Bucurii de sept-oct 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

In sfarsit copiii spalatzi, hranitzi, culcatzi, linisteee....Yupiiiee!!

A fost ok astazi, copiii au fost cumintzi, s-au jucat mult impreuna, problemele au aparut doar cand a trebuit sa le dam sa manance si la somnul de amiaza ... care a lipsit cu desavarsire ... ca urmare am avut 2 copii super obositzi si crizatzi , care ma cereau doar pe mine sa-i iau putin in brate sa-i linistesc . La mine e clar ... 2 copii e limita , nu m-as mai risca pt nimic in lume ... xandrutza, inc-o data , te admir! Fabi n-a facut decat ieri si azi-dimineatza febra, si nu mai mult de 39, de-aceea inclin sa cred ca de la masele (una e complet iesita, probabail urmeaza celelalte 3).

beatrix , lexi sper sa ne vedem primavara asta!

Tasia, multa fericire in noua casa!

Gety, renuntzatul la pampersi incepe cu ... renuntzatul pur si simplu la ei , asta inseamna si in casa si pe-afara, in primele saptamani (vreo 3 a durat la noi) o sa speli la haine de o sa te saturi, si faza asta va continua cu faza "accidentelor" care se vor rari tot mai mult si va culmina probabil cu renuntzarea si noaptea (noi acolo n-am ajuns). Dar cuvantul de ordine e: CONSECVENTZA. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Adina Multumesc

gety La noi renuntarea la pamparsul de zi a fost destuld e usor, a facut de vre-o doua ori pisu in pantalonasi, i-am explicat frumos ca e rusine sa faca pe el, si ca toti copii fac la olitza. Cand facea la oala il pupam si-l aplaudam. Dupa care m-am trezit cu el ca isi dadea singur pantalonasii jos si se aseza pe olita, si de fiecare daca se aplauda. Pampersul de noapte l pastrez, pentru ca este destul d eplin dimineata, desi la somuld e la pranz nu-i pun nimic si nu face pishu in pat.

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

tanima_i2002 la fel face si Fabi, arun ca jucariile, loveste cu ele in geamuri, oglinzi...etc. mai ales daca e cineva strain la noi in casa. Si seara la culcare e chin, il apuca "papa, pipi, caca" numai ca sa amane momentul de nani, cand intr-un final ajungem in pat, incepe sa sara ca o minge, e agita, canta, tipa.

ramomar Al meu se trezeste noaptea sa bea apa doar. Nu plange.

Lexi Haioasa rau Maria Sa stii ca si noi am plimbat toata vara un carutz pentru papusi, din acela pentru fete. La inceput le lua altor fetite din parc carutul, apoi am zis sa-i cumpar si eu unul, era jucaria preferata fara de care nu iesea din casa

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata...va invit la o fierbinte inainte sa plec la munca....

Am intrat sa va salutam si sa pupam bucuriile....
Noi nu suntem foarte grozav....dar mergem inainte.
Eu mi-am dat demisia de la servici....azi am o ultima sedinta cu ei...apoi mai lucrez pana pe 6 feb.
Inca o veste....pe 10 feb ne mutam definitiv in Bucuresti....ce putin pentru urmatorii ani.Sotu are un contract acolo care daca am sta in Iasi ar trebui sa plece de 2-3 ori/sapt...asa ca avand in vedere si problemele lui S am luat aceasta decizie.

La Budimex suntem asteptati tot in acest interval pt investigatii amanuntite si o posibila operatie deoarece pe os au inceput sa creasca polipi....

Cam acestea sun vestile de ultima ora....va pup si ne mai auzim.

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mexxa - saru'mana de si imi pare rau de vestile cu Sebi.

