Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

M-am linistit ...am vb cu Irina care e o simpatica si acum sunt super relaxata...Iri
va pup pe toate si vb maine...aveti grija de voi !noapte buna

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aryia si tu esti l fel.Abia astept o luna martie asa toate cu bebei sa ne vedem ...ce misto ar fi..

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Pe data de 5 la ora 16.50 s-a nscut prin cezariana o frumusete de fetita de 3350 kg si 49 cm.Acum suntem acasa si promitem sa povestim cum ne-am nascut si punem si poze.Sunt un mic licurici care am adus multa bucurie familiei mele

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

tuchi, felicitari! Ma bucur pentru tine, cat te-ai chinuit tu, si uite ca tot greul a trecut, acum visul ti s-a implinit si iti tii minunea in brate!bebelusi, Daria a avut asa: body cu maneci lungi + pantalonasi, peste, o salopeta mai grosuta, intreaga, caciulita, si peste, un fasulet (numai hainuta) in care mai ca a incaput toata. Piciorusele i le-am invelit intr-o paturica. Drept ca masina era parcata fix in fata usii spitalului, deci am iesit, am coborat cateva trepte, am ajuns pe trotuar si am intrat in masina. La coborare, trotuar - curte - urcat cateva scari - intrat in casa.Stelluza, eu m-am epilat singura, cu lama, pe pipaite. A mers. La dus m-am rezolvat, joi dimineata, inainte sa ma duc la spital. Nu ma irit, dar ma enerveaza ca creste repede si intzeapa. Nu se compara cu ceara, dar mai astept, sa mai slabesc. catisto, nici la mine n-a fost niciun dop. Vezi ca Billy zicea de bazait...cami_antonia, pai cum sa fie? Tare a mai plans. Are 4 tonalitati. A 4-a de-abia aseara am experimentat-o. E teribila. Nu te mai auzi om cu cetatean. Ce vroia copilul? Sa doarma cu mami. Mai precis, pe pieptul / burta lui mami. Nu stiu, or fi inchipuirile mele, dar uneori, parca percep asa, ceva, un gand, "ma simt singura, vreau sa dorm cu tine", si ma bufneste si pe mine plansul si musai o iau la mine in pat... Am vazut-o pe Naty alaptand din sezut (cred), sprijinita pe perna. Am incercat si eu aseara, dar nu-mi iese prea bine, mi-a greu sa pozitionez copilul, ma tem ca nu-i tin capsorul si spatele bine, si ea se enerveaza, cand incerc prea mult... In plus, cu intreruperi, e adevarat, a stat la san 2 ore!!! Cand la unul, cand la celalalt... Parca daduse foametea...spic, o sa incerc si eu faza cu cosuletul din paturica. Suzeta nu i-am dat.truth, felicitari si tie!Am reusit sa ajung la spital, sa comunic CNP-ul, si intr-adevar, de-abia acum mi-au dat iesirea. Am fost si la Primarie, am depus actele pentru prima de nastere si trusou, deocamdata. Dar numai in martie voi primi banii, asa de incet se misca.Ce sa va mai zic de bebelina mea... E tare dulce... Deja isi intoarce singura capsorul de pe o parte pe alta... E semn bun, nu? Si cand suge, ma prinde de bluza si si-o trage pe fatzuca, parca ar vrea sa se bage toata in mine... Aseara sugea cu manutele impreunate, stanga facuta pumn si pusa in palma dreapta, palma inchisa peste pumnulet... Azi facea niste mutrite, de ma stricam de ras, n-apuc s-o fotografiez, ca asa repede isi schimba mimica...Link-ul catre capitolul 112 (de pe prima pagina) nu e bun!!!Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune!
Lamuriti-ma si pe mine: la Primarie depunem acte pentru 1.trusou bb, 2. prima de nastere? (ce e asta ca nu am auzit si care sunt actele?), 3. alocatia bb de 200 ron si 4. CIC (bineinteles dupa cel putin 42 de zile). Iar la angajator 5. salariu bonus la nastere copil.Asa sunt? Am zis bine?34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Daiopri, eu tot la serviciu..sapt viitoare am un training luni, marti am control si in functie de ce imi zice doctorita decid daca mai vin la sv sau fac 'work from home' pana nasc...nu vreau sa imi consum zilele de vacanta sau sick, ca sigur o sa imi trebuiasca dupa ce vine bebe, asa ca as prefera un 'work from home', la noi se poate.. Tu cat timp mai mergi? V-ati hotarat daca mergeti in ro vara asta?

crisspoliss, mai lasa si tu treburile din casa si odihneste-te...daca te pui, ai sa gasesti tot timpul ceva treaba prin casa, mai bine odihneste-te ca acusi vine bebe si trebuie sa fii odihnita.

