Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Alex@Sara spune:
Andreeap,din ce pov tu de dr de la Medlife,bag mana in foc si sigur nu ma ard,ca e vb de Marcu Mihaela,patroana Medlifului
.Noi am fost pana la 1 an cu Alex luna de luna la ea,uneori si de 2 ori pe luna,si inafara de D-na Voicu dati-i asta asta asta sa manance(tot timpul aceleasi chestii) si copilul trebuie sa manance la ore fixe,nu prea am auzit altceva la la ea.Si cand ii ziceam ca nu mananca copilulpot sa ma fac luntre sipunte,ea imi zicea ca imposibil sa nu manance,eu am vazut cum arata uncopil de varsta lui?El avand intoleranta la lactoza,facuta la 5 luni si descoperita la 9 luni,ca ea crdea ca nu ia in greutata ca eu nu-i dau sa manance
normal ca a ramas in urma la greutate.Si abia la 9 luni s-a invrednicit sa ne trimita la analiza de intoleranta la lactoza,desi eu stiam ca nu e ceva in regula cu copilul ca facea kk aproape dupa fiecare masa.Si i-am zis si ei de pe la 5 luni jumate 6 ca face kk ff des,nu diaree dar de 4-5 ori pe zi,a zis ca asa fac unii copii,sa nu-mi fac griji.daca ne trimitea sa facem atunci analizele,altfel statea treaba si cu copilul.Bine insa ca am descoperit,am tinut regim si la 1 an si 5 luni am scapat,si am putut papa orice.Eu la ea nu m-as mai duce dini daca ma plateste ea.Aaaaa si inca o faza,pe la 4 luni a facut bronsiolita si ne-a recomandat aerosoli la clinica de 2 ori pe zi.Nu imi era de bani(vreo 20 de ron atunci parca sedinta) dar sa ma carabanesc eu de 2 ori pe zi cu copilul,in februarie din Voluntari pana pe Grivitei,era ceva barbar.Si am luat un aparat de aerosoli din Italia.cand am mers la ea si i l-am aratat,a facut ca trenu in gara ca sunt iresponsabila,cum sa-i fac copilului aerosoli acasa si mai ales cu un aparat luat aiurea(din farmacie din italia si cine mi l-a adus folosea la copil acelasi aparat de 3 ani fara pb).Si uite asa,cu aparatul acasa si cu sfaturile dr de la IOMC Mihai Iordachescu,un super dr,mi-am facut copilul bine,de s-a mirat si ea ca pana la 1 an cat am mai mers la ea,nu a mai racit copilul deloc.Si noi am facut trat de 3 luni cu Singulair,si acum aud de la voi ca ar mari si imunitatea copilului,oricum noi pana acum la 3 ani si 4 lunite nu am avut mari pb decat niste mucisori de vreo 3-4 ori.Asa ca m-am lamurit pana in panzele albe cu Marcu Mihaela.Si cand mergeam la clinica,stiti si voi procedura,dezbracat in anticamera cabinetului,masurat,cantarit si intrat la ea ca pe banda rulanta ,si in maxiiim 3 minute ieseai sa imbraci copilul tot in anticamera ca deh,time is money si nu isi permite sa lalaie dupa mamici natange sa isi imbrace copilul incabinet cand ea in timpul ala mai consulta un copil doi.Uofffff,bine ca am scapat de ea,sa fie sanatoasa,sa mai profeseze inca 30 de ani,dar pe noi nici legati nu ne prinde pe acolo.
Noi am fost si la Dr Capraru Emil(autorul carti Mama si copilul) si cand i-am povestit ca am fost pacientii lui Marcu,a zis ca pacat de dotarile ce le are la clinica si de copiii pe care ii vede,ca ea nu vede nimic altceva inafara de bani bani si iarasi bani,si lasa muult de dorit in competenta si profesionalism.
gata,,m-am descarcat,merg sa vedem ce fac macaroanele cu branza bagate la cuptor.![]()
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
Doloress spune:
In primul rand La multi ani, sa fiti fericite si iubite alaturi de baietii vostri Laura si Simona, gemanutele noastre frumoase foc!
pentru bebeii nascuti intr-o zi de 10, Anika, Ana si Bianca
Miss 1984 e cartea mea preferata.
