Bucurii de sept-oct 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 17
princess spune:
Xandrutza, da, ma avantajeaza noua lege a mamelor in privinta cuantumului indemnizatiei! Macar sa raman eu gravi!
Gety, am parchet pe jos in camere si gresie in baie, holuri, bucatarie, deci mai sta si pe gresie sa se joace.
Dau si eu o fuga diseara prin Kaufland sa vad daca au mai bagat Milumil junior. Daca nu, trecem la lapte de vaca; problema este ca i-am dat sa mai guste si nu i-a placut!
Voi ce fel de lapte folositi la copilasi?
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
xandrutza_76 spune:
Alina, eu ii dau Narcisei lapte de vaca, iau de la o vecina, e femeie curata, iar laptele este foarte bun; tot de acolo iau smantana, branza... Narcisei, de cum i-am dat laptele de vaca i-a placut foarte mult, am renuntat repede la cel praf.
Monique_new spune:
Sunteti niste dragute
Alina eu ii dau inca Milumil Junior si la inceputul saptamanii lapte de la tara de la bunici.Tot am zis sa o trec pe lapte normal dar parca inca nu imi vine.
Xan tortul ala este facut de buni....pandispan, crema si fructe imbracat in frisca.
Andra felicitari pt job
si bafta cu gradi, poate gasesti ceva pana la urma sa-ti placa.
Sa va povestesc ce am facut noi ieri. M-a disperat fimea ca ea vrea sa fie printesa si uitati-va la mine aseara cum faceam mancare cu coroana de regina pe cap 
iar ea a vrut toata dupa amiaza sa stea imbracata in rochita sa fie printesa ....iar tati era balaurul
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Moni, Foarte haioasa Cosmi!!Ceva poze? Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi |
xan numai de poze nu-mi ardea ca aveam pe fiecare ochi de aragaz cate o oala
...si lingura de lemn pe post de bagheta magica

1 Anisor
2 Anisori

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Andra, felicitari pentru avansare si spor la gasit o gradi pe placul tau.
Eu Mariei ii dau in continuare Humana cu cereale dar vreau s-o trec cat de curand pe lapte de vaca, nu de alta, dar efectiv ne termina cu energia ei si energia asta si-o ia si din laptele praf.
De mult timp tot vreau sa va intreb ceva si uit mereu: cum le pregatiti copiilor carnea de vita? Eu i-am facut fie ciroba, fie fripturica dar n-o poate manca, oricat de mult as fierbe carnea, tot tare e si n-o poate mesteca. O aduna in gurita, o face ca pe o guma de mestecat si pe urma o scuipa. Nu am nicio idee cum as putea sa i-o pregatesc ca sa nu mai fie asa de tare si s-o poata mesteca cum trebuie.
Si mai am o intrebare pentru mamicile ale caror Bucurii fac treaba mare la olita sau la toaleta: cum procedati cu stersul dupa? E OK sa folosim hartia igienica, nu se irita? Sau folositi in continuare servetele umede? Eu deja ma gandesc cum voi proceda, desi inca n-am inceput operatiunea olita.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Monique_new spune:
Lexi despre carne de vita, eu o fierb bine la ciorbica/supica sau mancarica si apoi o tai cat de mic pot perpendicular pe fibra...nu stiu daca intelegi cum vreau sa spun
. A mea papa nu avem probleme. La wc....ca mai nou acolo vrea...in general o spal...dar o mai si sterg cu hartie igienica...ce-i drept a mea nu s-a iritat nici cand era mica, doar de cateva ori cand a mancat mai multe portocale si banuiesc ca a fost pisulica mai acid.
1 Anisor
2 Anisori

ramomar spune:
Salutaree,
mey Moni ce simpatica e Cosmi
cum va pregateste ea de bal mascat 
.
Tot aseara, Patri a mea a fost rechin, iar tati peste mic pe care il papa
sau mai e asa simpatica cand ne zice ca ea e "abina" (albina) se apleaca de spate si isi ridica mainile sus, cica zboara ![]()
princess eu inca ii dau Milumil Junior, dar cand mergem la tara ii aduc lapte de vaca pe care i-l amestec cu o masura doau de lapte praf. Pe aici inca gasesc Milumil.
Multa sanatate lui Rares! sper sa fie ceva trecator cu pipi. Si Patri sta pe jos si se joaca, unde chiar se simte mai rece,am simtit-o si eu cand ma joc cu ea, dar nu am avut probleme.
Lexi, eu carnea de vita din ciorbita i-o toc marunt marunt si asa se pierde printre legume, ca altfel si ea o scuipa.
Dupa kk o sterg cu hartie igienica, dar si cu un servetel umed, iar apoi trebuie sa punem crema, la cerintele domsoarei.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
microbu spune:
Princess eu ii dau Zuzu albastru, de la Nestle Junior ne-am ales cu niste colici si am lasat definitiv laptele praf.
Ramo chiar nu stiu ce sa fac. Momentan am inceput "negocierile" cu personalul gradinitei, nu pot nici sa o mut de tz ori, si-asa vorbeste intr-una de "altu copii" de la cresa de care se lipise.
Xandrutza, Monica multumesc
.
Lexi Ruxa cere la wc no2 si o sterg cu servetele umede, nu pt ca s-ar irita dar mi se pare mai igienic. Sau o spal. Tot servetele folosim si dupa no1, la olita.
AdinaF spune:
Princess, si noi lapte de vaca 3,5 % din magazin, de cand aveau pustii un an, aici asa se recomanda, consider laptele praf prea satzios si n-am motive sa-i pun la "ingrasat". Mult succes cu bb2, curajoaso! 
Lexi, noi tot servetzele umede folosim, dupa pipi se sterg domnii cu un patratzel de hartie igienica, i-a invatzat papa.
Noi suntem bolnavi varza, copiii adica, noi oricum nu mai contam , problema e ca nu se amelioreaza situatzia, deja de 5 zile, maine iar tb sa-i car la doctor 
.
O zi faina!