Oxigen, felicitari! Asteptam poze si povestea nasterii!

38+

Mergi la inceput

Si eu m-am trezit in noaptea de 30/31.12 cu o durere de cap nebuna. Am luat 2 paracetamoale si nu a trecut desi de obicei trecea.
Apoi s-a diminuat durerea, dar tot a ramas asa ca o presiune in cap si ochi, si senzatie de greata si maini si picioare umflate. Si cand mi-am luat tensiunea aveam 14 cu 8, desi eu mereu aveam doar 10 cu 6.
Am incercat sa fac si ceva treaba prin casa (nu prea mukta ca nu pot). Imi simteam burta cum ma trage in jos, parca era un pietroi si ma durea si spatele si burta si toate. Apoi m-am speriat ca simteam si o apasare acolo jos si ieri si azi am stat doar in pat iar acum ma simt mult mai bine.
Marti am intalnire cu gineco sa-mi spuna ce a fost.
Am vorbit si cu dr. de fam. care a zis ca nu prea avem ce face sa incerc sa nu fac efort si sa-mi monitorizez tensiunea sa nu treaca de 15.34+

Mergi la inceput

Eu nu-mi iau dr. pediatru. O sa vina acasa dr. de familie si daca va fi cazul imi va da trimitere la pediatru.34+

Mergi la inceput

Ariya, cum mai e cu tensiunea? Ai luat ceva pt asta?34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

na ca ma ajuns si noi acasa! foarte obositor sa umblii atata prin magazine.
aryia,ai grija cu tensiunea
oxigen,asteptam poze,felicitari pt licurici si refacere usoara si bebe fara colici!
mama e bine,e pt prima data aici,de zbor nu i-a fost frica,chir i=a placut. nu a inteles mai nimic ce i se zicea,dar tot s-=a descurcat ,saracuta
mergem la bucatrit.
o seara buna sa aveti!

37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Anca, mai vin saptamana viitoare si gata. Eu nu prea am ce sa lucrez de acasa, tb sa fiu la birou. Da nici la birou nu prea am ce face, de aia nici nu mai vreau sa vin ca mi se lungesc urechile. Nu mai mi se da prea multe de facut ca is pe picior de plecare si si cu mintea varza:))
Da am lucrat cateva vineri si o sa iau doar 4 zile de vacanta. Asta daca nu vine bb mai repede si schimba planificarile.
Oricum tare greu ne mai miscam dimineata si ma apuca nervii pana plecam din casa, asa ca abia astept sa raman acasa. Tot tb sa ma trezesc da ma bag eu in pat inapoi dupa ce pleaca baietii.
Am uitat sa zic ca pe mine ma dor asa numitii "muschi" de la bulane (asa zisele chiscute) de zici ca cine stie ce exercitii oi fi facut. Poate fi de la cele cateva kgramute castigate?
Apoi bb al meu e sus si tare. Nu am sperante sa se lase burta deloc, si rad fetele de mine la sv ca parca am o minge de baschet in stomac. Da macar nu merg la baie des, ce conteaza ca respir cu portia:)))
Si mai vroiam s aspun ca motanul de cateva zile ma abureste cu vrajeala catre fratele lui. Atata mai pupa burta, si il cauta pe bb in burtica. Sa zic drept se pricepe sa caute cu manutele asa frumos de o sa se faca dr cred:)) Plus ca tb sa ii zica noapte buna si lui bb. Multa vrajeala, si parca vad ce cafteala se lasa cand o fi pe afara….
Miere, mai vroiam sa zic ca eu cred ca pana pe 12 nasti:)) Apoi cum ziceam incearca si varianta cu nu misc un pai poate asa ii place lui Aidan:)) Il zapacesti cu atata treaba si nu vrea sa te intrerupa:)
Wk placut tuturor.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput