Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI pentru Annika, Ana si Bianca Maria

Sanatate, pofta de mancare, somn bun, iar pentru viata de mai tarziu sa aveti parte de multe bucurii, de noroc, fericire si tot binele din lume!!

Dorinutza, Ce bine ca Stefan doarme bine si papa bine. Eu nu mai vad luminita din capatul tunelului, ca-mi sunt ochii impaienjeniti prea tare, de nesomn, de plans... eh...

bratafel, nici eu nu mai stiu ce sa fac, daca e din cauza diversificarii sau nu, daca e din cauza morcovilor sau (unii zic ca sunt cele mai blande legume, altii zic ca sunt potential alergene), din ce ma informez mai mult din aia imi vine sa-mi zbor creierii...

Erika, of, prin cate ai trecut si tu cu baietelul (ce bine ca nu te-ai luat dupa medici, sa-l pompezi in continuu cu antibiotice!!), iar acum nici cu fetita nu te lasa grijile... Multumim mult de informatii, am sa incerc sa le stochez undeva intr-un fund de memorie, sa-mi amintesc si de astfel de analize in caz ca se va manifesta si la David ceva asemanator, si sa insist sa i se faca bine, nu sa ma trimita acasa...

Mai fetelor, unde a disparut Cleo?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

LA MULTI ANI la gemenele noastre, SImona si Laura, sa fiti sanatoase, sa va bucurati de barbatii de acasa!

missP, pe aici sunt, dar am musafiri.... lasa ca pleaca ei. si david, la 8200 e f. bine!! fiica mea are 8 kile acu, si e cu 1.5 luni mai mare la varsta. tinand cont si de diaree, zic ca a luat bine. regula la carte, e ceva de genu: la 6 luni dublarea greutatii de la nashtere, la 1 an, triplare. Dupa 5-6 luni nu mai ia asha accelerat in greutate, si mishca, tsopaie, consuma, face mushchi, cate 100-200gr pe luna e ritm normal.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

