Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
anca_ spune:
Felicitari andre_ea! Sa fie sanatoasa fetita si sa va aduca numai bucurii!
Recuperare usoara si te asteptam cu poze si povestea nasterii!
38+
viorella spune:
felicitari truth!sa-ti traiasca baietelul!
felicitari oxigen si andre_ea sa va traiasca bebitele
se pare ca vor fi multe Marii nascute in ianuarie.....a mea o sa fie crina maria.
multa sanatate si voua si bebicilor si refacere usoara mamicilor!
toate
si mamicile!
39+
CRINA MARIA
cami_antonia spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI ... ANDREEA, TRUTH, OXIGEN .... ... SA VA TRAIASCA BEBELUSII ... SI RECUPERARE USOARA VOUA ...
35+
ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT

Camelia
micola spune:
Salutare, fetelor!
Felicitari proaspeelor mamici si bebici! Sa fie sanatosi cu toti!!!
Eu, de cand sunt in concediu, parca nu mai am timp de internet mai rau ca atunci cand eram la servicu..abia reusesc sa va citesc, dar sa mai si scriu.
Sa va zic si despre mine:
mea este
!!! suntem fericiti, si eu si tati, desi amandoi spuneam ca ne e egal, fetita sau baietel, fiind primul, se vede cu ochiul liber cat de incantat e orgoliul lui masculin ![]()
Ieri am fost la eco si ne-a zis dl dr ca avem un baietel, care sapatamana viitoare sau cel tarziu peste 2 saptamani ne va lumina viata! 

M-a chemat joi (15.01.2009) pt ecograf si, daca e cazul, vineri ma opereaza, daca nu, saptamana cealalta.
Deja nu mai conteaza ca eu vroiam sa fie varsator, nu mai am rabdare sa vina bebe sa-l tin in brate :)! si nu conteaza decat sa fie bine, sanatos!
Azi am fost la medicul de familie si mi-a facut vaccin antitetanos, sai m-a dus la un medic pediatru, care nu a facut decat sa-mi dea nr ei de mobil si mi-a zis ca imediat ce ajung acasa cu bebe s-o sun sa vina sa constate starea lui si sa faca formalitatile de inscriere.
Nu-mi vine sa cred ca am ajuns atat de aproape 
...
Eu am probleme mari cu somnul noaptea..stau mai mult treaza decatt dorm...daca mai dorm si ziua...e de groaza, dar am noroc ca nu prea dorm ziua..Voi cum va descurcati?
aah, si as avea o intrebare: al patuturile-tarc, adica nu cele din lemn, se da o parte in jos ca sa-l pot trage pe bebe cu mine in pat mai usor? sau trebuie sa ma ridic, sa-l iau in brate? maine (adica azi ca e trecut de miezul noptii) ne ducem si noi sa cautam patut si as vrea sa stiu pentru care sa optez...a dupa cezariana, o sa fie greu de ridicat bebe, asa, daca s-ar da o parte in jos, mi-ar fi mai usor..
Va pup pe voi sipe bebeiciii vostri! sicei din burtici si cei din patuturi.
37 + cu
!
AMR 1 saptamana...
!
!
!
Selene_Bunny spune:
ingrid, da, asa este. Actele au diferit. Adica nu mi-au trebuit toate actele mentionate pe mamici.blogspot. Prima de nastere se numeste "alocatie pentru copilul nou-nascut". E 213 RON, parca.
Daiopri, eu ii curat nasucul tot la doua zile. Asa cum noua, adultilor, ni se formeaza mucozitati, asa i se formeaza si ei. Cu tati vorbim zilnic la telefon. Cere mereu poze.
Oxigen, felicitari! andre_ea, sa-ti traiasca fetita!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
miereamara spune:
Andre_ea si Oxigen, felicitari pt prunci!
Daiopri, dulce motanul tau, e bine ca nu e gelos pe pisicutul din burtica!
Lisa sa nu te bata vreo idee sa ne spui ce iti facxe mama ta de mancare
!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
iuliacris spune:
Miere, acum am vazut ca stai in Gainesville, stiu si eu un tip la sociologie, Alin Ceobanu.
POZE
Iulia 33+
Carla Maria
miereamara spune:
Iulia, imi suna cunoscut numele, dar nu as putea sa iti spun cu certitudine. Aici comunitatea este destul de mare, cam 100 de persoane, dar nu toti sunt activi si participa la petreceri. Dar totusi numele imi este cunoscut.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
iuliacris spune:
Da, probabil ca nu e asa activ. Era la doctorat in Urbana-Champaign cand eram si noi grad students. Acum cred ca e assistent professor la voi, am plecat in acelasi an din Urbana. N-am vorbit de vreun an cu el. Anyway...Bafta cu nasterea, cred ca esti la capatul rabdarii...
POZE
Iulia 33+
Carla Maria
Daiopri spune:
Truth, Oxigen, Andre_ea felicitari. Sa aveti niste licurici cuminti si flamangiosi.
Bre, baba mai sunt. Anca, da vreau sa mergem in tara prin mai iunie candva, da am uitat sa raspund data trecuta.
Am fost pana la dr de fam sa imi dea ceva pt motan si m-am intors nervoasa foc. Unde am parcat la dr nu mergea nici un aparat si nu am putut plati parcarea, ca at cand am iesit sa gasesc amenda si sa verific metrele si mergeau. Sa mor si alta nu. Am venit neagra la sv si da-i cu tel dupa aia. Noroc ca au anulat amenda ca ma duceam in tribunal cu ei si alta nu. Da cica alta data sa sun imediat sa raportez ca nu merge metrul. Noroc ca sunase cineva si m-au crezut.
Miere, ar fi frumos sa nu fie gelos, da am auzit eu si ceva perlute de la el de mi s-a strans inima. Nu cred ca se poate sa nu fie da o sa incercam sa fie cat mai putin.
Nici nu ma mai vait ca sunt obosita sau ma doare spate/burta din cauza lui bb ca nu vreau sa prinda pica. Zic si eu ca doar ma doare, da nu stiu de ce:)))
Tu ai stat cuminte ca poate apare?:))
Selene nu cred ca e necesar sa ii cureti mereu nasucul. Zic si eu. Eu nu o sa umblu la el daca nu e racit sau aud ca nu poate sa respire.Zic si eu:) Imi pare bine ce aud de tati. Sper sa fie asa cum iti doresti, ca ai trecut prin destule
Si sa vedeti ce memorie am deodata (de la nervi mi se trage
) parca mai erau 2 fete din Ca, fil_lily si nu mai stiu celalalt nume
) voi cum mai sunteti?
Nasteri usoare!!
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png