***Prietenie la plesneala- Cele mai jenante...***
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Kokiy, esti dementiala ![]() ![]() Va las sa va dezlantuiti ca azi am club in program, dans si toate cele ce se fac intr-un club ![]() ![]() ![]() ![]() I never fake ... sarcasm |
ti-am zis ca esti o dezmatata,nu m-ai crezut!
vezi sa nu se dezmembreze jeneralu' ca-i scumpa restaurarea chiar si la Antipa !
![](icon_smile_big.gif)
Tantzo,io zic sa-l duci la vulcanizat in caz de-i crapa ceva de la atata smunceala !
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabriella1 spune:
buey,stati ca va bag io doo chestii jenante cu mine, de preferam sa se crape pamantul decat sa trec prin asta.Mi-o crapat obrazu' de rusine
Luni seara,ma duc la tata la spital. Vorbesc 5 minute cu el si asteptam doctorita . Stateam pe hol si ma hlizeam cu soata. Trec cativa oameni, ne saluta...in fine. La un moment dat apare o dama bine, imi tranteste un "buna seara" scurt si raspicat si tot mergea.Io ca vaca, ii raspund si-i spun nevinovata "da' nuj de unde va cunosc".Ea zambeste si un nene imi spune "asta-i dr. P...".Adica era aia care l-a operat pe tata si venise la spital sa ne vedem .Nu va mai spun cate scuze aveam pe limba si cat turuiam.Si simteam ca sunt rosie pana -n varful inimii.
A doua faza penibila de care -mi amintesc s-a intamplat in facultate.Aveam o lucrare scrisa la medicina legala.Tin minte ca tema se referea la viol .In fine.
Vine profu' la o saptamana cu lucrarile corectate, si incepe sa ne strige sa ne luam lucrarile.
La un moment dat ajunge la o lucrare si intreaba "cine-i d-ra S...?"
Io ,nevinovata ,zambind ,ma ridic si spun "Io"
Profu '(care era un tiran de felul lui,dar un foarte bun prof. si medic )zambeste si incepe sa citeasca din lucrarea mea " penisul in erectie are 25 cm
Ridica ochii spre mine,colegii de grupa pe jos de ras, si cu o fata angelica imi zice:
"Domn'soara,matale ori esti nebuna ori a dat fericirea peste tine".
Nu e cazul sa va spun cum m-am simtit.Oricum pentru "fericirea mea" am luat 9 !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui rhoneea Desi nu sunt in club,poate ma primiti si pe mine ![]() ![]() Sparg io gheata si va spun o situatia de-a dreptu penibila.... In vara lu 2006 eram intr-un club cu sotul si mai multi prieteni de-ai nostri.Eu,slaba/varga aveam o fusta de blug cat doua palme de scurta si un top ce-mi acoperea esentialu cu buricul la vedere ![]() ![]() ![]() De atunci ..si pana in prezent ....hai ca numai spun.... ![]() La Multi Ani sanatosi Nina!!! Oana da-mi voie sa o ![]() ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() |
bine ai venit!
Sa-ti traiasca seful casei si sa creasca mare si sanatos !
Buuuun,acu' ca ai bagat un degetel in clubul nostru, tre' sa stii ca pentru a deveni "menbru" cu drepturi depline trebuie sa:
1.bati 3471 matanii in fiecare zi pentru indreptarea mintilor noastre
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
2.citesti Codul CAEN,ultima balanta pe 2008 si Codul Civil adnotat si modificat
3.divulgi codul PIN ,contul in banca si sa ne trimiti caseta cu bijuuri ,PLINA ! Cum o impartim e treaba noastra!
![](icon_smile_big.gif)
Dupa ce treci de hopul asta, votam!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Gabriela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Gabriela io propun sa luati magazinul de bijuterii al sotului si atat!
.
Matanii nu ma incumet sa fac ca am facut cezariana si daca raman lata pe jos n-are cin' sa ma ridice
Io tind sa cred a doua varianta a profului
Koky ...spui ca aia mica te-a vazut...daca careva din senin iti spune ca stie de secretul vostru macar stii cine te-a turnat
Oana.Cred ca Pogo avea impresia ca se face misto de ea
P;s----Doamna Bovary 'mneata am crezut ca esti o femeie de 30 si de ani.Nick-ul asta ntz,ntz,ntz....
Edit;Am uitat sa va multumesc pentru primirea facuta
si va multumesc mult pentru cuvintele frumoase
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
MadameBovary spune:
Acum am venit, v-am citit in zig-zag ca doar asa pot sa citesc acum si ma duc in pat ca maine ma trezesc devreme si e deja 03:00 si eu-s in fata calculatorului cu ochii lacrimandu-mi si usturandu-ma de la cat fum am tras pe ei .
Rhoneea, welcome! Nu uita ca tre sa dai probe de aptitudini si de rezistenta fizica pentru nenorocirea asta de club . Cu varsta fizica stau cum stau, da' la aia mentala mi-a dat la un test ca am vreo 33 de ani deci esti pe aproape
.
somn usor
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui rhoneea Gabriela io propun sa luati magazinul de bijuterii al sotului ![]() ![]() Matanii nu ma incumet sa fac ca am facut cezariana si daca raman lata pe jos n-are cin' sa ma ridice ![]() Io tind sa cred a doua varianta a profului ![]() Koky ...spui ca aia mica te-a vazut...daca careva din senin iti spune ca stie de secretul vostru macar stii cine te-a turnat ![]() ![]() Oana.Cred ca Pogo avea impresia ca se face misto de ea ![]() P;s----Doamna Bovary ![]() ![]() Edit;Am uitat sa va multumesc pentru primirea facuta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() |
buey,daca avea 25 cm io eram moarta !
![](bang.gif)
Gabriela
kay spune:
te-ai tezit, a? nici sambata nu te lasi...
bueeey, e sambata !!!!
pup pe oase, sa ai o zi buna !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
romana_74 spune:
Eram tanara si nelinistita...raman peste noapte la iubitul meu si a doua zi ii cer o pereche de chiloti curati sa pot merge acasa...imi da o perche de chiloti boxeri care imi erau tare mari si aratam ca dracu in ei, cu picioare ca sticksurile si aia bufanti...el, ma conduce in statie...io, dama bine, blonda, ochi albastri, 1,75 m...aranjata, dichisita... si stam noi asa la taclale, in asteptarea autobuzului...dintr-o data vine o rafala de vant si imi ridica rochia pana in cap...in statie, plin de oameni....io cam atat am vrut sa va spun...
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui kay te-ai tezit, a? nici sambata nu te lasi... bueeey, e sambata !!!! ![]() pup pe oase, sa ai o zi buna ! oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
ma duc la tata la spital apoi la servici,apoi la mama si pe seara ajung si io la barlogu' conjugal!
Zi de Sososnica,ieri ai dus-o la control !apoi poti sa mergi la
![](nani.gif)
Da io jur ca Sososnica nu vrea sa te auda. Cred ca esti ca toate mamele,alea care nu tac nici macar 1 sec
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Buey,sa vii la mine ,fac cursuri de reeducare si schingiuire a mamelor prea mamoase.Tie ti le dau contra Sosonica o saptamana si fara tine !
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Gabriela
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui romana_74 Eram tanara si nelinistita...raman peste noapte la iubitul meu si a doua zi ii cer o pereche de chiloti curati sa pot merge acasa...imi da o perche de chiloti boxeri care imi erau tare mari si aratam ca dracu in ei, cu picioare ca sticksurile si aia bufanti...el, ma conduce in statie...io, dama bine, blonda, ochi albastri, 1,75 m...aranjata, dichisita... si stam noi asa la taclale, in asteptarea autobuzului...dintr-o data vine o rafala de vant si imi ridica rochia pana in cap...in statie, plin de oameni....io cam atat am vrut sa va spun... ![]() ![]() ROMANA, MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005) |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Gabriela