La multi ani cu sanatate si tot ce va doritisa vi se implineasca,pt gemenele sexy Laurica si Simona.
Azi desi e we sunt cu amandoi teroristii pe cap,ca tati a plecat la birou sa aranjeze marfa primita ieri ca nu si-a putut face treaba cum trebuie de noi .Am spalat deja 2 ture de masina,a doua tura e la uscat acum,am aranjat prin casa ca ieri am lasat vraiste cand am plecat si aseara numai chef de strans nu am avut,asa ca nu mi se pare a fi we,poate deseara iesim pana in carrefur ca mi-e pofta de niste KFC(nu am mancat de duminica )
Monalac,esti o mama ff curajoasa sa va traiasca comorile si sa fie la fel de sanatosi si de acum incolo
Alysh felicitari pt dintisor,si sa aveti norocul ca si restul sa iasa fara pb.Si felicitari pt examen.Si eu am de dat niste restante din anul 4 sa imi pot da licenta dar acum numai la invatat nu-mi sta debla.am sa aman pt la vara.Vlady e un scumpic cum va imita,si Sara de vreo 3 zile "canta"aaaa aaaa a si da din cap stg-dreapta si radeeeeeeee de se prapadeste.cand am chef sa rad ii cant la la la la la la la si ea incepe sa dea din caput.E o scumpica de imi vine sa o rontai
Andreeap,si noi ne inscriem la categoria musculite cu greutatea noastra fantastica,la fix 7 lunite 6670 g.Nu stiu ce sa iti zic de Sara voastra cu mancatul,incearca sa ii faci un coproparazitologic sau analize de intoleranta la lactoza.asa era si Alex al meu,manca de se spargea 3-4 lingurite si apoi puteam sa stau si in cap sa ma ploaie in fund ca tot nu mai vroia,la o masa aveam 2-3 castronase cu mancarica poate poate o manca ceva.Cu Sara nu am pb,baga in ea ca aspiratorul,numai deocamdata nu asimilam cu trebuie,sa ne iasa si analizele de digestie sa vedem ce trat trebuie sa ii facem.
Va aud pe aici ca stati si cate o ora sa manance copiii,din experienta va zic ca e putintel gresit.daca nu mananca copilul intr-o jumate de ora,gata masa si pana la masa urmatoare nimic decat apa(cine o accepta )sau ceai neandulcit.Am avut o perioada cu Alex cand nu mai vroia nimic de mancare inafara de laptic cu cereale,manca 2 lingurite de mancare apoi stia ca primeste lapte ca deh,sa nu imi las copilul sa rabde fomica.Asa am tiut-o vreo 2 luni pana a venit o asistenta super,ne-a reomandat-o cineva,si mi-a zis ca cea mai mare greseala a parin\tilor e sa stea cu orele sa manance copiii,ca asa se invata.nu mananca in maxim jumate de ora,ne mai intalnim cu mancarea peste 3-4 ore.Numoare copilul de foame stati linistite.Eu am procedat asa, si intr-o saptamana manca ALexelul meu tot ce ii dadeam.cu Sara nu am pb,mananca la 7 tzitzi(de vreo cateva zile insa sarim masa asta ca nu ne trezim),la 10 jumate-11 fructele cu branzica sau cereale200-250 ml in maxim 15 minutele,apoi la 3-3 jumate legumele cu carnita,ousor,uneori branzica daca nu i-am dat de dimineata,sau mai nou ficatel 200 de ml,dupa vreo ora jumate putin alint la tzitzi sa adormim,apoi la 7 cereale cu lapte de la Humana uneori cu fructe sau simple sau iaurt cu fructe,iar la nani stoarcem amandoua tzitzili.dupa cat mananca ar trebui sa aiba peste 8 kg,sper sa ne revenim dupa ce o sa ne dea Stanciu tratament pt ce om avea.
Andrada,noi luam cartoful dulce din Kaufland,e super bun,fac uneori si pt noi piure dar pun si 2-3 cartofi normali ca e prea dulcic.
cadina sanatate lui cosminel,
sa va treaca repede buba
gabitza,super Andreiutul vostru.Nici Alex nu vb prea multe,dar sa va zic una buna.....eu uneori la nervi ma mai scap cu cate o prostie si o data am zis fata de el p..a si imediat papagalul m-a imitat.Noi cand mergem la pediatru,Alex ii zice BUna si da noroc cu dr.cand am mers ultima oara,de acasa mi-a zis ca el nu-i zice Buna doctorului,el ii zice p..a ,am crezut ca mor cand l-am auzit.tot drumul am dus munca de convingere cu el sa zica buna,si cand am ajuns nu a mai zis nimic,a dat numai noroc cu dr .va dati seama ce daca zicea ce avea de gand ?De atunci nu imi mai dau drumul la limba in fata lui pt nimic in lume.
Miss,eu te inteleg ff bine prin ce treci cu daviducul vostru,asa am fost eu cu Alex pana la 6 lunite,nu stiam nici cum ma cheama cu buletinul in mana.sa dea Dd sa ii treaca cat mai repede eczemele alea,poate ele or fi cauza agitatiei,si apoi o sa aveti si voi nopti regesti cu maxim o trezire.
jozsaerika,sanatate maxima lui Norbert(si eu am un "nepotel" de 18 ani pe care il cheama Norbert imi place tare numele ) si lui Bea la fel,sa se faca bine cat mai repede inimioara mica
Uite ca am reusit si eu un miculut conspect,daca am sarit pe cineva,scuze,dar s-a trezit sara si trebuie sa merg sa ii pasez papica,legume cu vitel,a mai mancat o data si i-a placut.
tuturor si un we cat mai placut

