Bucurii de sept-oct 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor mamicilor si la multi ani! Noul an sa va aduca numai bucurii!
Am revenit si noi sambata noaptea din concediu. Ne-am simtit tare bine, nu-mi mai venea sa plec. Singurul lucru neplacut e ca Maria a facut viroza chiar in ajunul Craciunului, cu tuse si multe mucozitati in gat si am stat mai mult in casa. N-am mai ajuns la Brasov, din pacate. In rest totul a fost super. O sa pun si ceva poze cand o sa am timp.
Din pacate Mariei nici acum nu i-a trecut tusea, dar o doftoricim de zor, sper sa scape, ca tare prost doarme noaptea, mititica.
Sunt bucuroasa ca macar am reusit sa ne intalnim cu Bucuriile si mamicile disponibile. Toate sunt niste dragute iar de copii ce sa mai spun, mi s-au lipit de suflet toti!
Acum fug sa citesc din urma. Am vazut si ceva pozici cu Pufisorii si Victor si Dragos ai lui Cris! Toti 4 flacaii niste frumosi si niste scumpi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, de cand te astept! Am pentru tine o poza cu Diana: POZA
Sanatate Mariei! Sa va fie de bine concediul in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna seara!
incerc si eu sa mai trec din cand in cand pe aici dar mi-este din ce in ce mai greu, nu mai imi ajunge timpul, simt nevoia sa stau cat mai mult in pat, noaptea deja e alba, am arsuri, greturi si contractii. Desi am doar 35 de sapt deja simt ca vine vremea ptr nastere, m-a apucat frica de nasterea prematura mai ales ca de cateva zile burtica a inceput sa coboare tot mai mult iar contractiile s-au indesit si devin din ce in ce mai dureroase.
Legat de agresivitatea copiilor, avem si noi probleme (aveam si inainte dar de cand cu cresa s-a intensificat) in sensul ca si Rares impinge copii, ii mai loveste, arunca sau da cu jucarii in ei, uneori am impresia ca el asa crede ca se joaca, se urca pe ei, ii trage de haine. Tot timpul trebuie sa fiu cu ochii pe el. Mai este un lucru care ma deranjeaza la el ca mi se pare cam nesociabil, inca suntem la stadiul in care prefera sa se joace singur, cauta compania altor copii dar doar ptr a ii stii aproape, nu interactioneaza cu ei prea mult, poate doar ca sa ii deranjeze, nu da jucarii, nici nu prea ia de la altii ce e drept, rar se intampla sa ia vreo jucarie din mana altuia. Cu noi insa este destul de agresiv, nu de putine ori ne trezim ca ne loveste cu jucariile, are o placere deosebita sa arunce cu jucarii, in casa toata ziua arunca cu ele in loc sa se joace, bate cu ele in parchet, in pereti, in dulapuri, in oglinzi, este un adevarat dezastru.
Legat de scutecul de noapte, noi am scapat de el de mai bine de 3 luni, dar a mai avut accidente de cateva ori, iar ptr protejarea saltelei am gasit in final remediul: folie din aceea de se pune la parchet, sub el, este spuma aia alba subtire. Este f buna ca nu transpira si nici nu trece prin ea, o pun peste saltea iar peste ea pun cearceaf din frotir de protectie a saltelei si abia lenjeria. Nu transpira deloc, ptr ca am incercat si folie si alte variante si nu au fost deloc bune.
La inaltime noi nu stam f bine, este scundut, dar nu foarte, are 86 cm si 12 kg.
La vorbit este campion, vorbeste cate in luna si in stele, nu ii tace gurita o clipa, uneori ne uimeste efectiv, nu stiu daca e mostenire de familie sau este si cresa cea care l-a influentat pozitiv, uneori ne bufneste rasul de ce zice, dar uit mereu sa imi notez perlele.
De dormit la pranz noi incercam sa il culcam de fiecare data, la cresa am inteles ca doarme fara probleme, singur, dar nu mai mult de 1-1.5 ore, acasa e belea cu somnul de pranz, adoarme f greu, certat, uneori numai cu tati (mai rar cu mami) si numai dupa ce primeste pastiluta (vit C).Seara este si mai si, cu greu reusim sa il culcam la 22.30-23, dupa lungi cetruri si frecus, desi il punem in pat de la ora 21, il apuca o agitatie taman cand sa doarma de parca i-am fi dat reedbul.
am luat-o de la capat cu greul maselutelor, baloseste ca la inceput, tot timpul e cu scuipat la gura, de 3 luni se chinuie sa ii dea o maseluta, a inceput sa refuze cu indarjire spalatul pe dinti cred si din cauza jenei care o are la gingie. Pe langa asta e tot nisate muci care nu ii mai trec desi i-am dat tot felul de tratamente, nu are nimic altceva decat muci, enervanti de-a dreptul, toata ziua e infundat in nas si cu ei pana in gura. I-am pus in nas pana si tinctura de propolis, i-am facut si tratam cu antibiotic, urmeaza sa ii fac un exudat in nas ptr ca mi-a intrat in cap sa nu care cumva sa aibe un stafilococ care isi face de cap pe acolo de nu cedeaza de la nimic.
Atata despre noi, poze am vazut si eu ultimele anuntate, nu are sens sa mai comentez ca avem niste bucurii frumoase foc. Noi stam prost la cap poze ptr ca ni s-a cam stricat aparatul si am facut f putine in ultima vreme, in plus Rares nu mai sta deloc la pozat.
Va doresc o seara placuta si o saptamana usoara.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi, bine ai venit, ne-a fost dor de tine!. Ma bucur ca v-a priit concediul. Sanatate Mariei!

Multzumesc de raspunsuri, se pare deci ca nu e prea bine nici de-o parte, nici de cealalta a baricadei, probabil pe baricada ar fi ideal :).

Eu maine voi avea o zi grea, Fabi mi-a facut acum 2 ore febra 39, iar maine trebuie sa am grija de 2 fetitze si mai primesc si vizita de la prietena mea cu gemenii ei ... cred insa ca pe cea din urma o voi anula, va fi oricum destula agitatzie pe-aici.

asta e, daca maine nu dau semn de viatza, sa stitzi c-am luat-o razna

O seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza,

Xandrutza - ce bine seamana Diana cu Narcisa

Lexi - sanatate multa Mariei

Adina sanatate lui Fabi si distractie faina azi.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neataaaa.

xan ce haioasa este Diana. Sincer zici ca e Narcisa cand era mica. Seamana f bine.Sunt curioasa daca o fi si asa cretulina.

lexi bine ai revenit. Noi am vb pe mess asa ca nu iti spun prea multe. Sper ca ai primit pozele.Pupici Mariei.

Adina bafta azi cu gasca de copilasi. Sanatate multa.

tanimastai cumintica si fi optimista ca ajungi la termen.

Lilico tu pe unde umbli???? Esti in greva de forumit? Te-ai cenzurat si la asta ca la mess?Hai treci la raport.

Va urez o zi minunata.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

Ia uite ca ne serveste Cristina cafeluta ca in vremurile de demult Sper sa te tii de obicei!
lexi ma bucur ca ati avut un concediu frumos! Multa sanatate Mariei. Chiar ma gandeam zilele acestea la tine ca oare de ce nu apari, dar uite ca ai facut-o.
Adina multa sanatate lui Fabi si multa bafta azi cu atatia copilasi pe capul tau.
tanima nu-ti mai fa probleme, sigur vei duce sarcina pana la termen
xandrutza tare dulce e Diana si chiar seamana bine cu Narci
Moni o zi minunata si tie!

Eu am o problema: de cateva nopti Paricia se trezeste plangand, de abia o potolesc. Am zis ca e ok dupa o noapte -doua, dar deja are o saptamna si ceva, poate chiar doua de cand tot asa face. Cred ca viseaza ceva, dar s-ar putea sa o supere si maselutele de 2 ani, care inca nu iesit. Ale vostre bucurii se mai trezesc noaptea?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Bucuriile mele se trezesc, amandoua Vladut tot plangand, si din somnul de pranz tot plangand se trezeste.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata Ramo.

Am mai avut si noi perioade de trezit noptile dar s-au rarit f mult.Acum rar se mai intampla. Daca nu o fi din cauza maselutelor vezi sa nu se uite cumva la TV inainte de culcare si sa viseze ceva aiureli. Am obs. la Cosmi cand e ff obosita sau se uita la desene tarziu mai vb noaptea in somn si e mai agitata.

Vreau un sfat: cum sa dezvat copilul de pampers noaptea sau mai bine spus....ce ar fi mai bun de pus sub asternut in caz de pipilica? Am un cerceaf special prin care nu trece nimic, dar e ciudat rau fasaie si te incingi.As vrea altceva pt ca pe ala nu il folosesc.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Monica vezi ca a scris Tanima mai sus ce a folosit ea cu succes pt protejarea saltelei.

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput