Bucurii de sept-oct 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 5
lilina spune:
neatza mamici
nu moniq, nu m-am cenzurat si cu forumul asta NUUU, am avut muuult de lucru, am pregatit raportul de vanzari pe anul trecut si am schitat targetul de vanzari pe anul asta, in fine, foarte multe calcule si mi-am cam iesit din mana cu scrisul pe forum, iar acasa nu am deloc timp si loc de Vlad sa intru pe net...sunt foarte casnica
Vlad nu isi roade unghiile, in schimb nu da jucarii, moare de gelozie daca ii iau altii jucariile, nu ii lasa nici sa le atinga, iar el nu era asa, cand era mai mic....iar cand iau alt copil in brate innebuneste...ii tot spun ca nu ii ia nimeni jucariile, doar se uita la ele si i le da inapoi....dar nimic
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
Lexi, imi pare rau ca nu am mai apucat sa te sun sau sa ne vedem, chiar am avut groaznic de mult de lucru...numai serviciu si casa , sper ca Maria sa fie ok, si va asteptam la vara in Romania, sa mergem la mare in gasca
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
anangel_lexi spune:
Lilina, si mie imi pare rau. De-aia nici nu te-am mai sunat, pentru ca starea Mariei nu se imbunatatea deloc. Sper sa ne vedem la vara.
Xandrutza, Diana e o frumusete de fetita si zici ca-i Narci copie la indigo!
Monique, multumesc mult, am primit pozele, sunt fff reusite, mai putin aia cu mine
Vad ca vorbiti de agresivitatea copiilor. Maria e foarte fericita cand se afla in preajma verisorilor ei, se joaca cu ei si ii iubeste de nu mai poate, daaar in stilul ei. Adica ii ia de gat sa-i pupe, dar ii strange de gat tare de tot, trebuie sa fim foarte atenti cu ea, plus ca ii bate cu tot ce prinde, cred ca tot de prea multa dragoste Nepotelul meu de 4 ani jumate o incaseaza intruna de la ea, ba ii da cu vreo jucarie in cap, ba cu pumnii ba cu picioarele. Ea zice ca se joaca cu el si el nu stie pe unde sa se mai ascunda. Se mai cearta ei pe jucarii dar de obicei nepotelul meu cedeaza, ii e cam frica de ea dar o si iubeste mult. Toata ziua o pupa.
M-a mirat o faza in avion la intoarcere. In spatele nostru era un baietel mai mare ca Maria. Mariei ii scosesem toate jucariile numai sa stea cuminte, inclusiv 2 masinute fff frumoase pe care le-a primit ea cadou. Sotul meu a intrebat-o daca e de acord sa-i daruiasca una din masinute baietelului din spate si desi era moarta dupa ambele masinute a zis ca e de acord. Si nu a plans nicio secunda dupa masinuta data. M-am bucurat tare mult.
Ea in general e innebunita dupa masini si motociclete, am fost cu ea in Ajunul Craciunului sa-i luam o jucarie din partea socrilor mei, soacra-mea mi-a zis sa-i iau o papusa. Cand am ajuns la un stand cu jucarii, fii-mea nici nu s-a uitat la papusi, a inceput sa strige in gura mare "Veau o masinaaaa, veau o masinaaa!" Facuse vanzatorul niste ochi la ea... Pana la urma insa i-am luat papusa ca masini are cu gramada aici.
Referitor la dimensiuni, cand am fost cu Maria la Gr. Alexandrescu mi-au si cantarit-o, are 14 kg fix, de-aia imi rupe bratele cand o car. La inaltime nu stiu, eu am cam inceput sa-i schimb garderoba, dar nu pentru ca-i raman hainutele mici ci pentru ca ii raman...stramte
Am vazut multe poze frumoase, pe Luca al lui Scumpik, pe Dudu al Adrianei, pe Cosmi la Brasov, pe copiii Cristinei, pe gemenii Adinei, toate sunt fff frumoase. Doar pozele Sephorei nu mi se incarca, nu stiu de ce. Mai incerc!
