Bucurii de sept-oct 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 18
anangel_lexi spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Adina, multa sanatate pustilor!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
GETY spune:
Lexi, sa-ti mai dau un pont pe langa cel dat de Monique_new (sa tai carnea de-a latul fibrei, nu pe lungimea ei): nu se pune sare la fiert la carnea de vita de la inceput, ci la sfarsit, dupa ce a fiert. Asta e un pont de la un macelar, ca si eu m-am plans ca ramane nemestecabila.
AdinaF, multa sanatate tuturor!
Princess, nu te mai gandi la bani, ca te descurajezi ca mine!
Urmeaza-ti visul si atat!
Si mama avea gresie pe jos numai in primul hol si simteam cum te lua la picioare frigul cand treceam pe acolo. Nu puteti pune parchet peste gresie?

Asa creste Maria Diana
lilina spune:
salut
Andra, felicitari pt.job
Adina, multa sanatate baietilor
eu intrasem de fapt sa va anunt ca Roxana01 e cu Daria in spital, are o inflamatie la genunchi, e posibil sa aiba reumatism sau artrita, Doamne fereste, eu ii doresc sa nu aiba nimic. Am inteles ca s-a tot plans micutza de genunchi cand urca scarile, dar ei se gandeau ca o imita pe bunica ei (mama Roxanei) care am inteles ca are reumatism....poate o mosteneste pe bunica ei, cine stie, abia maine fac investigatii amanuntite
s-au dus azi la spital cu copii, pt.Victor vorbisera sa-i faca operatia peste 2 saptamani si nu isi inchipuiau ca o sa-i opreasca pt.problema Dariei
asta vroiam sa va spun
noapte buna
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Neata.
Lili imi pare rau ce aud de Daria...sa speram ca nu o fi nimic grav.
Fetelor eu azi am luat una bucata copil din dotare la serviciu pt ca nu am avut cu cine sa o las. Bunica care tb sa stea cu ea a fost racita rau cu febra si toate cele si am zis sa stea departe de ea momentan. Sa speram ca rezistam azi.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
neatza
hehe monique, ai patit si tu la fel ca mine, iti dai seama ca o sa fii terminata azi. macar daca ar sta doar in biroul in care lucrezi tu, ca al meu o luat din usa-n usa prin tot sediu' 
si eu sper din suflet sa nu fie nimic grav cu Dariutza, eu nici nu am auzit de acest diagnostic la copii, in orice caz, nu la copii asa mici.
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
ramomar spune:
Buna dimi,
Of saracuta Daria, sper sa nu fie nimic grav! Chiar asa, cam ciudat diagnostic pentru un copilas.
Adina multa sanatate flacailor tai! 
Moni deci tu ai ajutor la serviciu!
Hai spune-ne ce mestereste Cosmi pe acolo!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
princess spune:
Buna dimineata!
Roxana, imi pare tare rau sa aud ca sunteti din nou in spital! Sper totusi sa nu se confirme diagnosticul Dariutei! Multa sanatate!
Moniq, o sa ai un spor la lucru azi cu Cosminuta langa tine, mama-mama!
Pupici!
O zi frumoasa!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
Monique_new spune:
Hi hi Cosmi este pe la colegi
asa ca momentan stau linistita. Pana acum s-a luat cu joaca si s-a scapat putin pisu pe ea....deci am schimbat-o o tura. Sper sa nu se mai intample. Oricum nu cred ca voi sta chiar tot programul...sa vedem.
1 Anisor
2 Anisori

xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Imi pare rau sa aud despre Dariuta Roxanei ca are probleme, ii dorim multa sanatate!!
Moni, spor sa ai la serviciu, cu Cosmi cu tot! ![]()
Lexi, carnea de vita o mai poti pregati sub forma de musaca (cu straturi de piure), sau parjolute coapte in cuptor sau sos pentru paste, deci macinata...
Adina, citisem mai demult ca laptele din comert, cu 3,5% grasime e cel mai apropiat de laptele de vaca, si ca e indicat pentru copii... Va doresc multa sanatate!!
Narcisa e deja super-atomica, de vreo ora, deja ma doare capul en gros, ametesc doar urmarind-o
Monique_new spune:
xan eu am incercat intr-o seara sa-i dau lapte la punga din comert de 1,8 grasime dar mi s-a parut ca nu s-a saturat...acum nu stiu o sa-l incerc si pe cel de 3.5 cand nu am de la tara.
Super atomica 
imi suna tare cunoscut ![]()
Vroiam sa va spun ca aseara am incercat culcatul fara pampers dar am esuat
. S-a trezit la 2 uda toata...cred ca atunci facuse. Noroc ca am luat de la farmacie niste paturici din alea de pampers.....care nu retin cum se numesc
.
1 Anisor
2 Anisori