibil). In orice caz, am fost asigurata ca la bebele urmator daca va fi sa fie voi putea incerca nastere vaginala fara probleme. Apropos de cezariana, fetelor, mie nu mi-a facut nimeni clisma, mancasem normal cu cateva ore inainte (ca deh... de unde sa stiu eu ca...)iar apa am baut tot timpul. Prima masa (paine prajita, ceai si iaurt) am luat la cateva ore "dupa"...de "revelion" adica la ora 12 (nascusem de 12 ore) am primit fursecuri de la moase iar sotul mi-a adus prajituri, iar de a doua zi mancam normal. Irina, asa-i aici cu ciorapii medicinali... toata gasca din salonul de cezariene aveam si intr-adevar sunt preventivi ca sa nu facem tromboza. Un week-end frumos sa aveti!![]() pe toata lumeaDark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
34+
iuliacris spune:
Lisa, eu am abia 33 saptamani si 3 zile, asa ca mai am de asteptat. Cu somnul o duc si eu foarte prost de vreo 2 saptamani dorm cam 5 ore pe noapte, cu treziri din ora in ora ca nu am aer. Noaptea asta am dormit si eu in sfarsit 8 ore cu o intrerupere de 1 ora jumate pe la 4 si Doamne, bine e...Dar nu-mi fac mari iluzii ca o sa ma tina... Ziua nu pot dormi de loc de cand sunt gravida, nu stiu de ce. Cipri al meu se cruceste cum de mai pot functiona, el care ar dormi aproape zi si noapte daca s-ar putea.
Alte probleme nu s-au ivit, decat ca din cauza placentei anterioare nu o prea simt pe asta mica si e tare frustrant.
Azi e ziua lui Cipri, face 33 ani, dar n-am avut chef de nici un party. Acum am in cuptor o placinta cu branza de vaci, favorita lui in materie de dulciuri si in asta va consta toata sarbatoarea. Bine s-asa. Poate mergem la vreun film, daca ruleaza vreunul bun. El deocamdata cica sarbatoreste prin munca, e la birou, isi pregateste cursul, ca luni incepe scoala.
Am si un dezastru prin casa, o tona de chitante care trebuie sortate si shreduite si-ar trebui si aspirat. Poate-l pun pe el cand vine acasa, s-asa-i ziua lui...
POZE
Iulia 33+
Carla Maria