Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Olga Tarziu, numai bine iti doresc si sa treaca usor saptamanile cat sotul va fi plecat. Bine ca ai scapat de contractiile dureroase, sa nici nu mai ai pana la 40 de sapt!
Ceea ce ai patit la prima nasere cu resturile placentare si infectia mi se pare inconstienta pura din partea medicilor. Si noi ne mai plangem de ai nostri ca sunt slabi! Se pare ca peste tot exista "uscaturi", din pacate. Bine ca ai scapat cu bine.

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie
Vreau sa va intreb si eu ceva ,voi mai folositi aparatul de epilat?

Da... dar greu... si avem doar 25 saptamani, in curand probabil ca o sa renunt complet la el...

Denisa-Madalina 25+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25
Denisamada, aat frumusel placenta. Si de acum inainte tot mai urca. Stai linistita, a ta va fi fundica, fara probleme. Asta nu inseamna ca e cazul sa escexagerezi acum cu efortul.

Multumesc pentru incurajari. Nu vreau sa exagerez cu efortul, dar tot as vrea sa ma intorc pentru cateva saptamani la serviciu... macar pana la 1 martie... o sa am timp destul sa uit in 2 ani...

Denisa-Madalina 25+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Fetelor, buna dimineata...
Vreau sa va intre ceva care ma tot streseaza de ceva vreme incoace....a avut cineva saunare vreuna din voi probleme cu Stafilococul Auriu ? Am fost diagnosticata cu asa ceva acum vreo luna si jumatate iar doctorita mi-a spus ca e recomandabil sa fac tratament in sapt. 28 de sarcina...si ultima data mi-a prescris Zinat...Cica ar avecta copilul din luna 7.
Eu momentan sunt in 26 de saptamani....iar saptamana viitoare voi merge sa-mi mai fac o tura de analize si numai dupa ce imi recoltez va trebui sa iau antibioticul, normal, pentru a nu fi afectate rezultatele analizelor....
Acest microb mi-a fost diagnosticat printr recoltare genitala.....si ma streseaza de numai pot....mai ales daca se zice ca poate afecta pe bebeita.
Multumesc

+26 sapt

Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Gaza - pai ia sa vezi ce lauze frumoase o sa fim noi o sa mergem cocshate si de abia o sa ne ashezam in fund dar o sa fim imbracate frumosla nashtere am sa folosesc ori un tricou mai lung pe care sa il arunc dupa, ori camasha de la spital, pe astea ale mele o sa le imbrac dupa ce ajung in salon sa pot sa fac parada modei pe holuri la vizitatori.

millie - eu folosesc aparatul dar doar pe picioare si axile. inghinal nu prea mai vad plus ca nu stiu de ce dar sunt mult mai rea de durere, asa caam ajuns la lama, sper sa nu fie un dezastru...dupa cateva epilari cu ceara revin eu la normal. sper sa reushesc sa ma pregatesc acolo inainte sa plec la spital, parca ma vad cu aparatul de ras si oglinda in mana tzopaind prin baie intre contractzii. eu cred ca nu se declansheaza contractiile atat
de ushor, doar ne mai doare una alta, ba ne lovim,sau poate ne taiem la un deget, asa ca foloseshte-l linishtita, daca ti se pare ceva ciudat te opreshti si gata.

29+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Millie eu mai folosesc aparatul de epilat dar numai pe picioare. In rest...folosesc cu succes o crema depilatoare. Nu e acelasi lucru ca si epilatul cu ceara dar ma simt confortabil cind ma gindesc ca este o metoda eficienta (cel putin pt citeva zile) si rapida pe care o pot aplica in cazul in care bebe vine pe...neanuntate.

Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Roxana - am gasit pe net cum ca se face un vaccin la Cantacuzino. tratamentul cu antibiotic inteleg ca ete doar pt moment si ca de obicei reapare, oricum trebuie facutza o antibiograma sa vezi la ce antibiotic e sensibil. chiar tu cum l-ai descoperit? ai facut o analiza speciala sau s-a vazut la examenul simplu de secretzie?

29+
poze

Mergi la inceput

fetelor vad ca voi folositzi crema epilatoare si in zona inghinala. e ok? mie mi-a fost frica, nu contzine nimic ce ar putea dauna? ce marca folositzi? varianta speciala pt zonele intime?
eu de la lama ma irit groaznic mai ales daca ma fac la interval de 3-4 zile

29+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc ocare mi-au raspuns (desi...s-au ridicat acum alte semne de intrebare, cum ar fi daca de acum incolo ar trebui sa stau in spital pentru monitorizarea aia? sau se face o data la citeva zile?) si celor care m-au incurajat.

Epilator nu mai folosesc de la inceputul sarcinii, mi s-a spus ca desi nu exista studii clare, nu e tocmai recomandat, stimuleaza nu stiu ce centri nervosi etcetc. Nu stiu sa explic, cert e ca am renuntat la "smuls" si am trecut la "tuns" (la ras, ca sa fim maiexacti). Deja a devenit oarecum dificil, vizibilitatea e redusa

In ciuda constipatiei, eu hemoroizi nu am facut, in schimb de cite ori se apropie kk de iesire, cred ca preseaza pe undeva ca ma sageteaza cite un junghi undeva imediat deasupra osului pubian...in fata...m-am speriat initial, dar....se pare ca fara motiv. E aglomeratie mare in burtile noastre, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca doare "cite ceva" din cind in cind.

miine ma duc iar la control la medic, sa vedem ce face colul si daca mai luam utrogestan (probabil ca da, dar imi da reteta cu tiriita, ca sa ma vada des probabil) si o sa-l intreb si de cum monitorizam pe bebe. Daca 37 de saptamini e considerat "la termen" inseamna ca in caz de probleme, 1-2 saptamini in avansnu e asa de grav pentru bebe, nu?
Oricum, ramine miine sa ii raspund si daca accept sfatul lui sa facem direct cezariana, si sa vedem cind vrea sa o programam in cazul in care toate merg ok. Sincer, eu as programa-o chiar in ziua in care implinesc 37 de saptamini; din acel momentm mi se pare ca e mult mai usor sa controlezi ca totul sa fie bine odata bebe scos din burtica...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Aris, buna
Mi-am descoperit frumusetea de stafilococ printr-o recoltare de secretie din col si vagin....unde pe langa asta am mai descoperit si o candida...eu nu pot sa mai inteleg de unde le-am putut lua...in fine....in urma analizei facute la cabinetul gineco...unde au si laborator...(am facut la Brasov toate astea) am aflat de probleme si mi-au facut si o antibiograma.....si s-ar parea ca e sensibil la Zinat....si mai sunt cateva antibiotice pe acolo...insa d-na doctor mi-a prescris acest medicament...

+ 26 sapt.

Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art

Mergi la inceput