Bucurii de sept-oct 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 16
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am vizionat pozele cu Cosmi, care e o frumoasa si o vesela ca de obicei! Tare frumos ii sta cu bretonelul prins in clamuta. 
Multumesc si pentru reteta, o sa mi-o copiez si eu, poate prestez ceva zilele astea.
Noi n-am facut mai nimic in week-end pentru ca a plouat si a batut vantul (vreme tipica pentru zona unde ne aflam
). Sambata am facut cateva cumparaturi pe fuga, i-am luat si Mariei un DVD cu Mielul Shaun la care s-a uitat tot week-endul intruna. Cu ocazia asta am putut vedea si eu dupa 2 ani si 4 luni, un film cap-coada la TV. Nu chiar cap, de fapt, ca nu l-am prins de la inceput, dar oricum...![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
microbu spune:
Alina, multumesc
.
si tin pumnii pt BB2.
Lexi
, felicitari!
Gety, multumesc. Eu nu am schimbat decat postul si locatia, compania e aceeasi. Se poate spune ca am "avansat"
, deci numai de bine. Perioada de adaptare a fost de 1ora pt ca e super atmosfera, am cateva colege tinerele si dragutze.
De gradinitza nu-s multumita, dupa tz particulare vazute niciuna nu-mi place deci nici asta la care e Ruxa acum
.
ramomar spune:
Moni, am admirat-o pe Cosmi cea zambareata, cocheta si frumoasa!
Mira, ce baiat harnic are mama, cum da el cu aspiratorul ![]()

Ma bucur ca ai revenit cu vesti despre voi!
Andra si ce o sa faci, schimbi iar gradi?
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Buna dimineata!
Lexi, multumesc pentru PM.
Mirabelac, imi pare bne ca ai aparut si ai dat vesti despre voi.
Imi place mult Cosminutza ca sta la pozat si ies foarte frumoase pozele cu ea.
Sandra, bafta in continuare pe noul post! Imi pare rau ca nu ai gasit o cresa buna pentru Ruxa. 

Asa creste Maria Diana
princess spune:
Neatza, fetele!
Am vizionat pozele cu mandrele noastre, Maria si Cosminuta! Doua papusele scumpe!
Lexi, Maria chiar a facut falcute, este bucalata la fetisoara!
Moniq, ce frumos s-a distrat Cosmi la petrecere! Imi place ca este foarte sociabila si dezghetata!
Rares este alt gen: cand este intr-un loc nou si mai ales cu persoane noi, mai intai sta si studiaza terenul si abia apoi prinde curaj! Cred ca seamana cu mine
. Mi-ar fi placut sa fie mai indraznet!
Cu bb2: mi-l doresc foarte mult, dar cu criza asta economica parca mi-e si frica sa ma mai gandesc! Cine stie ce vremuri mai vin si ce surprize ne mai asteapta? Oricum "planul" merge inainte, nu dau inapoi! Va multumesc pentru incurajari!
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
princess spune:
Am uitat sa va intreb daca mai gasiti in magazine Milumil junior? Eu, destul de greu si s-a mai si scumpit!
Si inca ceva: Rares face pipi cu intreruperi, nu in jet continuu. Poate fi semn de infectie? In casa este cald, dar el mai sta pe jos cand se joaca si este mai rece. Sper sa nu o luam iar cu problemele astea ca mor!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Am vazut pozicile lui Lexi, cu mamici frumoase si copilasi scumpi si veseli. Plus una bucata tatic
Mai am de vazut din pozele Monicai; Moni, ce simpatica e salopeta verde a Cosminei, imi place foarte mult cum ii sta, si imi place si modelul. Tortul din poze e facut in casa?
Mira, bine ati revenit cu vesti. Pupam Davidutu cel harnic!
Alina, spor sa aveti, cu bebe2. Tu vei prinde noua indemnizatie, te avantajeaza? Daca da, vor fi niste bani siguri, o perioada, sa nu te descurajeze criza...
Roxana, bravo tie, ce idee frumoasa acest curs de foto. Si mie imi place mult sa fotografiez...
Sandra, sper sa gasesti totusi o gradi pe placul vostru.
A dat cineva
?
mexxa spune:
Buna dimineata...
Va invit la o
fierbinte.
De cand am ajuns la munca fiind mai liber am vizionat pozele cu bucuriile minunate
Noi suntem bine, am inceput sa ne pregatim de plecare.
Va pup si o zi cat mai frumoasa.
, mamica de Sebastian-Mihai 
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
GETY spune:
Princess, eu nu ii mai dau Mariei lapte praf, dar parca am zarit la Kaufland pe raft cand am fost ultima oara. O sa ma uit mai atent data viitoare.
Despre no. 1, n-am idee... Noi avem linoleum pe jos, pe care intentionez sa-l schimb cu parchet... Si Maria se mai intinde pe jos si se joaca, dar nu cred ca ar fi motiv sa raceasca. Doar daca ai gresie pe jos, aia tine rece.

Asa creste Maria Diana