Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Aporopo de chef de... In seara asta dupa ce a adormit tero,m-am dus sa fac o baie relaxanta cu sare de mare, spuma, lumanerele, betisoare si am luat cu mine si o cupa de sampanie adevarata frantuzeasca pe care o aveam prin frigi Moet.
Dupa cateva inghitituri mi-am adus aminte ca Ady este racit si el ar avea nevoie de o baie fierbinte. Dormea dus, sotul meu, l-am luat de mana si am aterizat in cada. Am satt la palavre cu sampania in mana si in final a fost ca in luna de miere.
Consluzia : cheful vine mancand, de la o baie relaxanta pana la surprize-surprize e doar un pas...

Ma culc fericita acum....love is in the air....

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am reusit sa citesc tot!ce mi place ca povestiti in amanunt despre copii!

si noi ca si daria ioana l am serbat pe cris de 2 ori,o data pe 3 ianuarie,cand a implinit 4 ani si o data pe 7,caci il cheama si ioan.daca vreti sa cititi nasterea lui cris,e aicihttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90620&whichpage=1
ma duc sa ma culc ca nu mai vad bine de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Noi plecam la Herculane ayi si nu o sa mai am net pana duminica...asa ca
Simo si Laura sa fiti sanatoase si sa va creasca mari puii...Simo sa faci o fetita ptr cavalerii tai! Laura adaptare usoara in Spania si o viata de vis si o fetita frumoasa ca voi!

Va pup pe toate!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Mihaser, ce dragutza ai fost ca te-ai gindit la noi si ne-ai urat asa frumos!!!!Distractie placuta la Herculane!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nicole...ce tot spui tu acolo ,mey, cred ca al meu ar fi cel mai fericit sa-i fac o figura d-asta..noroc ca la noi e cada micaFelicitari!
Am vazut pozici minunate ieri de pui de stepanty Patrik in jumper, e taaare scump..Parca am mai vazut pe cineva dar nu mai stiu pe cine.
Miss, frumos i-ai sris medicului aluia, daca ar face 10 mamici pe luna treaba asta sa vezi cum si-ar revizui dl dr metodele..Sanatate multa lui David, sa treaca raguseala!
Alysh felicitari pt examen! Sunt sigura ca vei lua nota buna
Inais, foarte misto premergatorul!AM o prietena care vrea sa mi-l dea pe-al ei, dar e dintr-ala clasic..Nus tiu dc sa-l iau ca nu am spatiu deloc si ma gindesc ca Mati va merge in picioare intr-o luna, nu cred ca pot sa-l mai tin... deja in patuc incearca sa treaca dintr-o parte in alta fara sa se tina
Alex Sara, sanatate Sarei...Dar si tie. DOamne AJuta!
Monalac, ce interesant ai povestit...si cit te-ai mai chinuit!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. n-am mai intrat. am avut interdictie la calculator. ca vezi domne din cauza ca stau si eu 20 min pe zi in fata monitorului patesc asa mama, nebuna..sa vad cat pot scrie..fie-mea e nervoasa ca n-o las sa ajunga la laptop si zbiara din toti rarunchii.. gata am pus-o in leagan. am 10 min de pace.
asa...o sa merg la analize de luni, ca azi e dr de dimineata si sotul nu poate pleca de la sv. si nici n-am cu cine lasa fata. mergem luni ca tot isi ia liber sa ducem si fata la controlul de 7 luni.

vad ca intrebati de iaurt. eu i-am dat fetii iaurt simplu facut de mine in casa si cu fructe de la humana. dar de la 8 luni cred ca trec si eu pe Danonino, la sfatul moasei fetii care i-a dat fetitei ei inca de la 6 luni si i-a placut la nebunie.

miss nasol cand vad ca nu se adapteaza racusorul tau. nici macar pe zi nu te poti odihni? sa stai noaptea cu el. ma gandesc si eu...o solutie trebuie sa existe.

bubite in jurul guritei face si a mea, dar ii trec repede. se fac de la saliva sau un aliment nou introdus. dar o sterg cu putina apa si ii trec cand se usuca pielea. nu-i motiv de ingrijorare.

ohoooo...vad ca avem sarbatoriti azi... Sara Maria, Mara, Robert si Amelia Gabriela, sa cresteti mari si sanatosi

alysh felicitari pt examen! ai intrat in paine deja, n-ar mai trebui sa ai emotii la urmatoarele

inais acelasi premergator vreau sa-l iau si eu.

trebuie sa ies, ca tot miorlaie fata...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alysh, felicitari pt. examen! sa iei nota buna si succes mai departe!
L-am vazut si pe Vladi "tusind" frumos. Tare dulce!

