***Prietenie la plesneala- Cele mai jenante...***
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
kay spune:
Irina, bine-ai venit in clubu nebunelor
saraca de tine bine ca erai cu spatele, acu sa te fi aratat la toata lumea, tu fecioara pura si inocenta
eu n-am d`aatea despuiate... sau nu-mi amintesc... da am una de la buda.
in facultate, wc comun, unisex, profi si studenti. si o colega, mai nebuna merge la buda si o cauta pe alta colega, Argentina pe numele ei real si adevarat si bate la usa wc-ului, nimic. bate iar, nimic. Argentiinaaa, tu esti? nimic. aha, faci misto de mine ! si incepe sa bata in usa, sa stirge si sa se maimutareasca la usa, poate-poate o deschide Argentina... si cand se deschide usa... nu era Argentina, era profa, Margareta Pogonat... Pogo cum ii zicem noi. deci a inlemnit fata, nu mai stia ce sa zica. si profa, cu o moaca ff serioasa, deschide, se uita la fata noastra, si ii zice pe un ton calm, NU, NU SUNT ARGENTINA. si trece mai departe... va jur ca ne-am tavalit pe jos de ras... iar Mada, tipa cu batutu, a disparut undeva pana a doua zi
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Irina, ce mamica tanara esti...!
Sa-ti traiasca Pierre frumosu'
Si BINE AI VENIT!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
rhoneea, bine ai venit! sa stii ca ne mai trebuie tineret pe aci',mai invatam si noi una-alta,scheme si pozitii noi
Am copiat una din postarile mele de la subiectul Vacanta in Croatia ...sa aflati si voi la ce's buni pampersii
Acum sa va povestesc drumul de intoarcere.......dupa ce ne-am sfatuit am hotarat sa ne intoarcem prin Serbia.....am gasit un drum din Porec care era mai scurt cu 20km decat cel initial pana in Rijeca.....toate bune si frumoase pe drum, pana ne-am impotmolit intr-o coloana....am stat 1ora ...a luat foc un autocar(sunt si poze).....am trecut cu bine pana pe autostrada si cand sa ne apropiem de Serbia a inceput sa ploua ,iar cu bulbuci de nu vedeai la 1m....la granita cu Serbia trecem noi prin vama, se uita la pasapoate ,un pic prin masina, apoi ne dau drumul...al meu crezand ca totul e ok demareaza....cand trecem de un ghiseu vedem ca tipa unu de mama focului dupa noi...ne-am intors,era vama Sarba ...ii si vedeam pe aia fugind dupa noi cu armele....in fine, se uita ala stramb la noi, apoi ciripeste pe limba lui...al meu ii spune ca nu intelege decat in eng...ala zice Italia-Romania....al meu imi spune" asta vb. de meci"....eu zic "nu mai, zice ca venim din Italia"...al meu ii spune "nu,din Croatia"...in fine a durat vreo 5 min.sa-i explicam ca am fost in vacanta in Croatia.....trecem cu bine si pe aici...gasim si drumul pe langa Dunare si mergeam foarte opimisti ca mai avem un pic pana in Romanica....cum ploaia nu se oprise mergeam destul de incet(60-70km/ora),mai ales ca erau si serpentine,iar drumul nu era f.bun....la intrarea intr-un tunel erau pietre cazute din munte...pana aici ne-a fost...am facut explozie la ambele cauciucuri pe dreapta(asa ne arata si comp.de bord)....fiica-mea s-a speriat rau de la zgomot,iar eu am intrat un pic in panica...am citit si pe fata sotului un pic de teama....incepuse sa trazneasca si sa ploua de ziceai ca se rupe cerul...s-a dus al meu a cercetat zona si eram in pustiu...a schimbat o roata de rezerva(ca doar nu era sa avem 2 cu noi) pe fata si am plecat asa cu pana pe spate...a mers asa cca.7-8km pana am ajuns la janta...se intunecase si se vedeau luminite la cativa km.....asa ca i-am spus sa schimbe roata din spate ajunsa la janta cu cealalta cu pana(aia care-o schimbasem in fata)...ne-am mai tarat vreo
2 km pana am ajuns intr-un sat....era ora 23.00 si eram epuizati atat fizic cat si psihic...ne-am facut culcus si am dormit in masina....eu in spate cu bebe pe burta,iar sotul si fata in fata cu scaunele rabatate....a fost un chin...eu de la 05.30 ora noastra(eu mi-am lasat ceasul cu ora Rom) nu am mai dormit... pe la 06.30 s-a trezit si al meu ....am constatat cu stupoare ca eram parcati in spatele unui mic hotel ,dar la poaia si la bezna care era trebuia sa ni-l bage cineva in ochi ca sa-l vedem...in fine, am mai lalait-o pana la ora 09.00(ora lor)ca sa se deschida la vulcanizare si am cotizat 50euro ptr. o roata veche,da buna....si acum tre' sa va spun ce am facut in timp ce sotul a fost plecat dupa roata(2ore),desi o sa fie cea mai rusinoasa si cea mai tare chestie care mi s-a intamplat de cand ma stiu....faceam pe mine pisu' de nu mai puteam ...l-am adormit pe bebe,fiica-mea nu se dezlipea de mine...al meu luase cartela de la masina si n-o puteam inchide...in spatele meu era un mic port si erau o multime de oameni...eram in pragul disperarii
...incercam sa gasesc solutii si nu-mi venea nimic in minte...in punga nu puteam ...in sticla nici atat ..aveam eu un castronel in spate ,dar sigur era prea mic...si cum stateam eu chircita mi-a sclipit ideea in minte,dar m-a pufnit si rasul...era singura solutieeee....am luat din spate doi pampersi, nu doar unu, de-ai lu' fiimiu si m-am bagat in masina ...nu pot sa cred nici acum ca am facut asta ,dar a fost singura solutie...mai nasol e ca a vazut fiicamea cand mi-am pus pampers si sper sa nu povesteasca cuiva....dupa ce am schimbat roata a mers totul ok....am ajuns in Romania si acasa cu bine.....