Tare mi-e dor sa citesc, nu am mai citit o carte de cand era Patrick mic si faceam nopti albe cu el pe burtica. Acuma insa nu se mai poate, ziua trage tot, cum ma vede ca fac ceva. Noaptea incerc si eu sa dorm. Tare te inteleg, eu am vreo 4-5 treziri pe noapte in medie si deja simt ca ma duc la balamuc. Azi dimineata m-am apucat de plans si am zis ca vreau sa-l duc undeva macar doua zile sa-l las la cineva sa pot si eu sa dorm ca lumea. Cu Gabi nu-l pot lasa ca urla ca apucatul, numai pe mine ma vrea. Mai nou, cred ca pierd lapticul pentru ca am intrerupt pastilutele si vad ca nu se mai linisteste nici la san. NU stiu ce s-a intamplat, de vreo doua luni asa, de cand am venit din America s-a schimbat cu totul cu somnicul. A coincis cu punerea lui in patutul lui. Asa ca incercam in fiecare seara sa-l readucem in patul nostru insa tot asa face si la noi in pat, ba parca mai des se trezeste si mai greu adoarme. Plus ca e deranjat de fiecare data cand ne foim. Eu ma mentin pe linia de plutire pentru ca dorm cu el ziua cand adoarme el. Of, greu! Pe de alta parte, ma uitam azi dimineata la o emisiune, nu stiu daca este la voi, Extreme Makeover, cand contruiesc intr-o saptamana case pentru oameni nevoiasi si am vazut o familie cu 3 copii bolnavi, doi in carucioare, si m-am gandit ca lasa ca e bun si-asa, oricum ar dormi, bine ca e sanatos. O sa treaca si perioada asta, pana cand o sa se trezeasca!? Dar ca si tine, cateodata imi vine sa-i dau ceva numai sa ia somn. Cica tac-su era la fel si soacra-mea ii dadea fenobarbital in fiecare seara, dar cica mai mult de vreo doua ore nu dormea nici asa.
Micaela06 spune:
bratafel, nu e ma sfecla rosie, nu prea le am eu cu legumele ca nu prea gatesc, dar citesc si eu etichetele. Am citit si eu orarul vostru de masa, pai sunteti bine, noi cred ca ne inscriem in clubul fetelor care beau apa plata cu lamaie.
MissParker, noi suntem mai mari ca voi cu o zi si avem doar 8kg, eu zic ca e bine 8.200kg (cred ca ne trebuie mai mult de 1 luna sa luam 200g).
pentru noaptea aia urata.
dorinutza82 10 ore de somn neintrerupte??? Ce fericita esti tu... cred ca o sa dorm 10 ore legate cand s-o marita fii-mea.
jozsaerika, tu nu o cantaresti si eu o cantaresc saptamanal... ca sa am de ce sa ma stresez ![]()
andreap, doctorita e Bidiga Raluca, tanara si intelegatoare cu o mama disperata ca mine. Mie mi-a placut de ea, luni fusesem la altcineva si mi-am jurat ca nu mai calc pe la pediatri in varsta, la intrebarea mea daca nu ii poate da altceva, nu siropuri ca nu mi le ia, mi-a raspuns :"trebuie sa le ia" 
Alex@Sarasi eu am avut o experienta neplacuta cu dna dr, care imi spunea ca ea a mai vazut copii si eu nu
Plus ca m-a nagat in sperieti ca avea frontanela mica si 'nu o sa ii mai creasca capu', fara sa ma trimita la o ecografie...dar mie daca nu imi inspira incredere ma duc si la alt doctor, pana inteleg ce se intampla.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
MissParker spune:
Sa verific doar cum arata noua mea semnatura.![]()
Doloress, Micaela, 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Dinamica puterii: experimentele -de acum clasice- ale lui Asch au aratat ca, atunci cand realitatea fizica are un caracter ambiguu, omul are tendinta de a considera opinia majoritara a semenilor sai ca reprezentand adevarul.
inais spune:
Laura si Simona...in ordinea senioritatii v-am scris si sper ca nu am gresit
!! Sa fiti sanatoase, voioase si sa va iasa tot ce v-ati propus pe acest an...!

pentru copilasii sarbatoriti azi: Annika, Ana si Bianca Maria!!
Noi vegetam pe aici...facut mancare, spalat...de-astea.
Mi_bebelina merci mult de info ref la premergator! 
Despre cartof dulce...contine beta-caroten mai mult decat morcovul de aceea se foloseste la inceput, cand se presupune ca se evita legumele cu nitrati (radacinoasele) si deci implicit morcovul.
Va 
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Micaela06 spune:
Am si eu o intrebare: are vreuna din voi pat sport? ca noi deala avem si i-am pus slateluta pe 'treapta' de jos, dar nu ii place de nici o culoare, si mie imi creaza o senzatie tare ciudata sa o vad acolo, prin plasa aia, imi e teama sa nu ii fie frig, sa nu fie curent... Ea e singuru copil cu patut sport? Azi noapte se foia si imi zic ca o mai las putin sa ma duc sa-i fac biberonu, cand hop un caput deasupra cu 2 ochi mari se uitau la mine... asa mila mi-a fost de ea cred ca s-a speriat... Credeti ca un patut de lemn e mai bun?
