LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (171)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri, cumnata mea la 115kg/163cm a decis ca e momentul sa slabeasca (in jur de 1 sept 2008). Primul lucru facut: dat ispitele "de pomana"; apoi a apelat la dieta daneza (cea cu rosia si spanacul in prima zi)...avea nevoie de incurajare...dupa 14 zile de dieta un minus de 7kg. Doua saptamani a avut o perioada de platou: manca 1500Kcal/zi....in principiu nu avea restrictii dar si-a facut meniu ca la gradinitza (stia cat cumpara, ce facea...)...in perioada asta a slabit 2kg....a tinut apoi o saptamana dieta cu 2 zile lactate, 2 zile fucte, 2 zile legume....a dat jos 3kg....Cand a atins pragul de 100kg practic a apelat la o dieta sanatoasa - un stil de viatza: meniu obligatoriu (pus pe frigi), s-a inscris intr-un program gratuit de fitnes pt obezi, nu depaseste 1300kcal intr-o zi fara sport si 1600kcal intr-una cu sport. Mananca salate multe, fructe, supe, gratar...prajituri face numai gen 4 tarte, 10 clatite, un minichec si asta la sfarsit de saptamana.
Acum a trecut peste Sarbatori si are 88kg. Drumul e lung pana la obiectivul final de 65kg dar dupa 20kg pierdute nu se mai lasa tentata de papa bun si mult si aiurea.

Si eu vreau sa incep o dieta dar nu am vointa si nici atata energie...astept sa intru in vacanta si poate am timp si pentru mine...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .... ce facem cu petrecerea????? trebuie sa vorbim la un loc de joaca .. sa nu riscam sa ramanem pe dinafara!!!!!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Stancutza poate ai spus si n-am fost eu atenta. Sofia doarme cu suzeta? Clara mea se trezeste noaptea si tzipa numai cand e prea chioara de somn si vrea suzi si nu gaseste suzi. Daca nu ma duc sa i-o dau se trezeste bine de tot si dureaza pana adoarme. Oricum eu ies imediat din camera si nu o iau in brate ca nu e obisnuita asa.
Iar suzi ii trebuie numai pana adoarme. Dupa o scuipa cat colo.

zic si eu...poate ajuta cumva. si ma bucur ca sunt bune rezultatele. Cat despre baut nu stiu cum sa te sfatuiesc. Clara bea numai apa dar cat a fost bolnava a servit si ceai de menta si de catina fara probleme. Si bea bine in timpul zilei dar asta nu ca am reusit eu sa o fac ci ca asa vrea ea. Asa ca nu am metoda.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

`Na`ziua!
Sper ca e buna pe la voi macar. Noi la 16.30 ne prezentam la dr cu Benji. Ieri a avut 6 scaune, pastoase spre fleasca (parte din ele erau doar pete de culoare absorbite de pampers), cu un popou rosu ca de pavian! L-am doftoricit eu cu crema de galbenele care a ajutat mereu (pana acuma intr-un an de 2 ori a fost iritat usor) dar plange cand il impachetez iar in pampersul fresh! Am zis intai ca sa imi zica dr ce sa fac telefonic dar deja pana la 12 a avut 3 scaune, primul a dat afara prin pampers, al doilea aproape lichid, al treilea f putin dat apa colorata cu muci.
Scuzati plasticitatea exprimarii dar sper sa nu fie enteroviroza ca mor! Nici nu stiu ce sa ii dau sa pape tre sa intreb...
Ca de obicei de cate ori ati zis voi de regim la diaree etc, eu eram pe alte planete....
Sper deseara sa ajung si eu la zi pe DC ca am citit ca sunt poze multe si frumoase de vazut.
Mai e si marait copilul asta!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani Yasmin, Razvanici, Daciana si Eric! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Stancuta imi pare tare rau ce citesc despre Sofiuta. Draga de ea ce mai are de tras. In cantitatea de lichide ce o are de baut se include si laptele? Stiu cum e ca nici Andrei nu se omoara cu apa, iar ceai deloc. Dar daca completezi cu lapte, supa, suc de fructe?

Am vazut poze cu frumuseii Albert si Vanessa in jurul pomului de Craciun si poze la ziua lui Sacha delicios impreuna cu fratiorul cretulin care abia astepta sa-i sufle lumanarea de pe tort.

M-am mobilizat sa incarc si eu niste poze. Revin deindata cu ele.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Stancutza poate ai spus si n-am fost eu atenta. Sofia doarme cu suzeta? Clara mea se trezeste noaptea si tzipa numai cand e prea chioara de somn si vrea suzi si nu gaseste suzi. Daca nu ma duc sa i-o dau se trezeste bine de tot si dureaza pana adoarme. Oricum eu ies imediat din camera si nu o iau in brate ca nu e obisnuita asa.
Iar suzi ii trebuie numai pana adoarme. Dupa o scuipa cat colo.

zic si eu...poate ajuta cumva. si ma bucur ca sunt bune rezultatele. Cat despre baut nu stiu cum sa te sfatuiesc. Clara bea numai apa dar cat a fost bolnava a servit si ceai de menta si de catina fara probleme. Si bea bine in timpul zilei dar asta nu ca am reusit eu sa o fac ci ca asa vrea ea. Asa ca nu am metoda.

Multumim , dar suzi nu ne-a fost prietena niciodata...pe la 2 luni si-a gasit degetul, si ala o ajuta sa adoarma cateodata, cu conditia sa fie linistita. Daca e agitata sau prea treaza, il smulge din gurita cu zgomot :-) si nu ii trebuienici ala, si sare repede in picioare, dupa cum ziceam. Alteori ormaie cu el in gura, e super haioasa. Cred ca il mai pedepseste din cand in cand, ca il musca, dar ghici pe cine doare operatiunea? :-))))

Fetele, azi la spital discutam cu o dr rezidenta f draguta, si m-a intrebat daca am studii medicale, ca am limbaj de specialitate :-))) Vorba sotului meu, am mers la Academia Zuzelor :_))))))))))))

Elle, si eu vroiam sa intreb cum a mai ramas. Putem merge la Ritzi-Pitzi? Nu am vazut locul, dar am auzit de la voi ca v-a placut.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Ui Ceska imi pare tare rau. Cam suna a enteroviroza din pacate. La pranz acum fa-i orez cu morcovi, da-i banana si cel mai important mult sa bea.Si apoi vezi ce primesti de la doctor si ce lapte iti recomanda. Noi am folosit de la Milupa Heilnahrung für Durchfall.
Iar popo-ul se irita de la scaunele moi. Da-i cu Bepanthen ca ajuta rapid. Noi cel putin asta am folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

RAMONA scuze sigur stiu cu este Razvan dar m-a sunat cumnata am facut pauza si nu stiu ce ce mi-a ramas in cap Stefan.
Iarta-ma,acu il si botezasi la paste trebuie sa vin cu mielul nu

Zuzici va multumesc mult pt sfaturi aseara am rezolvat problema patutului sa stau linistita.M-am uitat pe instructiuni si am gasit scris acolo ca se mai poate da niste gaurele si lasa salteaua mai jos.Altfel ma duceam la cei de unde l-am cumparat si faceam plangere aici asa se poarta.Si sa stiti ca iti rezolva problema destul de repede,am mai patit odata ceva si m-am dus la shop unde am dat produsul inapoi si mi-am luat bani pe el.Aici se face totul pt satisfactia clientului ii respect pt chestia asta.
IRINUKAma bucur ca tatal tau sta bine cu moralul,conteaza mult
DANA imi pare tare rau ca ai probleme cu colul,iar despre statul in pat stiu cat e de greu,oricum am tot respectul pt tine.Uitam sa mentionez sunteti niste frumosi,vazui pozicile
LAURA_IOANA sper ca Thea se simte mai bine
STANCUTZA sper ca rezultatul sa fie unul bun,urasc spitalele
ROLI asa se intampla mereu cand vi din vacanta,vi obosit caci nu te induri sa stai in casa sa te odihnesti vrei sa vezi cat mai multe.Pupicuri lui Marc ca nu a mai plans.
NATALIA ma bucur ca veniti cu vesti bune.
IOANACT rezolvaram problema pana la urma
ELLENUTAsuperba gospodina
MIRIai niste baietei pe cinste,sa iti traiasca,super tortuletul
MARY am vazut filmuletele Dariei mergand,am tot vrut sa te felicit pe mess.
IRLANDEZA felicitari pt primii vostri pasi
GATTA asa sa faci ca nu e de gluma cu poznasele astea mici
CATI sa iti revi la normal cat mai repede
EMA mutumim,tu cum te mai simti?

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Stancutza si Tudor a fost nevoit sa bea multe lichide...i-am facut program: dimineatza pe stomacul gol suc de portocale 100ml; la pranz inainte de masa suc de mere 100ml, seara inainte de masa suc de mandarine 100ml...Intre mai primea apa cam 100ml. In rest tzitzi la capitolul lichide. Poate parea putin numai ca el bea cu cescutza de cafea (nu a suportat nici bibe si nici linguritza...)...dak ii dai cu bibe e mai usor pt ca poti creste cantitatea la macar 150ml.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata pe la pranz, fetelor!

Multumesc ca v-ati gandit la mine, azi ma simt mai bine, chiar daca azi-noapte tot nu am dormit ok. Oricum, sunt pe drumul cel bun!

Miri, te inteleg perfect! Privit din afara, si mie mi-ar veni sa rad, macar asa as uita de durere! Ori am eu un stil aparte de a povesti, amuzant, ori sunt optimista, ori amandoua. Razi cu pofta, ca merit, daca ma duc la toate fufele!

Elena, eu am scaun tot de la Inglesina, nu asta de l-ai ales tu, si sunt foarte multumita.

Edit, ca acum am citit din capitolul trecut: Elena, p-asta Moovy il avem noi, i l-am cumparat cand avea 5-6 luni, ca am vazut ca te-ai orientat catre el. La reprezentanta il gasesti cam cu 1-2 milioane mai ieftin decat oriunde in alta parte.

A, si ziceai de foto/video profi. Evident ca va face Dani fotografii, doar vor fi "the best"!! Video nu e cazul, vom fi noi operatori, pentru ca vom face acasa, vom fi doar 19 persoane. Deci nu cred ca e cazul de video profi.

Oricum, Dana zicea, dupa motul lui Albert, ca ar fi preferat sa angajeze un fotograf profesionist. Si eu cred ca e cazul, mai ales ca e o zi importanta, chiar daca o faci acasa sau la restaurant.

Marinela, felicitari pentru primii pasi ai Patriciei! Sa fie cat mai multi, cat mai curand!

Ma bag si la poze... ca am ceva de vazut. Intre timp, uploadez si eu poze haioase cu Mariuca. Si putin mai tarziu, o sa pun pe webshots si pozele de ieri si azi, cu zapada. Aseara, am iesit cu Dani pe la 10 si am "lopatat" din greu vreo ora, cam asa. Toata fata casei si toate aleile, plus in fata la ai mei. Cred ca in jur de vreo 120-130 metri patrati, cam asa, in total. Dar ne-am simtit extraordinar dupa ce am terminat!

Cand se trezeste galusca, o s-o scot si eu la aer, ca e asa de frumos afara. Soare si cald.

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput