Bucurii de sept-oct 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Roxana, foarte frumoase pozele voastre! Sunt superbi copilasii tai si tu o mami fericita si frumoasa! Felicitari!

Lilina, mie tare imi place cand povestesti de intalnirile cu prietenele tale ("intre fete")! Este un mod de relaxare si asta!Si daca barbatii se distreaza, va distrati si voi, nu?

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Andra ma bucur ca te-am "descoperit" si aici! si ca noul an a inceput in forta pentru tine!
lexi felicitari pentru kg pierdute, ce multe ai dat jos! Doar cu dieta de la dr?
Cristina pupacim bucuriile tale sa le treaca buba
princess of imi pare rau ca se lasa asteptat bb2, dar nu fi suparici, sigur va veni, putintica rabdare mamico

Si pentru ca vrea Cristina perle, mi-am adus si eu aminte de cea de aseara: eu in baie, fac dus, vine Patri peste mine si cand ma vede zice:
- "uite mami tzatza" (sanul)
- eu: da mami tzatza, de aici ai baut tu laptic pana nu demult...
- ea: "daaa?! mami a vaca"( adica, mami e ca vaca, da lapte)
Ea acum ne tot spune ca,,, gainele fac oua, vaca ne da lapte si iote ce repede a ajuns la termen de comparatie intre ma-sa si vaca

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Roxana Sunt socata de comportamentul animalic pe care-l manifesta oamenii cu copii. Te admir ca ai reusit sa-ti iei inima in dinti si sa te implici. Sper ca macar dupa ce se calmeaza acea femeie sa se gandeasca la ceea ce a facut. Eu cred ca merita cativa pumni in fata si reclamata la politie. Ma doare sa stiu ca sunt copii maltratati si batuti.
Da-mi te rog mult detalii despre cursul pe care-l faci. Multumesc
Sanatate lui victoras. Pozele nu am reusit sa le vad

La capitolul prajituri, ma lasa rece toate. Imi plac doar placintele cu branza sarata. De facut prajituri fac rar, doar pentru so. Eu sunt dependenta de fructe, le-as manca in cantitati industriale.

anangel_lexi La noi e tocmai invers, Fabi ma pune sa-i strang parul cu clamele mele I-am lasat parul lung, la spate reusesc sa-i fac o codita mica

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Si eu credeam ca numai al meu alpinist. Sare de pe canapea pe fotoliu, de pe fotoliu pe masa... imi da palpitatii cand il vad, mai ales ca are deja ditamai taietura in frunte.

Roxana Foarte scumpi sunt si Dariuta si Victoras

princess Iti tin pumnii sa vina bebe2 cat mai curand

ramomar Cat i-ai dat san Patriciei? Eu i-am dat 1 an si 7 luni dar el si acum tine minte, mai vine peste mine cateodata si imi spune ca vre tzitzi, vrea sa scot ambii sani afara, se uita, se gandeste care sa-l leaga... Pune gurita putin si spune " gata papa"

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cristina, nici noi n-am scapat inca de suzi, deci nu sunteti singurii.
Multumesc fetelor pentru felicitari. Lilina, Ramo, da, cu dieta de la doctor am slabit plus Fitomagra de la lilina, pentru care o pup mult.
Princess, nu mi-a dat prin cap s-o pozez pe mandra, dar o s-o fac, cand o prind. Cat despre bebe 2, eu iti tin pumnii din tot sufletul, nu mai fi supi, sigur va veni foarte curand!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza,

Princess - tin pumnii sa vina bb mult dorit.

Ramo super deductia mogaldetei

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neataaaa.

Ramo haioasa Patri . Tu sti ca si acum Cosmi vrea din cand in cand sa se alinte si se preface ca bea lapte de la san ca un bebelus.Si nu am alaptat-o decat 6 luni.

Lexi felicitari pt kg pierdute. Iti urez sa slabesti cat doresti tu.

Alina tinem pumnii la bb2 sa vina repede.....si eu am asteptat cam tot4ani cu mandra.Cat despre ce spune lumea nu te mai agita fiecare copilas este in felul lui. Baietelul unei colege are vre-o 86 cm la 3 ani (in conditiile in care fimea are 87 la 2 ani si 4 luni si nu e prea inalta) si ce daca ...daca parintii sunt mai scunzi. Deci nu te mai supara degeaba. sanatosi sa fie.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lexi ai ramas "datoare" cu niste poze .

Ramo aseara nu am mai facut langosi ci gogosi dupa reteta lu' Jamie...daca vrei ti-o dau. Ies f bune.

Lilico bine ai aparut ca te dadusem "disparuta". Mai odihneste-te si tu.

Cristina inca nu am lasat-o peste noapte fara pampers, doar ziua.Trebuie sa imi fac "curaj".Offf nu esti mama denaturata se mai inatmpla si accidente bine ca nu au patit nimic.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, felicitari pentru kilogramele pierdute!!
Alina, a fost super la bulgareala, am facut si om de zapada si cazemata... Tin pumnii, sa vina bb2 cat mai repede!
Sandra, si tie iti tin pumnii, sa fie toate bune si frumoase in continuare!
Lilina, mult spor la lucru!
Cristina, pup copilasii, sa le treaca buba si sperietura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza! Saru`mana Cristina, pentru cafea!
Ramo, foarte haioasa Patri, am ras cu sotu`
Moni, suna bine si gogosile, mai ales ca-s marca Jamie!
Ma duc la treburi...

Mergi la inceput