Sorry daca v-am plictisit,iar treaba rusinoasa ramane intre noi
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
MadameBovary spune:
Kokiy, esti dementiala ... my number one funny girl!!
Va las sa va dezlantuiti ca azi am club in program, dans si toate cele ce se fac intr-un club . Getting jiggy with it
. Va pup si fug ca deja urla lumea... si e doar 5:30!
unde s-or grabi in halul asta, nu o sa-i inteleg niciodata!! Va citesc pe la 03:00 - 04:00 dimineata cand ma intorc daca imi mai tin ochii deschisi
I never fake ... sarcasm
kay spune:
Kokiy, esti dementiala !!!
MB, bafta la dansat, sa stii ca si asa se duc kg !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
nu mai am rabdare pana o sa pot sa va arat poze cu mine secsi si rea, slaba si mai frumoasa decat mi-s acu
plec si eu, o duc pe fi-mea la jucarii
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
MB, pe unde iesi? Adica pe unde se mai merge in BUcuresti? care mai sunt cluburile "cool"?
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Miha, one more thing: de mult tot vreau eu sa te intreb de unde titulatura ta, ce inseamna, de ce si cum ![]() |
Care din ele? Aia cu ..."as vrea" sau "curajoasa"?
![](icon_smile_big.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kokiy/kokiy.jpg)
kokiy spune:
Curaj si tupeu
Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi:
- Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi?
Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui:
-Nu te enerva, tu urmezi!
Casnicia:
Stateam in pat cu sotia mea zilele trecute. I-am soptit in ureche: "Am sa te fac cea mai fericita femeie din lume". Ea mi-a soptit inapoi: "Am sa iti duc dorul".
Nevasta mea arata de te omoara. Gateste la fel.
Eu si sotia mea am fost fericiti timp de 20 de ani. Pe urma ne-am intalnit.
O sotie buna intodeauna isi iarta sotul atunci cand ea greseste.
I-am cumparat sotiei mele o masina. Ma sunat si mi-a spus: "Era apa in carburator". Eu am intrebat-o: "Unde este masina". Ea a raspuns: "In lac".
Niciodata nu te culca nervos. Ramai sa termini cearta.
Secretul casniciei perfecte ramane un secret.
Cand un barbat iti fura sotia, cea mai nasoala revansa este sa il lasi sa o pastreze
Nu am mai vorbit cu sotia mea de 18 luni – nu imi place sa o intrerup.
Prietena mea mi-a spus sa fiu mai afectiv. Acum am doua prietene.
Unui barbat i sa furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.
Institutia casniciei este foarte asemanatoare cu mersul la restaurant in grup. Comanzi ce vrei, pe urma vezi ce au luat altii si brusc nu iti mai place ce ai tu.
Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste. Pe urma este terminat.
Un baietel il intreaba pe tatal lui: "Tati cat costa sa te casatoresti?. Tatal i-a raspuns: "Nu stiu fiule inca platesc".
Tati este adevarat ca in unele parti din Africa, un barbat nu isi cunoaste sotia pana nu se casatoresc?
- Asta se intampla peste tot fiule.
Nu am cunoscut fericirea adevarata pana nu m-am casatorit. Pe urma a fost prea tarziu.
Un barbat a postat un anunt la ziar: "Caut nevasta!"
A doua zi a primit sute de scrisori.
Toate erau la fel: "Pot sa ti-o dau pe a mea!!!"
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay nu mai am rabdare pana o sa pot sa va arat poze cu mine secsi si rea, slaba si mai frumoasa decat mi-s acu ![]() plec si eu, o duc pe fi-mea la jucarii ![]() oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
las' ca io pun de pe vremea cand eram tanara,grasa,frumosa si tarziu acasa!
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.