Bucurii de sept-oct 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 15
Monique_new spune:
GOGOSImarca JAMIE aproximativ 25 buc
- un pachetel drojdie uscata (7 gr) ( eu am pus normala aprox juma de cubulet)
- 70 gr zahar
- 500 gr faina
- 315 ml lapte caldut
- coaja rasa de la lamaie +portocala
- 80 gr unt
Daca aluatul este lipicios mai puneti putina faina. Se lasa coca la crescut aprox 1 ora. Intindeti aluatul cam de 1 cm grosime si taiati cu un pahar de 5 cm diametru. Se face un oricifiu zice el, cu un betisor...eu am folosit o gura de sticla de apa plata
. Dupa care le puneti pe o farfurie acoperite cu un servet circa 45 minute sa mai creasca. Le prajiti ....le pudrati sau cum ce vreti voi ...noi am papat si cu Nutela.
.
Sper sa nu va suparati dar am scris ce era esential, pt ca nu ma lasa mandra mi-a luat cartea.
Pofta buna. Sa-mi spuneti daca va plac.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
xan nu stiu cum de ti-a crescut asa mult blatul.....eu mi-as fi dorit dar a iesit cam ca in imaginile respective. Poate ai avut tava mai mica.
1 Anisor
2 Anisori

beatrix spune:
salutare!
n-am mai apucat sa citesc de cand a intrebat Ramo de apa!
Da, este apa cu continut mare de magneziu si calciu! m-am uitat pe sticla in magazin si are mg aprox 50 si calciu, 200! cealalta de constipat are mg =1, ca nu mai retin dra mic, sub 50! scuze ca am raspuns cu intarziere!
am mai retinut ca a fost ziua surorii lui Cristina! La multi ani cu sanatate si multa fericire!
sper sa recuperez maine si sa scriu ca sunt rupta acum!
somn usor si noapte buna!
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
anangel_lexi spune:
In sfarsit reusesc sa pun pozele
Monique, mi-a spus sotul ca v-ati conversat putin azi pe mess. Scuze ca nu am fost pe faza, dar ma urla fii-mea in cap, ca vroia s-o schimb eu, nu altcineva (adica taica-sau)... Maine notez si reteta de gogosi 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
ramomar spune:
Buna dimi,
Va poftesc la o
calda, cu lapte!
lexi vazut pozicile cu bucuriile una si una de "mumoase" (vorba lui Patri). Mi-a placut mult mutrita lui Vladone in poza in care il tine lilina in brate 
beatrix
multumesc pentru confirmare. Ce mai face Eric?
Moni
mercic de reteta. E la fel ca cea "mostenita" de la bunica, doar ca eu mai pun si oua (2) ![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Neata. E gata
luta.
Lexi
stai linistita vroiam doar sa vad ce faceti.
Daca doriti avem niste poze noi de la o Petrecere si inca un set cu Diverse.
1 Anisor
2 Anisori

xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Saru`mana pentru cafea Ramo, Moni!
Moni, notez imediat reteta!
Si dupa aia ma pun pe vizionat poze (pe cele de la sarbatori am reusit sa le termin zilele trecute, abia), ale tale si ale lui Lexi. Tava mea cred ca e cam ca cea de pe blog. Dar nu ma asteptam sa creasca asa frumos; si foaarte buna la gust.
Beatrix, ce mai faceti?
Roxana01 spune:
neata, fetelor!
va multumim de aprecieri vis a vis de poze. va dati seama ce ma mandresc cu ei. si de obicei cam radem toata ziua, ca ne jucam si imi place sa pastrez o atmosfera de veselie in casa (dansam, cantam). numai ca victoras e cam marait si, daca il las jos din brate, e cam urlator. ma rog, nu e usor, dar sa zicem ca partea mai dificila a trecut.
Tasia, fac niste cursuri care dureaza 1 an, la Dalles. eu imi doream sa stiu sa fac fotografii frumoase copiilor. din pacate pt mine nu am timp sa aprofundez cunostintele de la cursuri si sa fac practica (colegii pleaca prin jurul bucurestiului, la munte, in bulgaria, ca sa exerseze fotografia). multi sunt deja profesionisti si vin doar pt diploma. merg de 2 ori/ sapt si voi da un examen la sfarsit care ma va atesta ca fotograf profesionist.
va las ca victor plange si daria se tot catara pe mine.
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Mirabelac spune:
Salutare tuturor!
Macar din cand in cand mai trec pe aici, sa nu ne uitati.
Suntem bine, am avut ceva probleme ca scapa pipi in continuu pe el, am facut vreo 4 uroculturi si sunt ok, am facut si echo, totul e ok, pe cale virala i-au slabit muschii vezicii, am facut tratament cu un antispastic si e ok acum. In rest, e obraznicut, vorbeste toata ziua, nu mai face in pampers din august, nici ziua nici noaptea, la noi a fost de la inceput asa. Recunosc ca a fost foarte usor de scapat, mai ales ca al meu pana la 1 an si 10 luni nu a stat o secunda pe olita, nu voia pur si simplu, ma gandeam ca o sa ne prinda 3 ani cu pampers dar a fost fff usor, am profitat de vara si a mers.
Ii terorizeaza pe bunici, ii bate si le inchide televizorul, face ce vrea el din ei. Porecla este "Denis, pericol public". Cu noi se comporta total diferit.
E fixat pe niste chestii, de ex. cat sunt eu acasa, nu vrea sa faca pipi si kk decat cu mine, adica eu sa-i dau pantalonii jos, daca nu, face pe el si nu vrea. A trecut de la faza cu "potule" la "boule", toata lumea care-i da atentie e "boule". Nu stiu cum se va dezobisnui de asta, cu explicatul nu merge. Pasiunile lui sunt desenatul, si muzica, vreau s va spun ca deseneaza toata ziua se uita la videoclipuri, la desene nu se uita, are doar unul pe minimax, Simfolys, e foarte mishto. Toata ziua vrea sa-i desenam "simfolisi", el le face ochii, mainile si picioarele. Toata ziua freaca aspiratorul prin casa, nu sta fara el... ieri i-am cumparat unul de jucarie, tare incantat a mai fost, s-a trezit la miezul noptii sa ma intrebe unde-i e aspiratorul la care eu somnoroasa "doarme mami", apoi s-a culcat la loc.
Am apucat sa vad niste poze cu Cosmina, Maria, Ruxa, Vladone si Matteo, au crescut si tare frumosi s-au facut.
Am scris cam mult, va pup pe toate si-mi e dor de voi si de Bucurii, sper sa pot intra mai des.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Mirabelac spune:
Am vazut poze si cu Roxana si fratiorii, foarte simpatici sunteti. Nasoala faza cu batrana respectiva, nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva! Si eu reactionez la faze din astea.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)