Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Gaza, Ayla, Alina, multumesc inca odata de lamuriri in privinta calciului, maine merg la medicul de familie si stabilim procedura de intarire
Millie, si eu am facut vaccinul anititetanos, rau nu cred ca are ce sa-mi faca !
Cat despre epilat, eu folosesc cu succes epilatorul pe picioare si nu ma doare mai tare, iat inghinal + axila la cosmetica cu ceara, chiar inainte de revelion am fost si ma temeam ca o sa ma doara mai tare dar a fost super si am pus-o pe doamna sa ma faca ''complet'' si sunt foarte multumita; o sa merg pe la sfarsitul lunii din nou, sa pregatim terenul pt o eventuala interventie in zona
Olgatarziu,vezi ca sunt in coastele tale cu 18.5 kg !!! dar nici nu ma stresez, bebelina cica e dezvoltata cu o saptamana in plus (nu ma mir ) sitoata lumea ma complimenteaza ca din spate nici nu se vede ca sunt gravida las' ca se vede din lateral !!!
Pliciplici, foarte sexi burtica !!! tot imi popun sa fac o sedinta foto dar tot nu-mi iasa, poate astazi!!!
32+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
aris26 spune:
roxana merci pt raspuns. ma intrebam cum l-ai descoperit pt ca imi intrase cuiul ca eu nu am facut nici o analiza speciala pt stafilococul asta, deh...nebuneala de gravida. imi bagase cosmeticiana mea un ciu la un moment dat ca s-ar putea sa am stafilococul asta auriu....a vazut ea nu stiu ce coshuri pe fata mea, dar m-am linishit daca zici ca ar fi aparut cand am facut secretia
nu trebuie sa-ti faci mustrari de constiintza cum de l-ai capatat, am inteles ca il avem in mod normal totzi pe piele dar ajunge in mucoase atunci cand stam mai prost cu imunitatea, sarcina este un moment numai bun sa-shi faca de cap. valabil si pt candida. f multe gravide fac candidoze deshi pana atunci nu au avut probleme. fa tratamentul si sigur scapi de el
29+
poze
aris26 spune:
pisigri - stiu sigur ca nu se sta in spital pt monitorizare dar nu mai tzin minte la cate zile se duceau fetele. normal ca nu e o problema daca trebuie sa se nasca cu cateva saptamani inainte de termen, mai ales daca se face "organizat", in mod normal se fac nishte injectii pentru maturarea plamanilor. oricum toate fetele de la odiseea noastra au scapat de perioada critica, oricand s-ar nashte un copil ar suprafietzui fara probleme, nu e de dorit dar pe mine una ma linishteshte f mult gandul asta.
chiar, eu am o presimtzire cum ca o sa nasc ori pe 25 ori pe 30 martie...nu stiu de ce dar pot sa jur ca asa o sa fie. am luat-o razna sau mai sunt si altele cu presimtziri de genul asta?
29+
poze
PetraTudor spune:
Olga , extraordinar mesajul tau, l-am citit si recitit si vreau sa stii ca m-a facut sa ma simt puternica si foarte increzatoare. Si minunata prin faptul ca sunt femeie. Iti multumesc si sunt sigura ca o fac in numele tuturor fetelor.
Florinela, tu ai foarte multe dreptate si nu esti singura care mi-a spus sa merg acolo unde este doctorul meu, intr-adevar sunt doar cateva zile de spitalizare care trec cat ai clipi, nu e ca si cum as pleca in concediu si ar trebui sa ma gandesc sa am maximum de confort Eu la urmatorul control am de gand sa-mi supun doctorul la inca o incercare (pana acum le-a trecut pe toate cu brio ), vreau sa stiu daca face epiziotomie in toate situatiile sau daca asteapta sa vada daca am dilatatie suficienta, daca se asigura ca placenta a fost eliminata in totalitate, etc. Am o listuta de intrebari si te voi tine la curent si cu ce aflu in legatura cu rezervele si conditiile in general. Si asa am ajuns tot de unde am plecat, la conditii...
PT 30+ cu
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_K tufete am termina camera. am pus poze la "pozele noastre" waw! se pare ca se impune AMR-eu imediat. oare care va fi prima ???!! mie incepe parca sa mi se lase usor burta. cel putin asa mi se spune din toate partile. oricum sper ca pana la 36 sapt sa dormim toate linistite. Maria 32+ Casandra-Maria vine bb! Pozele noastre |
Superbe desene!!!
Sunt facute direct pe vinarom , picate , sau sunt lipite???
Te intreb pt ca eu am facut la gradinita picturi pe hartie si puse pe polistiren ca sa mai animeze clasa, iar acum hartia s-a incretit pe margini si se vede urat!!
Poze