Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Aryia, incearca sa te calmezi ( chiar daca e greu!!). Cu cat te stresezi cu atat va creste tensiunea.

eu am patit ca tine acum vreo 3 saptamani! Dimineata aveam cam 14 cu 9, toata ziua m-am stresat ca am tensiune, seara facusem deja 16 cu 10. Am sunat disperata dr, m-a trimis la camera de garda ( Filantropia). Acolo dr care era de garda nu a vrut sa-mi ia tensiunea imediat, vazandu-ma stresata, m-a tinut de vorba vreo 20 de minute iar cand mi-a luat-o aveam 12 cu 8. Concluzia...stresul face rau. fa o vizita la camera de garda dar nu p lua in tragic asa repede. Eu de atunci nu am mai avut probleme, sper sa fie asa in continuare.

Mami de fetita si de baietel 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

n-o iau in tragic,numai ca eu am intotdeauna tensiunea f mica si,mai ales,nu vreau sa ma duc la spital ...sper sa se potoleasca ,altfel nu pot sa iau Gynipralul la 10 si dau in alte belele...offf ca m-am saturat!...urat sfarsit de sarcina am,pe cuvant!...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ariya, si Gynipralul mai da reactii. Eu timp de 2 sapt am luat 3 pe zi si ma simteam aiurea rau. Eu tot as zice sa mergi la camera de garda.

Bee37+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

eu iau de 2 luni 3/zi si tot de atunci nu mai beau nici cafea...m-am obisnuit sa-l iau cu stomacul plin si nu mai tremur asa tare....de-abia astept sa scap de el...dar tahicardia nu trece,insa tensiunea nu mi-a crescut asa tare niciodata...o sa treaca pt ca nu vreau spital...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Intru si eu putin, tot in formatie 2 in 1. Azi am implinit 38 sapt, teoretic inca 2 sapt si gata. Ma simt in continuare bine, contractii dureroase nu am, cred ca in weekend ma pun mai serios pe facut efort, poate, poate...

Lisa, e bine cu mama langa tine, nu? E prima ei vizita in State? Cum ii place?

Naty, am vazut si eu pozele, sunteti superbe toate 3 !

Alinuk, Felicitari si recuperare usoara! Sa fie Andrei sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Iris, ma bucur sa citesc ca esti bine si o ai pe mama langa tine sa te ajute! Sper sa vina bebele cat mai repede! Eu inca pariez ca e baiat

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aryia te am sunat pe orange...

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Tuchi, bravo mamico! Ai vazut ca ai ajuns la termen si e totul bine?:)) felciitari pt toata lupta ta.
Vai, in sfarsit e vineri. Ca in fiecare dimineata imi plang de mila:)) Si mai am o saptamana si gata. Desi cumva parca imi pare rau, da asta e ma "sacrific":))
S-a scris o gramada asa ca zic si eu ca de obicei, bun venit noilor licurici si noilor mamici (ca parca am vazut nume noi).
Apoi facem galerie pt mamicile care se apropie de moment.
Miere, tu cu rabdare mama, ce sa-I faci. Lasa ca vine el cand e gata de marea intalnire. A fost tare faza cu poseta (mie tare imi plac discutiile de acolo si de aia;))) Da eu in locul tau nu as mai face nimic. Doar sa astept. Cum mai esti cu kg? Tot in minus?
Si ca am ajuns la kg, Cristi mie nu mi se pare ca am ramas cu mult mai lata (poate unde eram deja lata). Mie mi-au venit inapoi lucrurile de dinainte de sarcina cam dupa 3-4 luni. Da nu stiu daca acum o sa mai am acelasi noroc:)) Da eu mai sper. Poate doar vreo 2 pantaloni care erau mai mulati stateau putin mai "lipiti", dar nu am avut lucruri la care sa renunt. Dar am avut cu vreun kg doua mai putin decat inainte de sarcina.
Iris bine ca esti mai linistita acum. Asteptam sa auzim ca a venit pe lume si baietelul tau.
Adevarul e ca ma strange in spate si pe mine sa nu stea pisoiul lenes prea mult pe acolo.
In alta ordine in wk asta sa desfacem si noi cutia cu carutul si scaun ca nici macar nu am verificat daca sunt functionabile:))
Am vazut si poze cu mamici si bebeci superbi. Naty ce de par are Nadia:))
Vroiam sa va intreb, ca tot vorbiti pe aici cu aspiratorul ala pt nasuc, voi le curatati nasucul mereu sau doar daca racesc? Ca eu nu pricep, si la motan nu i-am facut nimic ca respira normal si nu a fost necesar.
Aalina, ce pediatru mama? Aicea doar daca ai probleme ceva mergi la pediatru, altfel doar dr de fam. Si ei se lauda ca TBC e eradicat aici si nu recomanda vaccinul. Daca vreau tb sa merg la clinica de travel unde fac vaccinuri speciale ptr cei care viziteaza tari "ciudate":)) Da de ce erai nervoasa?:))
Selene, da stiu ca le tragi nu gluma? Imi pare tare rau ca nu ai linistea necesara. Cum mai e cu tati?
Anca mai mergi la sv? Crisppollis?
Gata cam atat m-a ajutat memoria:((
Da trimitem toate cele bune la toate mamicile:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,eu ma dau cu betadina,la indicatia dritei.La mine vad ca se vindeca frumos...Insa stiu ca drita mi-a zis ca daca supureaza,sangereaza,se invineteste,umfla etc..sa ma dau cu betadina,sa pun gheata si s-o sun urgent.
Ai grija de tine si incearca sa nu faci efort,desi e cam greu...si eventual suna dr.(am trimis mesajul inainte sa-l termin si apoi m-a solicitat nitel David :) )

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Sunt si eu aici, dar de cand sunt in concediu nu mai am vreme deloc de internet...lucrez mai mult acum..spalat, calcat, gatit, aranjat...uff, ca imi vine sa stau in pat toata ziua si sa ma uit la filme, dar parca nici stare nu am...
Daiopri, esti si tu in concediu?
MAi scriu, ma duc la bucatarie ca am musafiri azi si casa e un dezastru...

Crisss 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Buna seara tuturor,

E clar ca nu pot tine pasul cu ritmul in care scrieti :-))). Am intrat putin luni cand am reinceput serviciul si nu am mai reusit sa recuperez din urma. Am citit pe sarite dar am reusit sa vad ca au mai aparut licurici si mamici fericite.

Felicitari proaspetelor mamici si sanatate multa lor si bebelusilor, sa fie papaciosi si cuminti si sa aiba parte de multa dragoste, iar mamicilor refacere usoara si rapida!

Eu o sa merg luni la eco si apoi la control. Am inceput sa am si eu o usoara insomnie. Ma trezesc cel putin odata pentru pipilica pe la 3.00-4.00 si apoi ma ia f. greu somnul, iar cand in sfarsit adorm, trebuie sa ma trezesc sa plec la serviciu. Incerc sa mai merg la serv macar inca vreo 2 saptamani, sper sa ma tina curelele... sau mai bine zis ..burta

Pupici si pe curand!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 32s+

Mergi la inceput