Puiuti de Randunici 2008!! (185)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
Ursule, doar atat, ca ta'su nu face poze el traieste clipa
NUAPTE BUNA ! Sunt ca babele alea, nu pot sa plec ca mai am mereu ceva de zis....Liana ia cu iaurt ca asta a fost supradoza!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
adriuta spune:
Am sa va dau o reteta de papa pe care am facut-o eu ieri pentru Adrian si a avut mare succes. El nu mananca bebe-hrana(adica din aia bleahhh fara gust..., cred ca stiti la ce ma refer) de ceva vreme. Musai sa fie yami-yammi. Io cand aud de ex ca mestecati fructe cu branzica si galbenus si papa...ma crucesc, asta ar muri de inanitie cu asa dieta.
Am pus putin ulei intr-o craticioara si pieptul de pui dezosat si fara piele, si am acoperit cu capac. A lasat apa de la pui, s-a evaporat apa si s-a prajit putin, l-am intors si am mai completat cu putina apa. Dupa(vedeti fiecare de cantitate, pui...oala cat timp ia toata operatiunea) puneti morcov taiat rondele, ceapa taiata marunt si putin usturoi peste carne, completati cu apa(sa nu iasa ciorba, aveti grija) si lasati pana mai scade si se inmoaie ceapa si morcovul, apoi puneti orez, apa si eu am pus si putina Vegeta. Completati cu apa si cand fierbe orezul e gata. A lins 2 castroane. si facea disperat aaa aaa aaa
Nu vreau sa detronez nici o randunica maestra la bucatarie, gatitul n-a fost punctul meu forte....never
Pofta buna
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/834919/CNA-a-amendat-isteria-de-la-National-TV-/
Da mai fetelor...trebuie yala...cand ne-om schimba usile sau ne mutam in casa noua ...noroc ca usa de la sufragerie trebuie impinsa mai tare pana se deschide si era si intuneric...e...am scapat de data asta...chiar facea misto sotul daca sa mergem la hotel
De vina eu am fost, ca de obicei las lumina aprinsa la baie si atunci o stinsesem...si copilu' s-a trezit si a venit la mine sa-l duc la baie...si noi ciuciu...nu eram in pat! s-o fi speriat saracu' si a incercat sa ne caute...dimineata oricum nu-si amintea nimic, ca era adormit
Ahaaa, am vazut ce mi-a urat Sovi!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
adriutza zici tu, dar sa stii ca fructele cu branza de veci si galbenus nu-s rele la gust deloc!..dar sa-mi fie cu iertare, eu personal consider ca este mult prea repede ptr carnita calita/prajita in ulei si vegeta, care e pliiiina de sare si alte alea..eu nu pun nici in papa noastra, in a lui, nici atat...acuma, fiecare face cum crede ca este mai bine, nu te supi pe mine, dar asta e parerea mea!
fug si eu ca-s zombi, nu m-a prins ora asta pana acum!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Bubu Vlad imi aduce aminte de copilasul ala din Daddy's Day Care, care statea 24 din 24 imbracat doar in costumul de Flash! Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Miha e furata, cred ca se cere recompensa pt ea Pe principiul Einstein a murit si nici eu nu ma simt prea bine, ma duc la nani ca am inceput sa vorbesc prostii Bubu lasa baiatul sa se imbrace in costum pana se satura, si e strada daca vrea...pai chiar asa, unde mai e bucuria SALVATI-L pe spiderman Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Bubu mic
Bubu mare
Poze
adriuta spune:
mimo ASTA DA CHIULANGEALA... eu sufar cand vad zapada..of of
Noapte buna
bubu...de unde somn ca balotasem 2 l de pepsi
FEMEIA AIA NU E NORMALA, SI NICI ALA CARE A ANGAJAT-O ...si nici cei care n-au bagat publicitate peste Iar 5000 mi se pare jignitor...de putin. ...parerea mea
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
daciana.t spune:
adriuta...fetele help..fica-mea face kk des..de multe ori fff putin si zici ca are muci in el (am obiceiul prost sa ii verific kk) plus azi mi s-a parut cam tare abdomenul (l-am palpat cand era pe burtica..) si ceva mai umflat..i se vede mai ales cand sta in gund......sa aiba ceva la burtica? de mancat mananca..cum nu de speriat..da ea nu mi-a mancat nicodata de speriat...dar no, papa cate putin si des...
acu no..mai am putin si ma fac dr...
in seara asta 39,6 iar...novocalmin, dupa care imi zice nasa-mea..novo..doar unul pa 24 de ore...(ii bagasem si de dimineata unul tot asa la 39,6)...sosetele cu otet..imbracata doar in body si sosetele si bagata la culcare fara baita...
mi-am salvat documentele pt 85 % dar, daca e din net e doar cu 130 lei mai mult...oricum ma duc sa imi bag documentele...il trimit maine pe tati dupa doc si apoi luni vad cum le duc eu...il las pe tati cu fata...ca vineri si lui tati e in fara plata...
bubu... cand ai chef nu se poate nu....nashpa patania da sa sti ca m-am distrat...a patit-o o prietena de-a mea in toiul actiuni sa inceapa fisa sa planga....nu stia cum sa se imbrace mai repede
eu am noapte alba...ca mai mult ma trezesc sa ii monitorizez temp galushtei...
v-am lasat..mai vb maine...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
lianam spune:
am vazut si eu schioarea ....fato mimo e frumoasa tare fata asta a ta ....eu creeeed ca tati al ei merge cu ea la schi sa fie sigur ca e cu ochiu' pe ea ....
e bine asa mimo, e bine, ti-am zis ca vreu atb din ala la 4 ore ...si daca einstein a murit si tu nu te simti bine din cauza asta, eu zic sa nu te duci la nani, sa mai stai la o taclala, ca te face sa te simti mai bine si sa uiti de decedatu'
bubulina sunteti mortali ....stai sa vezi la noi, chiar radeam cu randunoiu', ca "momental" si cred ca pentru destula vreme, stam la 2 camere...si la sufragerie nu avem usa ...deci care credeti ca va fi urmatoarea achizitie cand copilu' va incepe sa mearga singur la baie ?.....nu, nu, lasa bubu e bine asa 15 min pe zi cu costumul lui spider...pai daca intra cu vitez personajului in sufragerie crezi tu ca mai are timp randunoiul sa "salveze" situatia?
kya nu mai, nu te pedepseste zanuta ca te-ai dus la serviciu, nu de aia are somn agitat acum....aceeasi situatie am eu la teo; dormea noaptea neantoarsa, si de cand cu dintii (cred eu ca de la ei) la fel ca sanzi face: adoarme greu, se trezeste, bazaie....si eu nu merg la serviciu, deci nu ma pedepseste
Liana, mami de Teo