Gety- cu olita si noi asa ca si Adina - nu i-am mai dat pampers si gata. numai la somn.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Pe mine ma apuca disperarea cand vedeam ca pisu facea la olita, dar kk nu tot timpul aveam de adunat de prin casa "surprize". Acum vad ca cere si pt kk olitza. Imi spune s-o pun si pe Daria pe olita. Am pus-o si culmea e ca sta, chiar pare sa-i placa Dariei pe olita, sta asa frumos, ca o domnisorica pudica Acuma pe Daria o pun cand o aud ca se screme, si de cele mai multe ori face kk, s-a intamplat s-o prind si la pisu, ca si atunci se screme, doar ca mai disret.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.
Cristina multumesc de cafea.

Mexxa sanatate multa lu' Sebicu si sa va acomodati usor la Bucuresti.

Gety sfaturi pt dezvatat de pampers....noi am scapat de ala de zi....i-am spus de fiecare data cand face pisu sa ceara ...iar acum striga " face Cosmina pipi pe ea"....si noi fuguta fuguta la olita sau wc.Nu iti inchipui ca nu au mai fost accidente dar incet incet se invata.Pusa pe olita cat mai des. Asa ca succes.De ala de noapte inca nu am scapat.

Eu sunt intepenita de spate, nu stiu ce am facut dar de cateva zile ma doare mijlocul de abia ma misc.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Cristina sti cum face Cosmi kk la wc.....ne da afara din baie si isi inchide usa, dar sa stam la usa...

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Cristina sti cum face Cosmi kk la wc.....ne da afara din baie si isi inchide usa, dar sa stam la usa...

1 Anisor2 Anisori

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Mexxa of of, ce rau imi pare sa aud ca Sebicu e tot cu probleme. Multa sanatate ii doresc. Acomodare rapida in Bucuresti, iar sotului mult succesc cu noul contract!
tasia sa stapaniti sanatosi casa de munte! Tare simpatic Fabi cu "ma lashi"!
Gety si noi tot la fel am scapat de pampers, cu rabdare si perseverenta. Am lasat-o fara si abia peste vreo 2-3 saptamani a inceput sa-mi spuna si sa nu mai scape pe ea. Pana atunci ori il lasa pe ea, ori o puneam eu din proprie intiative si il lasa in olita. De cel de noapte nu am scapat, inca mai aman, pan voi avea o dispozitie mai buna.
La noi problema nasoala care a revenit odata cu scaparea de pampers e constipatia. Mey fetelor eu nu am mai vazut asa ceva, reuseste sa se abtina si 2-3 zile, poate chiar 4 sa nu faca kk si ma dispera. Credeti-ma ca am incercat toate remediile, iar de alimentatie ce sa mai zic, de cele mai multe ori ii dau 2 feluri de supa/zi, numai ca sa nu aibe probeleme. Aba bea, ceai bea, sucuri naturale la fel. Am schimabta si apa plata folosita la prepararea lapticul, dupa informatiile lui beatrix despre apa, acum iau apa cu continut mai mare de magneziu. sper ca am retinut bine. Daca nu e asa te-as ruga Roxana sa ma luminezi. Chiar si atunci cand are diaree ea se abtine si poate sa il amane. Nu am mai vazut asa ceva.
Daca aveti ceva sfaturi cu care sa ma ajutati v-as fi recunoscatoare!

Cristina -ici multi bucuriilor tale! Ce draguti sunt, dar mai ales ce simpatica e daria cum face ea deja pipi si kk pe olita. Am remarcat-o si poze ca sta bine in picioruse singura. E tare precoce!
Felicitari!
Moni si eu sunt dotata cu acele paturici impermeabile, e ca pampersul cu o parte impermeabila si una "pufoasa", na ca nu stiu cum sa ma explic , doar ca inca nu le-am pus in aplicare si nu stiu cum se vor comporta, daca va transpira, daca vor fosni, etc
Se pare ca tanima a gasit solutia, asa ca daca nu va functiona cu acestea, o voi pune in aplicare.
Adina ma bucur ca ai supravietuit dupa ziua de ieri
xandrutza deci Narci a scapat de pampers si noaptea? a durat mult? mai scapa pe ea?

pupici fetele

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput