Bucurii de sept-oct 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata si de la noi,

tasia, 1 an am alaptat-o Simpatic Fabi cum vrea el sa vada sanii
Moni, da sigur ca vreau reteta de gogosi Ce draguta tre sa fie Cosmi cum papa ea laptic de la mami

pupici si un we placut!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu am 2 prietene si fiecare are cate o fetita, una de 1 an si 5 luni si alta de 1 an si 6 luni si amandoua alapteaza. Ei sa veeti ca si Vladut, care aproape ca n-a fost alaptat, incepuse sa-mi ceara tzitzi!

Gata, fug la treaba, ca am muuuulta! Si musai sa profitcat doarme Daria, ca de vreo 2 luni nu mai apuc sa fac mai nimic cu ea treaza, ca vrea sa stea doar in brate.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutare
gata si eu cu curatenia, am dus copilu' la socrela iar diseara il duc la cumnata-mea, sa doarma acolo iar noi ne ducem la o petrecere
am citit si eu printe picaturi despre voi

sa va zic ce Vlad ce imi zice zilele trecute
"mami, sa vezi putza ta" (eram dezbracata si zicea sa imi vada el mie...ma intelegeti)
si tot el.. "nu e, e inauntru" dar fara sa se uite insistent...m-am socat, de unde si pana unde sa zica el asa!!!
iar ieri, ca eram super obosita si el ma stresa la greu, l-am caftit si imi urla ca vrea la taxu' ca el il iubeste iar cand a venit sotul, cum a intrat pe usa m-a parat ca l-am batut iar el a plans i-am cerut scuze si i-am promis ca nu mai cedez

ne chinuim si noi cu facutul la olita, dar merge foaaarte greu

we placut

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

cu o durere de cap in dotare... Dar am luat un antinevralgic.

Se pare ca in clubul pampersistilor sunt 3 membre.

Princess, daca toate analizele sunt OK, se zice ca daca te gandesti prea mult, atunci ramai mai greu insarcinata, sau ca mai este si mana lui Dumnezeu... Asa mi se spunea mie in perioada aia...
Eu am ramas dupa 2 ani, dar am "ajutat" un pic natura. Iti tin pumnii sa ramai cat mai repede insarcinata.

Andra, sa ai bafta la noul servici si sa ne scrii cum e la noua gradinita. OK? As schimba si eu serviciul, dar n-am tupeu, plus si perioada asta de instabilitate ma descurajeaza total.

Monique_new, pentru o portie proaspata de zapada, da o fuga pana la Suceava. La Iasi e foarte frig acum, dar nu a nins inca.

Lexi, PM-uieste-ma cu reteta de slabit data de dr. respectiv. Please.
Ca acusi incepe perioada de concedii si tot peste 70 kile am!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

La pranz am vazut pozele Roxanei cu familia. Si mie mi se pare ca-i seamana leit si Daria si Victoras. Si-mi mai place ca-i toata un zambet Roxana.

Mirabelac, nu ne mai dai vesti despre voi? Eloise, voi ce mai faceti? Mephala? Lullabay? Ignatica?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Citat:

Moni, suna bine si gogosile, mai ales ca-s marca Jamie!
Ma duc la treburi...

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)[/b]

poze cu noi

marca sau nu altele nu stiu sa fac .Iti dau reteta promit.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Vine cineva la o cafea?

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu is la , da nu stau mult ca am treaba, ca de obicei!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Am venit la cafea, ce buna e!! Gety, multam de invitatie.
Gata cu zapada, a nins putin, s-a facut fain frumos, dar in loc sa ninga in continuare s-a facut frig...
Moni, astept si reteta de gogosi; prajitura am facut-o, a iesit foarte buna! Dar mi-a crescut cam mult, in comparatie cu pozele de pe blogul respectiv. Zahar am pus mai mult, aproape dublu, iar cioco am pus doar 120g, ca atat am avut.
Lilina, foarte haios Vladone!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Si eu vreau reteta de gogosi, plsss!
Monique, ai dreptate, am ramas restanta cu ceva poze. Le-as pune daca ar merge internetul asta nesuferit, dar nu merge.
Gety, maine iti trimit PM cu dieta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput