Bucurii de sept-oct 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 11
Monique_new spune:
Neata.
Este gata luta.
Roxana nu-mi vine sa cred ce am citit, dar din pacate este adevarat. Pozele nu se vad, dar daca sunt cele de la Craciun eu cred ca le-am vazut trimise pe mail.
Lexi facem cum sa nu un club.
Adina si eu fac la fel la cumparaturi si crede-ma are dulapul full de haine....nu ma pot abtine dar de o fetita are mama. Vorbind la modul cel mai serios si eu mi-am propus anul asta sa nu mai fac asa.....sa vedem si daca reusesc.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
xandrutza_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Xandrutza, Monique, ce ziceti, deschidem clubul fetitelor alpiniste? de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare |
Deschidem, cum nu Eventual, si al mamicilor al caror inimioare le stau in gat, in momentul ascensiunii...
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Eu tocmai am revenit de la o tura de cumparaturi. M-am dus sa-mi caut palton si daca tot n-am gasit ce vroiam eu, am mai luat cate ceva pentru fii-mea ca e dezbracata rau, n-are de niciunele Printre altele i-am luat niste clamute si elastice de par cu pisicute, poate reusesc s-o conving sa si le lase in par...Sa vedem. de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare |
S-ar putea sa ai noroc, Narcisa a acceptat clamitele primite de la Lili, dupa ce nu m-a lasat absolut deloc sa-i fac macar o codita, muuulta vreme...
xandrutza_76 spune:
Roxana, nici eu nu am putut vedea pozele.
Gety, in clubul celor care n-au scapat de pampers ma inscriu si eu. Oare Narcisa va lasa pampersul odata cu Diana? Sper sa nu
Adina, sa stii ca de sarbatori am pus aproape 2 kilograme, pe mine, dar daca-mi lucrez abdomenul si coapsele voi fi ok, zic eu... Atata doar ca nu pot face inca exercitii. Deci, se prind si de mine cofeturile, totusi, cam asa e cum ai spus tu, mananc si nu prea ma ingras...
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Moni, saru`mana pentru cafea! In sfarsit am nuca de cocos, deci maine prestez la Bounty
La noi a nins, e asa frumos afara... Vom iesi mai tarziu, sa ne bulgarim.
Roxana01 spune:
fetelor,
incerc inca o data sa va trimit pozele, m-a ajutat Monique sa le refac.
www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=8yjj07l.613emi81&x=0&y=rx51ep&localeid=en_US" target="_blank">Daria&Victoras, de Craciun
sa vedem acum
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
ramomar spune:
Buna dimi,
Moni , prezenta si eu la cafeluta!
Am pus in blat mai mult zahar si a iesit ok, de fapt eu am pus cantitatile duble pt ca cu o tava asa mica numai ii amagem pe pofticiosi
Cristina, scuze de intarziere, "La multi ani" pentru surioara ta! Bine -bine am inteles ca ai chefuit, dar acum unde ai disparut, tot chefuiti?
xandrutza fericitooo, deci bagi la greu fara mari efecte Si la noi a nins! Cand am iesit din casa azi-dimi si am vazut copacii plini de zapada nu-mi venea sa cred, mi-a adus aminte de vremurile copilariei, cand in fiecare iarna ne bucuram de asa ceva, dar din pacate pan la amiaza nu cred sa mai ramana ceva din ea, se topeste.
Adina, lexi, Moni ma inscriu si eu in clubul vostru , la fel patesc si eu cu hainutele pentru mogaldeata; nu este data sa ma duc la cumparaturi si sa ma pot abtine sa nu-i iau ceva. Chiar aseara am constat cate hainute si cate incaltaminte am noi in dulapuri ramase mici, pe care nu a apucat sa le poarte, asa ca de anu asta trebuie sa iau masuri, sper sa si reusesc.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
La rugamintea Roxanei postez eu pozele cu www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=8yjj07l.613emi81&x=0&y=rx51ep&localeid=en_US" target="_blank">Dariutza si Victoras pt ca ea nu a reusit. Vizionare placuta.
1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Roxana01 spune:
multam fain
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Roxana, esti o mamica tare frumoasa! Am vazut pozele si de pe linkul tau. Ai doi copilasi superbi, imi plac tare mult! Foarte dragut si bradutul, si cadourile primite (mi-a placut mult tablita Dariei). Daria se joaca cu plastilina?
Ramo, Moni, ce dimensiuni (cu aproximatie, daca stiti) aveau tavile in care ati copt voi prajitura Bounty?
ramomar spune:
Roxana ai doi puisori frumosi foc , care semana foarte bine cu tine! sunt copia ta fidela. Foarte frumos cadourile Dariei de la Mos (banuiesc)
Sa-ti traisca!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)