Doloress, faina chestia aia ... si mie mi-ar placea, insa pare sa ocupe mult spatiu. Sunt atatea lucruri dragute pt. copiii ... bani sa ai, si loc.
Am ras citind ca l-am lasat in leagan la viteza maxima -- mai tarziu scriai, ca bietul Patrick nu mai are chef de nimic ... cred si eu, la cat l-o fi ametit leaganul ala.

Inais si mie imi place "premergator" ala - desi eu nu il vad ca pe un premergator. Cred ca trebuie sa se tina bine pe picioare (adica sa mearga deja binisor) ca sa impinga la el. L-am vazut si intr-un catalog in Austria si imi facea si mie cu ochiul centrul ala de activitati cu butoane de tot felul.

Miss, naspa noapte! Sigur e deranjat de ceva. E tare greu cu bebelusii astai, ca nu stiu sa spuna ce-i supara. Sper sa gasesti cauza suferintei si sa aveti nopti mai bune.

Mihaser, distractie placuta la Herculane!

Nicole, ce nebunii! Bine ca nu s-a suparat ca l-ai trezit, desi dupa o asa urmare ... nu avea ce sa mai ramana din suparare.
La tot mai multe momente din astea!

Alex@Sara, mult succes! sa nu fie nimic grav ... desi dupa cum povestea Monalac, pare ca valorile alea n-ar fi asa de inspaimantatoare.
Ce e cu burtica ta? probabil ca eu n-am citit toate postarile tale ... esti insarcinata?

Monalac, urasc doctorii astia ... normal era sa-ti dea toate explicatiile in spital. Iti doresc sa ai parte numai de doct. buni, cum doresc defapt tuturor (sau mai bine sa nu mai aveti parte deloc de doct, sa fiti mereu sanatosi!)

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Apropo Iaurt - am vazut ca scria Iulia - e imp. sa-i placa copilului ce ii dam, insa e si mai imp. sa fie sanatos, de calitate (nu mereu se poate, e adevarat).
Danonino, eu stiu ca e tare dulcel, chiar daca scrie ca nu are conservanti, coloranti, are un gust cam artificial, parerea mea.
Asa copilului sigur ii place si ciocolata, asta nu inseamna ca ii punem o ciocolata in mana de la 6 luni.

Eu inca nu i-am dat iaurt, am vazut ca exista borcanele de iaurt cu diverse chestii si sunt recomandate dupa 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

AVEM UN DINTISOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR!!!!

Atat vroiam sa va anunt si revin ca de obicei cu mesaj lung diseara ca acum am trebutze!
Va pupacesc pe toate!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, bravo pentru dintisor Vazusem si eu filmuletul cu Vlady ieri, dar nu am mai zis pe forum, tare e simpatic

Inais, premergatorul cu pricina de fapt este mai mult mergator decat pre Am avut ceva asemanator la Andrei, dar cu mult mai putine activitati pe el. Este bun cand copilul practic merge in picioare dar mai are o oarecare teama de a merge singur, si atunci impinge la ala si i se pare lui ca este mai safe asa, ca nu merge singur. Cel de la VTech este super, e bun ca se poate juca multa vreme cu el, mi se pare ca se detaseaza picioarele si ramane doar centrul de activitati.

Monalac, la multi ani pentru puiul Cris, sa creasca mare si sanatos si sa va umple casa de bucurie.

Iulia, eu personal nu i-as da Danonino asa curand. Lui Andrei i-am dat dupa doi ani. Este dulce si colorat, probabil fetei i-ar place, dar nu stiu cat este de sanatos pentru ea. Dar tu faci cum crezi tu ca va e bine.

Miss, tot astept sa ne scrii ca s-a potolit David si te poti si tu odihni. Tare imi pare rau ca din cauza oboselii nu poti savura cum trebuie momentele astea cu bebe mic in casa. Ma intrebasesi mai demult cum facem noi, cu . Mai rarutz ca-i mai dragut. La noi trebuie sa se indeplineasca mai multe conditii din care doua esentiale, sa doarma copiii si sa fie un pat liber Noroc ca Costi nu e totusi prea demanding, inca rezista eroic. La cat e si el de obosit, cred ca nici chef nu are prea mult.

Simona, daca era doar Mati, parca tot s-ar mai putea o baie cu spume si alea-alea, dar ce te faci cu David? Daca e ca Andrei al meu, care este foarte curios sa vina la baie cand facem unul din noi dus... Oricum, a studiat el problema de ceva vreme, si acum cateva zile a intrat peste mine la toaleta si mi-a foarte convins ca "mami nu are putza, numai tati are"

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput