Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
Maya25 spune:
Plici plici
Denisamada, aat frumusel placenta. Si de acum inainte tot mai urca. Stai linistita, a ta va fi fundica, fara probleme. Asta nu inseamna ca e cazul sa exagerezi acum cu efortul.
Cocufan, si dupa parerea mea, ceea ce descrii tu pare a fi un hemoroid.
Ayla21 multumesc din suflet. Numai bine iti doresc si eu!
Alina.n, ce bine ar fi sa ai dreptate si sa stea bebe cuminte la caldurica pana la termen! Despre durerile de cap nu stiu ce sa zic, care o fi cauza. Pot fi atatea: fierea, spondiloza cervicala, etc. Imi pare rau ca le ai si sper sa dispara cat mai curand!
Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Timi07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Intreaba medicul, sunt creme precum hemorzonul care le poti folosi local si in timpul sarcinii. Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me... |
Daca ai nevoie de crema vezi sa nu contina cortizon.
Cum au zis si fetele trebe sa eviti constipatia. Alimentatia bogata in fibre: cereale +5 fructe pe zi (nu trebe sa fie diferite, mere si porto la greu ), multa apa si chiar si un supliment de fibra preferabil fara aspartam (nu stiu daca in ro se gaseste) ajuta foarte mult. Prunele si caisele uscate iar sunt bune, poti sa-ti incepi ziua cu cateva fructe uscate (prune de ex).
Si da sarcina vaginala accentueaza problema pe moment dar pe urma iti revii. Cel putin asa a fost la mine.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Maya25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia_30 Alina si bebelusul meu la 25 de saptamani are 728 g si deja s-a intors cu capul in jos.oare se grabeste? iulia 25 + Maria |
Iulia_30 stai linistita ca pana la termen bebe se mai intoarce si se invarte prin burtica de numa-numa. Nu ramane el de la 25 de sapt in aceasi pozitie! Ti-o spun din experienta.
Maya 30+
alina.n spune:
citat din mesajul lui millie Buna fetele! Am vazut ca la multe dintre burticute sa intors bebele,numa la mine nu vrea.Vreau sa va intreb si eu ceva ,voi mai folositi aparatul de epilat? pupici monica 32+ Lara |
eu nu am mai folosit de mult altceva decat lama, altceva nu suport pt ca ma doare
26+ cu Maria
Vine barza!
alina.n spune:
citat din mesajul lui Maya25 Plici plici Denisamada, aat frumusel placenta. Si de acum inainte tot mai urca. Stai linistita, a ta va fi fundica, fara probleme. Asta nu inseamna ca e cazul sa exagerezi acum cu efortul. Cocufan, si dupa parerea mea, ceea ce descrii tu pare a fi un hemoroid. Ayla21 multumesc din suflet. Numai bine iti doresc si eu! Alina.n, ce bine ar fi sa ai dreptate si sa stea bebe cuminte la caldurica pana la termen! Despre durerile de cap nu stiu ce sa zic, care o fi cauza. Pot fi atatea: fierea, spondiloza cervicala, etc. Imi pare rau ca le ai si sper sa dispara cat mai curand! Maya 30+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
Lasa ca ne facem noi mari si trece si durearea de cap (pana maine sper), bebe o sa stea sigur la caldurica pai la cat de frig e afara cine ar vrea sa iasa ?
pupici
26+ cu Maria
Vine barza!
Maya25 spune:
Florinela79
Millie, eu inca folosesc aparatul de epilat dar doar pt gambe, in rest e prea dureros si nu vreau sa risc. Ramanem la clasica lama.
Maya 30+
millie spune:
Maya eu tot pt gambe as vrea sa-l folosesc ca in rest am folosit lama tot din cauza ca mi-e frica de contractii ca pana la 22 de saptamani am stat in tratament.Pt gambe am folosit pana acum 2 luni si acum nu stiu daca mai e indicat ca sarcina e mare deja,dar ma gandesc ca daca folosesc doar acolo nu se intampla nimic nu?
monica 32+ Lara
Maya25 spune:
Ciresica
Pisigri, din pacate nu ma pricep prea bine la problema cu lichidul si gradul de maturizare a placentei dar sunt sigura ca de acum inainte vei fi supravegheata mult mai atent de catre medicul tau. Te si-ti doresc numai bine si sa ajungem cu toate la termen cu bebeii sanatosi.
Maya 30+
Timi07 spune:
alina.n eu am avut dureri de cap fara un motiv anume dupa care au disparut. Am facut o sinuzita care m-a chinuit o luna si durerile au reaparut, de data asta datorit sinuzitei.
Acum mai am dureri de cap doar in zilele cand sunt stresata mai tare cat in mod normal in rest ma delectez cu dureri de spate de nu ma pot misca. Sunt momente cand vine sotul si ma ridica de jos ca nu mai pot de una singura.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Ayla21 spune:
Eu nu m-am facut niciodata cu lama si nu ma gandesc sa incep acum. Nu ma plang de durere si nu cred ca mi-ar provoca contractii epilatul (ca le am oricum). dar nu ma pot duce la salon, si daca in trim 2 a venit cosmeticiana la mine acasa sa ma faca, acum mi-e groaza sa o chem pt ca nu mai pot sta in pozitiile necesare. Nu ma mai disper sa fiu aranjata ca la carte ca oricum e iarna, nu ma prea mai vede nimeni si nici dr nu-mi face tuseu. dar ca sa nu ma trasform incet si sigur in maimuta am apelat de 2 ori pana acum la celebra crema de epilat Veet. Am folosit pe tot piciorul, dar si inghinal si in zonele intime (unde eu ma epilez total de obicei). Sper sa decurga totul bine si eventual daca ajung cu bine la termen, sa stiu cand va fi sa nasc, am sa o sun pe cosmeticiana mea, chiar daca ii ia o zi, doua sa ma epileze total ca lumea inainte de nastere. Daca nu, asta este.
Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...