Bucurii de sept-oct 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Xan sunt tare curioasa daca o sa-ti placa prajiturica. Vreau si eu daca ai vre-o reteta buna de langosi cu branza....cred ca asa se numesc.

Ramo pai pana la urma ti-a placut praji sau nu???? Am patit si noi asa cu hainute si incaltari nepurtate sau eventual de cateva ori.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76
Ramo, Moni, ce dimensiuni (cu aproximatie, daca stiti) aveau tavile in care ati copt voi prajitura Bounty?

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

xan, cea in care am copt eu are aprox. 30/45, dar am pus cantitati duble si in blat mai mult cu o lingura -doua de zahar.
spor la bucatarit[/b]

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xan tava mea (rotunda) in care am facut de Revelion si ai vazut-o in poza avea diametru cam 30 cm.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sar`na pentru raspunsuri, fetele!! Maine-o fac, dar cred ca am s-o fac rotunda... O sa va spun ce mi-a iesit.
Moni, nu am in cap acum o reteta de langosi cu branza... Trebuie sa caut, sa ma gandesc, sper sa revin in timp util cu o reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Ramo pai pana la urma ti-a placut praji sau nu???? Am patit si noi asa cu hainute si incaltari nepurtate sau eventual de cateva ori.

1 Anisor2 Anisori

Moni, daaa, mi-a placut, dar nu in mod deosebit , dar sigur o voi mai face ca e ok. Na sper ca m-ai inteles
Eu am una preferata, blat cu mac, crema fiarata (ca cea de ecleruri, de aceea imi place asa mult), peste crema un rand de biscuiti si peste bisc. glazura.
Eu una tot fac langosi, da nu prea am cantitati exacte, pun dupa ochi, cum se zice. Ce pot sa-ti spun e ca pun cam 500-600gr faina (10-12 langosi aprox), un cubulet de drojdie (faci un cuibusor in faina, peste care pui lapte caldut sau apa pana se dizolva un pic - aprox. 5-10 min), o lingurita zahar, putina sare si lapte caldut cat cuprinde. Aluatul tre sa fie mai moale pt ca dupa ce e dospit il intinzi in ulei nu in faina si le coci in uleiul bine incins, care trebuie sa fie din abundenta( intr-o tigae inalta) Al meu husband le mananca si cu gem, nu doar cu branza si samantana, iar Patri de cele mai multe ori, goale
Edit: ii poti muia si cu apa, dar cu lapte sunt mai fragezi!
Aa si aluatul il pun la rece cam o ora, o ora jumate, nu la cald, tot din motive de fragezime Eu am incercat cu aluat si la rece si la cald si muiat cu apa, dar am ramas pe varianta de mai sus, asa mi-au iesit cei mai buni.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
In grupul copiilor purtatori de pampers ne inscriem si noi. Cat despre hainute, fata de anul trecut am rarit-o muuult. Oricum anul asta am mai luat si pentru mine una-alta dar si pentru sot.
Roxana, foarte frumoase pozele, Victor seamana extraordinar de bine cu surioara lui, si ce mari au crescut amandoi!!! Tu arati superb, sincer!
Apropo de kg pierdute, pe unde sti lilinaaa??? Vino sa-ti spun cate kg am pierdut! 6! Si sunt foarte incantata. Daca anul asta reusesc sa cobor sub pragul de 70 sunt cea mai tare!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramomar

Andra ai reusit sa-i trimiti lucrusoarele? am uitat sa mentionez, ca mi-au placut foarte mult. Multe pentru efortul tau! Chiar asa tu unde ai disparut?

Intre timp m-ai gasit .
Trebuiau sa ajunga deja lucrusoarele, o sun azi pe Alexutza, nici pe mess nu o mai vad de 2-3zile.
Uite azi am reusit sa citesc intregul capitol, ti-am zis ca 2009 a inceput cu multe schimbari in viata mea: job nou, gradinita noua...incerc sa ma adaptez noului program, traseu zilnic, etc...
Toate perfecte pana acum, sa speram la fel de-acum incolo.
P.S. Ioana cu Matteo cel cuminte sunt foarte bine, dar cam ocupati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Aici is Ramo, da' nu m-or lasat pruncii deloc la calculator. Acum i-am culcat si pot sta relaxata.

Lexi esti bravo cu dieta ta! Tin pumnii sa ajungi sub 70 anul asta!

Xandrutza - ce super de tine ca reusesti sa te mentii asa bine. Eu ca sa slabesc tre sa tin si regim si sa fac si sport, altfel n-am nici o sansa. De la stres nu slabesc. Si cum n-am vreme nici de una nici de alta, deocamdata raman grasa.

Roxana - sunteti tare frumosi! M-a socat intamplarea de ieri si ma ingrozeste lumea in care traim.

Eu as face Clubul suzetistilor, dar mi-i ca numa ai mei o sa se inscrie. Sincer nush cand scapam de suzi, vorba Xandrutzei, o sa-i dezvat pe amandoi odata, altfel nu reusesc.

Vladut a cazut ieri de pe hinta, ca nu s-a tinut la un moment dat si dus a fost. Tare m-am speriat, ca asa o busitura puternica s-a auzit, insa nu i-au ramas semne vizibile, asa ca sper sa fie totul bine. Ii intrase pamant si in nas si in gurita. Iar Daria a cazut in w/e de pe sanie si si-a ranit fruntea in zapada. Mama denaturata ce sunt.

Gety si Xan - tin pumnii sa va rezolvati si voi cu pampersul.

Monica - ce-ai facut? ai lasat-o pe Cosmi fara pampers noaptea?

Adina - mai povesteste despre gemenei, perlute, dialoguri.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

aici sunt lexi wowww, super, 6 kg ai dat jos !!! bravo !!! cu ce metode ?? dieta aceea ??
eu am si eu 2 kg cu care m-am pricopsit de sarbatori plus 3 dinainte , deci 5 in total, pana in aprilie trebuie sa le dau jos

sunt foarte obosita, am mult de lucru la serviciu si in plus, azi-noapte m-am culcat la 4 jumate offf mama, am pierdut vremea cu fetele mele, in asteptarea barbatilor care s-au adunat undeva sa joace carti, au innebunit de tot, la fel si noi

ROXANA, este incredibila povestea ta, bine ca ai luat macar atitudine, cred ca ar trebui facuta o sesizare la protectia copilului !! am vazut poze cu Victor si Daria, si vreau sa spun ca sunt suuuper incantata de Victor cum arata, e foarte fumusel, are niste trasaturi suuuper, iar Daria a crescut suuuper mult, nu stiu, mi se pare asa de schimbata, e copilas

ieri am luat si eu salariu si l-am spart pe shopping, pt.a anu-stiu-cata-oara...nu stiu ...fir-ar sa fie ...cu discounturile lor cu tot....i-am luat lui Vlad 2 sacouri de raiat dementiale, abia astep sa-l imbrac cu ele...mai la toamna, ca sunt maricele

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Salutare, fetele!

Cu facutul la olita/wc, eu sunt sigura ca se vor invata toti, doar nu vor face pe ei pana la 7 ani, dar fiecare la timpul lui! Trebuie sa avem si noi rabdare!

Rares a facut o exceptie ieri si a dormit dupa amiaza, iar aseara a adormit dupa miezul noptii, drept pentru care sunt franta. Ma invatasem sa se culce pe la 8.30 seara. La somnul de zi a dormit fara pampers si nu a scapat pe el, desi bause un biberon de lapte. De kk la olita sau wc nici nu vrea sa auda! Spune cand face pipi, face la olita, dar kk nu vrea sub nicio forma. Sunt insa convinsa ca se va invata curand.

Moniq, asa e, nici mie nu mi se pare Rares prea slab, insa altor persoane care il vad, da! Nu imi vine prea bine cand aud comentarii de genul "vai, ce slab e fi-tu", dar important este sa il stiu eu sanatos si plin de energie!

Cristina, La Multi Ani! pt sora ta! Lasa ca au si chefurile rostul lor pe lume!

S-ar putea incadra si Rares cu succes la categoria alpinisti: acum e pe masa (mai si comenteaza dupa ce se urca "nu pe masa! nu e voie!"), acum e pe blat la bucatarie, nu mai zic cand am facut curatenia de Sarbatori, cum ma urcam pe un scaun sa sterg un praf sau sa aranjez ceva, era gramada pe mine!
A, si mai are o dambla: ii place sa sara, de pe canapea pe covor, de pe masa pe scaun si tot asa, zici ca are arcuri la talpi!

Mai, Roxana, pe cuvant daca nu am crezut ca este o gluma ce ai povestit tu, apoi citind tot mesajul, m-am cutremurat! Este incredibil pana unde se poate degrada comportamentul oamenilor si mai ales, in cazul acesta, find vorba de un copil atat de mic, mi se pare revoltator! Mi-e tare mila de bietul copilas, nici nu vreau sa ma gandesc cam ce poate pati saraca fetita acasa, unde probabil nu mai tin cont de nimic cele care o ingrijesc!
pt tine ca ai luat atitudine, cu riscul de a o "incasa"!
Exista un subiect pe DC referitor la abuzurile asupra copiilor, daca nu ma insel la "Parintii intreaba...", poate nu ar strica sa povestesti si acolo ce ti s-a intamplat!

Ma bucur pt puisorii tai ca sunt bine! Bafta la operatie pt luna viitoare! Apropo de asta, la Rares abia se mai vede dungulita de pe burtica si sunt doua luni de cand l-am operat!

Lexi, sa pui poze cu "motzata" daca reusesti sa o convigi sa ii pui clamitele in par! Bravo pt kilogramele pierdute! Ai vointa, vad!

Xandrutza, cum a fost bulgareala?

Si la noi s-a racit, este urat si ceatza, insa de zapada nu cred sa avem parte!

Andra, adaptare usoara la noul job si la gradi cea noua!

Trebuie sa va fac o marturisire: sunt putin ca inca nu a aparut bb2 in burtica, desi am inceput de ceva timp planul acesta! Rares s-a lasat asteptat vreo 4 ani, acum sper sa vina mai repede! Tineti-mi pumnii!

Va pup cu drag pe toate!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput