Puiuti de Randunici 2008!! (185)
Raspunsuri - Pagina 5
Kya spune:
Fetelor, daca VOI sunteti gravide, de ce imi e MIE greata?
Hmmm, ma duc sa ia niste pastile si ma culc, mai bine, ca maine dimi la 7 suna ceasul. Sper doar sa nu ma apuce vreo indigestie sau ceva. Brrr.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Exact, cred si eu ca e lesne de recunoscut,nu s-a schimbat nimic in ultimii 50 de ani :))) Acum cica lucreaza la drumul de vara, il latesc, mai fac o telecabina pana la Taverna Sarbului ...brrr, cobori cu schiurile in slalom urias printre ursi
Numai atmosfera e deosebita acolo, mai ales daca e soare
Cred ca ma apuc iar de citit Accidentul , e cartea mea de iarna ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Offf bubulino, cum ne incurajezi tu:))))
baiatul meu doarme de la 9 si mie nu mi-e somn, iar fac crize dimineata.
ma duc sa vad cum se chiuleste si ma culc. pupici
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
Bubuleeeeee, ce nasol!
...ghinion!
Mimo, ii sta super in rosu Teodorei! ala cret e parul ei, mah?..![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Mai Bubu,ce nasol ma, sa nu mai aveti si voi loc asa ca oamenii?![]()

Deci,noaptea asta se lasa cu randunime?

Ela?Bubu,sange de taur,aa?![]()
Randunoiul sforaie la picioarele mele pe canapea in sufragerie si nu vrea sa plece in dormitor fara mine
.
Dar Miha unde-i??
Iau randunoiul de-un crac si-l tarasc in dormitor ca acum vad cat s-a facut ceasul.
NB

Edit:s-o pun si pe Ursu la socoteala.![]()
![]()
Haideti fetelor cu bebelinele!!

![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Kya spune:
Bubu Vlad imi aduce aminte de copilasul ala din Daddy's Day Care, care statea 24 din 24 imbracat doar in costumul de Flash! ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Ma Luny, ala cret era caciula
Are niste moate asa din fabricatie ![]()
Adriuta yala, vezi ca stii...noi n-avem dar oricum dormim dusi, nu ne fura nimeni
Acu', dupa ce-am facut-o lata cu Vladutz
![]()
![]()
![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Am uitat sa va zic ca a fost si relu cu vladut pe afara si cica era super incantat![]()
Am vazut schioarea frumusica......Mimo, doar atat????
eu stau noapte pana la 4 aiurea, in felul asta sa-mi iau gandul de la bb2![]()
![]()
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ma Luny, ala cret era caciula Are niste moate asa din fabricatie Adriuta yala, vezi ca stii...noi n-avem dar oricum dormim dusi, nu ne fura nimeni Acu', dupa ce-am facut-o lata cu Vladutz Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Miha e furata, cred ca se cere recompensa pt ea 
Pe principiul Einstein a murit si nici eu nu ma simt prea bine, ma duc la nani ca am inceput sa vorbesc prostii ![]()
Bubu lasa baiatul sa se imbrace in costum pana se satura, si e strada daca vrea...pai chiar asa, unde mai e bucuria 
SALVATI-L pe spiderman

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze