Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
dyana27 spune:
aaa, si am uitat sa va spun ca maine mergem la ecografie, exact la 27 saptamani, deci iar m-au apucat fluturasii la stomac. si voi aveti emotii inainte de ecografii???????? ca eu zici ca sunt bagata in priza, mai ales cand am vazut la voi ce valori diferite aveti la bebei. sper sa fie de bine, si mai ales placenta mea uracioasa, care avea un lac vascular destul de maricel sa-si fi revenit. tineti-mi pumnii, ca eu oricum o sa intreu maine dupaamiaza sa va zic ce am facut.
diana 26+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Maria_K spune:
tufete am termina camera. am pus poze la "pozele noastre"
waw! se pare ca se impune AMR-eu imediat. oare care va fi prima ???!!
mie incepe parca sa mi se lase usor burta. cel putin asa mi se spune din toate partile. oricum sper ca pana la 36 sapt sa dormim toate linistite.
Maria 32+ Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
alina.n spune:
Maria super camera , nu ma adopti
fetele am schimbat si noi azi semnatura
26+ cu Maria
Vine barza!
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 petra - sunt deja reduceri si la W's S si la Etam. eu de la ei mi le-am luat pe cele din poze. sper sa nu le stric in spital pt ca imi plac tare mult si ash vrea sa le mai port si dupa. 29+ Poze |
aris superbe achizitiile facute pt tine, imi place mult camasuta/rochita cu picatele albe si halatul(tu chiar ai de gand sa le iei in spital?)
fetele la cate sapt faceti eco de trim 3?
26+ cu Maria
Vine barza!
Ilinca_M. spune:
Hello, tufete!
Io citesc continuu ce scrieti, dar de obicei intru seara (aproape in fiecare zi am ore dupa-masa, asa e la liceul nostru, pe doua schimburi, pana e gata aripa noua) si pana apuc sa recuperez pagini intregi cu cititul, mi se face prea somn sa postez!
Ieri am fost in vizita la o colega care e pe maternitate, cu un copil de 1 an si 3 luni si taaare mi-a mai laudat cezariana, ca ea a facut cezariana la cererere (a avut 2 sarcini pierdute si ea nu mai suporta alte riscuri). Operatia se vedea misto, o dunga orizontala. Tipa era slabutza foc, cica a slabit alaptand.
Incepe sa-mi surada si mie cezariana...adica oricum eu intai trebuie sa merg la oftalmolog sa vad cum mai stau cu dioptriile, sa nu-mi sara ochii din cap cand nasc!!
Abia astept sa intru in prenataaaaal...din 1 februarie, iuhuuuu!
24+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
bebe_shtrumf spune:
Millie eu sunt cea care a abordat acets subiect, si mai mai am fost pusa la zid, ca vai ce medic de familie prost ai, cu explikatii care mai de care.
Da se face mai ales dc nu l-ai facut, la femeia gravida se face, chiar daca "nu mai nastem pe camp".
Iti urez bafta.
Eu acum fac doza 2, se face in 2 transe, la aproape o luna diferenta.
asta e am medic prost...ferice de cele care au numai personalitati.
Iar in legatura cu refacerea dupa nastere, cine imi garanteaza ca nu raman cu sunci si cu "fulare" in lok de sani?
asa ca mai bine port bustiera si burtiera.
Daca astept ca muskii sa-si revina singurei, sau mama natura nu e generoasa ce fac?
In fine, oi fi eu mai agitata azi, cam atat.
salutari si incercati sa fiti niste dure!!!optimiste, ca apoi e mai greu, intram in linie dreapta.
+32 Ariana-Maria
Leeloo21 spune:
buna grasutelor
e clad ca trebuie sa mai mergem si noi prin magazine..sa ne ocupam de acest bagaj special..dar..mai avem inca timp..eu cel putin...insa vad ca AMR-urile au inceput sa apara..millie si maria-k..voi vad ca sunteti destul de aproape de termen..eu mai citesc si ce scriu fetele de ianuarie februarie si cati bebiti se nasc..aproape in fiecare zi mai apare cate unul bravo lor! noi urmam!!!
maria-k..foarte frumoasa camera lu bebe..cine a pictat personajele de poveste de pe pereti? si eu shtiu sa fac..oricum..au iesit foarte frumoase..si camera e mobilata frumos! felicitari!
va pup!
Cristina cu bebe mic 29+
nasterea in apa
cris_tinaus spune:
Buna,
Legat de subiectul cu sutien/bustiera. Eu ma gandesc ca im mom in care nu alaptam automat trebuie a punem tampoane de san deci tb purtat si sutienul (altfel nu imi pot inchipui cum o sa stea tampoanele). Sincer, nu cred ca are vreo legatura lasarea lor si ca asta depinde mai tare de mama natura si cum te-a inzestrat de la inceput. Pe acasa nici eu nu port deocamdata nimic dar nu pot spune ca am fost vreodata printre fericitele care nu aveau probleme de genu`.
v-am pupat
Cristina 30+ si Ana
cris_tinaus spune:
aaa...am uitat si de cuvintele de lauda pentru Maria_K..aveti o camera super pentru fetita. imi plac si mie tare picturile de pe pereti
Cristina 30+ si Ana