Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

mesaj de la ANDRE_EA

S-a nascut Ilinca Maria!3200g, 49,5cm ora 20.05 e tare micuta, tati zice ca seamana cu Tudor!

Felicitari Andree_ea!!!!!!!!Sa va traiasca!!!

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Oxigen felicitari si tie!!!!!!!!!Sa va traiasca...iata ca se inmultesc licuricii si toti sunt f bine ceea ce ne da si noua celor care urmam mult curaj!Bravo!

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Felicitari Oxigen, bine ai venit Maria Teodora.

Bravo Andre_ea, a-ti traiasca bebitza scumpa si va asteptam cu mare drag

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Felicitari Oxigen si Andre_ea. S-aveti parte de bebei sanatosi, cuminti si frumosi!

Ce zi rodnica!

POZE

Iulia 33+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Selenuta, off neamurile astea....nu te mai lasa o data in pace

TUCHI, TRUTH felicitari pentru bebei, sa va aduca numai bucurii!

Alina imi e asa drag de tine ca mai ai timp sa intru si sa vb cu noi

Aryia eu stiu ca e normals a iti curga sange din nas in ultimele luni de sarcina. si mie imi curge (acum nu iti imagina ca siroaie....dar imi curge)

Crisspolis mai usor cu treburile....

Oxigen sa iti traiasca minunea

Daiopri sa stii ca am avut si eu cateva zile in care m-au durut muschii de lapicioare, dar trece...

Andreea felicitari, sa va traiasca si sa fie papacioasa

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi si eu deschisesem calculatorul sa redau mesajul Andre_ei.
felicitari, sa va traiasca Ilinca Maria si sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea!!
Oxigen, sa va traiasca Maria Teodora!!
Felicitari Truth!

Mergi la inceput

Roxanaz io-s mai activa noaptea...sa ma vezi next week dupa ce nasc ce activa o sa mai fiu..

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

FELICITARI PT MAMICI SI PT LICURICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

WOW! Felicitari mamicilor Andreea si Oxigen si sa va traiasca minunile!

Ingrid: durere de cap, edeme, si tensiune - eu zic sa mergi la spital. Pre-eclamsia cam asa se manifesta. MAi bine mergi si vezi ca nu e nimic, decat sa stai asa pana marti!
Nu vreau sa te sperii, insa pe bune - mergi sa te vada un medic!
Tu ai teste ptr albumina? Se gasesc in farmacie? Sunt ca niste betisoare din carton, bagi in prima urina de dimineata si vezi nivelul de albumina. Sanatate multa!

Eu azi am vazut moasa, ptr alt curs preparator. TAre simpatica femeia asta. Ne-a pus pe mingii mari, am luat mingiile in brate. Sotul a concluzionat ca ar fi ok sa se inventeze o minge cu gaura ca vedea ca burta mea nu se prea pozitiona pe minge.

Am discutat depsre clisma - aici nu se face ca cica da contractii de intestine pe langa alea de uter. Cica daca mi-e chiar jena ca as putea face ceva (desi m-a asigurat ca nu as fi prima/ultima), sa iau un supo cu glicerina.
Nici la cezariana nu mi-au facut!

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

hello mamici si burtici!
noi tot doi in 1 suntem! cre ca pana la urma o sa ma obisnuiesc atat de mult de-o sa ma ia prin surprindere nasterea... oricum nu ma prea vad nascand - adicama vad insarcinata si mama dar nascand....
felicitari tuturor noilor mamici: Tuchi, Truth, Oxigen, Andre_ea!! Se umplu de licurici azi!! Sa creasca toti mari si sa fie sanatosi!!!
Irina - ce bine ca mai exista zuze!! :)) si tu tot pe 13 ha??
fetelor - multamim de incurajari!
cat despre nesuferitu de 13 - nu ma face el pe mine!! :)) daca atunci o fi sa fie, sa fie!!
am avut cateva contractii azi - iar mi-a tras baietu tzapa!! iar am crezut ca ieses si cand colo... daca seamana cu tasu o sa se hotarasca sa iasa pe 12 - ca sa nu fie 13 (sa ma multumeasca pe mine), dar realizata pe ultima 100 de metrii!!!
ma simt mai gravida acu ca oricand - mi-e pofta de ciocolata de casa si dulceata de caise!!

39+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR sau N-AMR :))))) !!!!!!

Mergi la inceput