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
iulia83 spune:
hello..scriu repede ca sunt franta. n-am timp de conspect. pe scurt: aseara pe la 21, il tot bateam la cap pe sot sa imi stearga putin tavanul intr-un colt ca se facuse mucigai si din vorba in vorba, zice sa dam patul la o parte, cand, surprizaaa...jumatate de perete pliiin de mucigai. aveam mobila pe peretele exterior. v-am mai povestit eu de camera noastra amplasata aiurea, cu peretii exteriori, frig, etc. in fine, mai pe scurt decat scurtul promis, am mutat azi toata mobila pe peretele celalalt, cum e camera mica a trebuit sa rearanjam altfel, nu mai avem patul intre mobila, ca nu aveam cum sa intram in camera. imi place mai mult acum, e mai mult spatiu, dar am muncit ca nebunii amandoi de azi dimineata, si tocmai azi dimineata s-a gasit fata sa se scoale la 4 si sa se culce la 6. am baut o cafea, dar simt cum se duce efectul acum
mai avem gramada de facut, inca avem haine in mijlocul sufrageriei, dar lasam pe maine ca deja suntem franti.
ne auzim cand o sa se termine harababura asta.
va 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

bratafel spune:
Laura si Simona. sa aveti parte numai de sanatate si fericire alaturi de beblusii vostrii!!
iulia83 si noi avem probleme cu igrasia si asta de cand am pus geamuri termopan. pana atunci n-am mai avut niciodata.eu stau la casa la etaj iar podul nu este izolat si pp ca din aceasta cauza se face condens. la ce etaj stai?
multumesc tuturor celor care ne-au felicitat de 7 lunitze!
azi i-am dat iaurt Tnuva cu banana pisata. a mancat dar nu pot sa spun ca a ramas in extaz.
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Lorich spune:
Buna seara mai pe seara!
Noi ne simtim mai bine, dar cum tusea lui Robert nu dispare probabil ii voi dau augmentinul ala, asta e. Insa suntem la zero cu dive, nu mai vrea mai nimic, mi-e ciuda de mor ca asa bine papa la inceput, inainte de bolesnita. Eu ma simt un pic mai bine, fata de zilele trecute. Aaaa si avem dinte numarul doi Nu a plans de la el, una ca nu prea a mia putut cu raceala, laringita and co. si doi ca a fost anesteziat zilele astea cu panadol si nurofen.
La multi ani gemenele mele dragi si preferate, Laura si Simona (asta e ordinea in care ati aparut, da?) Va doresc numai bine, o viata minunata si copilati minunati si sanatosi!
Dolores sarumana, asa e cu copiii, culmea ca noi am luat de la 3 bucati adulti nesimtiti. Asta e, again.
Alex@sara imi pare rau ca nu se poate rezolva decat prin avort, insa cel mai important lucru e ca cei doi copii sa aiba o mama sanatoasa. Asta e cel mai important lucru din lume, din lume acum. Iti recomand cu anestezie generala, macar sa fie mai light.
Magdone sanatate multa si iti spun si eu asa mai tarziuor bun venit la maldite si mugurasi! 
Cadina
imi pare rau de candidoza, hai ca trece ea.
Miss tu te-ai saturat de postarile astea um eram eu satula de postarile cu colici. Foarte bine ca te esprimi, o mare imbratisare de la mine. Si de eczeme eu nu mai scapam dupa urechiuse, nu stiu daca erau eczeme, dar niste pete rosii, cam umede, si am scapat cu un unguent de plafar cu echinacea, daca poti gasi pe undeva... daca vrei sa-ti trimit da un semn.
Erika prin cate ati trecut si voi. Ai mare dreptate cu febra, ea e cauzata de ceva nu cauzeaza ea ceva-ul. Si multa, multa sanatate si sa treaca tot-tot.
Alysh aveti dintisor? Felicitari!
Andreap sanatate multa sarei si pofta mare de mancare!
Miss zi-i lui Cleo si de Lass baby sa i in casa in caz de constipare e tot din plante. Ce a facut Getutza???
Micaela te referi la patutul pliant? Cred ca suntem mai multe cu asa cdeva. Eu am, de ex, am coborat nivelul, am saltea de cocos si nu cred ca e frig deloc.
Nicole, Andrada, mi bebelina, simonacip,bratafel, 
Cat am scris mesajul asta kilometric Robert s-a ridicat in picioare in patut/tarc langa mine. Wow..progres mare ..sunt moarta de emotie.
Noapte buna tuturor!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cadina spune:

Laura si Simonica, sa fiti sanatoase si voi si bebeii, sa fiti fericite, implinite si sa vi se implineasca si cele mai mici dorinte!

Candidoza lui Cosmin, este de fapt o dermatita de scutec candidozica (niste basicute mici, putin albicioase), care cred ca il ustura nitel sau oricum ii dau o stare de disconfort... Ii fac tratament cu un antifungic sper sa fie ok...
Gabi, tu cu ce l-ai rezolvat pe Raducu atunci cand s-a iritat la fundulet? Tin regim, cu tot ce cred ca l-ar putea irita. Problema este ca ii place foarte mult iaurtelui (numai asa papa legumele de exemplu, doar cu iaurtel).
Voi cum procedati cu legumele? Eu ii fac portii pentru trei-patru zile, bag la congelator o parte din ele (o las doar pe cea pentru ziua urmatoare), iar apoi le dezghet treptat (de obicei le las cam doua ore inainte de masa sa se dezghete si le pun maxim un minut la microunde). Mai am si spanac sau prune oparite sau fierte si pasat de asta vara. O fi ok daca i le dau sa le pape dupa atata timp?