Sincere condoleante Ramonei si lui Monique pentru pierderi, imi pare tare, tare rau!
Merg sa mai citesc din urma, ca nu am reusit ieri sa termin.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
GETY spune:
Xandrutza, ma bucur ca ti-ai rezolvat cu alocatia. Asa stiu ca s-a intamplat si la mine, a venit dupa 2 luni si un pic dupa depunerea dosarului.
Tu nu ai putut beneficia de cei 85%din venitul net, nu?
Asa zic si eu, ca Diana seamana cu Narcisa, sa ne scrii daca o sa aiba si parul ondulato=cretofolin.
Tanima, sa dea Dumnezeu sa nu nasti in urmatoarele 2 saptamani. Te pup, si-ti urez numai bine.
Am retinut si eu pontul cu folia care se pune sub cearceaf.
Maria nu-si rode unghiutele, da jucarii, numai prajitura nu-ti da, poti sa-i ceri tu cat vrei, nu-ti da si gata!
In schimb ne face figuri de comportament, izbeste pe jos, se lasa de fund in jos pe strada, nu sta sa-i pun caciulita, la imbracat dupa baita se agita, of, chestii din astea. Sper sa treaca...
Ieri a "terminat-o" pe maica-mea.
Are vreo 88 cm. si 15 kg.
Doarme la pranz, cred ca seamana cu mine, ca si mie imi place sa dorm.
Asa creste Maria Diana
beatrix spune:
salutare!
Lexi, bine ai revenit! ma bucur ca v-a priit vacantza in romania! cred si eu ca v-ati simtit minunat alaturi de cei de acasa! insanatosire grabnica Mariei!
Adina, cum te-ai descurcat cu casa plina de copii?
si eu abia astept sa se mai incalzeasca vremea sa ne mai plimam! cu sigurantza o sa ne mai vedem cu voi si cu Lexi!
Cristina, ma buucr sa te vad si pe tine din nou optimista si fericita! cred ca e o placere sa-ti vezi bucuriile jucandu-se si diaologand fiecare pe limba lui!
Tanima, ai grija de tine si iti tin pumnii sa nasti la termen!
Ramo, si Eric a avut cateva nopti cand s-a trezit plangand! eu zic ca de la masalutze! una deja i-a spart gingia si acum cealalta sta sa-i iasa! toata ziua e cu mainile in gura
ce mari mi se par bucuriile! eric nu cred ca are mai mult de 13.5 kg si la inaltime acum 4 luni avea 90 cm!
sa va dau si voua ce am primit azi pe email:
La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni sa prospere,
a hotarit sa dea fiecarei natii cite doua virtuti.
Astfel, El i-a facut :
- pe elvetieni - ordonati si respectuosi fata de legi;
- pe englezi - perseverenti si studiosi;
- pe japonezi - muncitori si rabdatori;
- pe francezi - culti si rafinati;
- pe spanioli - veseli si ospitalieri etc.
Cand a ajuns la romani, I-a spus ingerului care nota :
-romanii vor fi inteligenti, cinstiti si buni politicieni;
Dupa ce s-a incheiat facerea lumii, ingerul a remarcat:
-Doamne, ai dat tuturor popoarelor cite doua virtuti iar romanilor trei.
Oare in acest fel, nu cumva ei ii vor depasi si exploata pe toti ceilalti?
-Aoleu, asa e! Ai dreptate! Atunci revenim. Pentru ca virtutile Dumnezeiesti,
o data acordate, nu se mai pot lua inapoi, precizez ca nimeni nu va putea avea
mai mult de doua virtuti, din cele trei, in acelasi timp!
Si astfel, se explica de ce romanii care:
- sunt inteligenşi si cinstiti, in nici un caz nu fac politica;
- sunt cinstiti si fac politica, categoric nu sunt inteligenti;
- fac politica si sunt inteligenti, fara nici un fel de dubiu, nu sunt
deloc cinstiti.
va pup
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
CristinaGoji spune:
Beatrix -
Nici Vladut nu-i prea rasarit, nici la greutate - 12,500, nici la inaltime - 87 cm.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
tasia spune:
La multi ani !!!
Noi am petrecut sarbatorile la munte, a fost superb...Mai ales ca am stat in casa pe care o asteptam sa fie gata de 5 ani
Pufimic La fel de scumpi sunt baietii tai, sa-ti traiasca !
Ramoimi pare rau pentru pierderea suferita si pentru raceala.
beatrix dulce foc Eric
Fabi vrea sa faca totul "singu" nu accepta sa-l ajut la nimic. iar cand vreau sa-l ajut si-i spun " da mama sa te ajute"imi spune "ma lashi?!"
CristinaGoji Nici noi nu putem scaa de pampersul de noapte. Chiar el imi cere sa il pun cand ne culcam.
Cat despre sanius, ma disperat fimiu, de cand am venit de la munte, in fiecare dimineata imi zice "hai cu sania" obisnuit la munte ca in fiecare zi mergea cu saniuta.
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
xandrutza_76 spune:
Beatrix
Buna! Cristina, cam tarziu, dar multumesc pentru cafea.
Nu am apucat sa intru pana acum, am fost in oras cu ceva treburi de rezolvat, m-am intalnit din scurt cu Lili dar nu prea am avut timp, nici eu, care eram pe cronometru nici ea, tot intrau clienti in farmacie. Sunt bine, dar tot in lipsa de timp liber.
Multumesc pentru aprecierile la adresa Dianei, asa e, e copia Narcisei, noua ne pare bine, putem spune ca avem gemanute Din ce am observat pana acum, dupa baita parul da semne de onduleuri usoare (am retinut expresia, Gety, faina), dar mai vedem. O sa va tin la curent. Poza era de fapt pentru toate, dar in special pentru Lexi, pentru ca Diana purta costumasul pe care "nasica" Lexi i l-a daruit, cand am nascut-o
Lexi, sanatate Mariei!
Adina, cum mai e Fabi, a mai facut febra?
Tanima, sarcina usoara, pe ultima suta. Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si eu, pe finalul sarcinii aveam contractii dese si dureroase, de nu ma puteam misca, dar am dus sarcina la termen. Sper sa fie ok si la tine, cum a fost la mine.
Gety, indemnizatie iau tot 600 de lei, pentru ca in cele 12 luni anterioare nasterii am luat tot atat, nu mi se ia in calcul salariul. Asta e, ne descurcam, sanatosi sa fim.
Ramo, Narcisa se mai trezeste noaptea, ori de maselute, ori de vise, ori de sete, ori de plictiseala, etc; si o ia cate o maraiala... S-a trezit si tipand, abia am reusit s-o potolim...
Moni, eu, sub cearsaf am pus o paturica de la Happy, din aceea impermeabila.
tasia spune:
Monique La noi nu exista zi fara somnul de la pranz. Desi are zile cand adoarme extrem de greu, imi ia cate o ora jumate sa-l adorm, dar tot nu cedez. Nu vreau sa-l obisnuiesc sa nu doarma la pranz.
Gety Eu nu am fost niciodata preocupata prea mult de greutate, inaltime. Daca doctora spune ca arata bine si analizale sunt perfecte, nu imi fac griji.
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
GETY spune:
Xandrutza, mi-am dat seama. La noi la servici vin dupa adeverinte cu salariile si mi-am adus aminte si de tine.
Ramomar si Maria mai da sa planga, prin somn, dar o mangai si-i spun ca e cu mama (adica cu mine) si se linisteste.
Si Mariei i-a spart gingia prima masea din urmatorul set de patru: stanga jos. Am zarit-o la un spalat pe dinti. Poate de asta este si mai "obraznicuta" in ultimul timp. Azi, in schimb, a fost OK.Cuminte, adicatelea.
Am si eu nevoie de un sfat, ca Monique_new: cum sa ma invat sa o dezvat pe Maria de pampers si de ala de zi si de cel de noapte?
Asa creste Maria Diana