PCOS (12)
Raspunsuri - Pagina 15
lai spune:
Ok, scuze atunci. Daca stii cum ii zice in engleza, incerc sa-l caut pe niste site-uri cu calorii.
Lai
raluka83 spune:
Buna fetelor,
incepand de astazi ma alatur si eu grupului vostru. am fost de dimineata la medicul endocrinolog si desi trebuie sa mai merg in ziua a 3-a a ciclului menstrual pentru niste analize suplimentare spunea ca probabil e vb de sindromul ovarului polichistic. deocamdata mi-a dat duphaston pt a determina inceperea menstruatiei urmand ca apoi sa fac un tratament cu metformin si duphaston. in acelasi timp iau si dostinex. macar de ar folosi. momentan sunt cu morarul la pamant, mai ales ca am incercat fara succes sa ramana insarcinata in ultimele luni.
aruam spune:
raluca83 bine ai venit.
nu trebuie sa-ti pierzi speranta cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusim toate sa fim .
gudinde spune:
raluka83,
Bine ai venit pe
Capul sus si fi optimista! Important este ca acum sti cine-ti este inamicul si ai inceput sa lupti. Incet, incet o sa ai succes. Sunt multe fete care au reusit cu perseverenta, calm si da, in timp.
gudinde spune:
Fetelor,
La multi ani!
Sa aveti o primavara frumoasa care sa va incalzeasza sufletele si o data cu renasterea naturii sa iasa la suprafata si speranta, optimismul, puterea si rabdarea de a lupta pt visele noastre.
In acelasi timp, sa nu uitam nici un moment sa apreciem ceea ce avem, sa daruim un zambet larg si dragoste infinita celor ce ne sunt dragi si pentru care suferinta noastra este si a lor.
lai spune:
Raluka, bine ai venit! Cum bine spune Gudinde, ai facut deja un pas f important in sensul ca acum stii cu ce te lupti. Cu ajutorul unui medic bun si al fetelor inimoase de pe acest subiect (Gudinde si Psj sunt expertele noastre dar toate ne ajutam cum putem cu informatii si incurajari), si cu multa rabdare si speranta, eu sunt convinsa ca toate vom reusi sa tinem sindromul sub control si, pentru cele dintre noi care isi doresc, sa ne tinem pruncii in brate
Lai
gudinde spune:
lai,
Multumesc pt aprecieri, dar eu cred ca toate suntem experte. Experienta fiecareia dintre noi, informatiile pe care toate le-am acumulat si impartit cu celelalte au dus la crearea acestui topic.
noname spune:
Buna feteor!!!
Sa aveti o primavara frumoasa plina de soare si vesti bune!!!
Eu sunt Z 21 si am TB 36.7. Sunt curioasa ce va urma.
Va tin la curent
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
raluka83 spune:
multumesc mult de incurajari...din pacate ieri seara am facut o ecografie abdominala mai detaliata si am mai primit o lovitura. se pare ca la nivelul ambelor ovare exista micropolichisturi. acum nici nu stiu ce tratament imi va recomanda medicul. in plus se pare ca sufar si de o forma usoara de hipotiroidism si trebuie sa fac si pt asta tratament.