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare..da' greu mai merge azi DC-ul,cel putin la mine
Inca o data pentru cele doua mamici scumpici,Simona si Laura.sa fiti sanatoase si fericite
Multumesc ptr.raspunsuri..Cartof dulce voi cauta si eu,sa vedem....Sara vad ca a acceptat binisor piureul de cartof cu galbenus si unt...binisor..adica nu l-a
Adriana,pai..nici eu nu stiu daca sa o intarc..si cand..mai vedem.deocamdata o las sa suga noaptea...uneori insa sunt doar pe post de suzeta
Alina,petrecere frumoasa
Miss,cum povestesti tui de nopti nedormite asa va fac eu capul mare cu lipsa poftei de mancare la Sara si(uneori..) cu racelile noastre..de urmarit o urmaresc..numai ca nu stiu ce manifestari ar trebui sa-mi dea de gandit..offff..mare stres vaccinul asta..bine ca pana la 1 an am scapat!atunci va fi vara,sper sa fie sanatoasa tun!
azi noapte nici Sara nu a dormit prea bine,pe la 4 ii scoteam mucisorii ca nu putea respira din cauza lor.peste zi insa..nici urma de muci...si asta in conditiile in care a iesit din casa numai joi,la ninsoare,si asta ptr.maxim 1/2 de ora...nici sa stau cu ea in casa nu mi se pare o solutie..febra ins anu are
azi am incercat ghiveci de legume....nici o reusita!s-a strambat mai rau ca la supa de legume...o sa incerc sa pun o poza cu ea mancand..parac-i dau cuie sa mestece..sau pioneze.in schimb dimineata am reusit sa o pacalesc cu 40 ml de amestecatura..adica putina piersica,branzica dulce,cereale cu fructe si iaurt cu piersici de la Humana....
azi avem si noi 2 petreceri:una de copilasi,una de oameni mari..Sara va merge numai la cea de copilasi..sper sa nu fie nimeni virusat pe acolo
mai vb maine cred,acum ma pregatesc de dans
pupiciiii

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Noi am fost iar la dr, de data asta am gasit o tanti super draguta la medlife, a stat sa-mi raspunda la toate intrebarile si sa ma linisteasca, chiar mi-a placut.
Daria are in continuare rosu in gat, muci si o voce de magarus, i-a dat de facut aerosoli, i-am luat aparat si sper sa ne descurcam. Eu ma bucur ca am scapat de siropuri ca mai aveam putin si ma impuscam.

Recunosc ca nu am citit ce ati mai scris, dar recuperez eu.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Fetelor - mai ales pt cele care stau in Constanta, vreau sa va rog ceva: cumnata mea sta in Navodari dar are serviciul in Constanta si tb sa se mute urgent pana pe 15 ian. ea cauta o garsoniera nemobilata in Constanta dar fara succes. daca stiti ceva va rog sa ma anuntati.

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Annika, Ana, Bianca Maria
SIMONA si LAURA
Micaela mercic mult pt poza ca asa ii arat si sotului ca el face cumparaturile! Acum imi dau seama ca am vazut si eu dar nu m-am uitat niciodata mai atenta ce este. Chiar ziceam ce ciudatenie mai e si asta! Daca ai stii de cand ma framanta cartoful dulce si uite am trecut pe langa el!
Alex sara ce bine ca se gaseste si la noi abia astept sa vad cum e. Vai ce misto e faza cu BUNA! Cred ca erai asa stresata de ce o sa zica! Bine ca nu azis nimic!
Miss eu una abia astept sa postezi sa vad cum ati dormit!
Va multumesc mult la toate pt raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

sa ne traiasca gemanutele!!!
Dorinuta, bun ajutor ai!
un weekend placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Cleo, luni il trimit pe Bogdan cu un pachet pentru verisoara ta, de data asta am pus totul intr-o cutie (maricica).

Am o mare rugaminte la tine: poti sa-mi cumperi si mie (evident contra cost) cateva sticlute de Calma Baby si sa mi le trimiti prin Amad cand te duci sa ridici pachetul? Spune-mi cat costa si pun banii in pachet, inclusiv costul transportului.

Sunt la un pas de a face ce a facut Getutza, pe care o inteleg chiar daca nu sunt de acord cu asa ceva, dar NU MAI POT.

Ma bate gandul chiar sa-l las pe Bogdan vreo 2 nopti cu David si eu sa iau niste somnifere, SA POT DORMI SI EU CA UN OM.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Sara inca face nani,tati la fel..asa ca mai bantui pe aici..eu cu Mariuca..deci ma uit la Boomerang
Alex@Sara...nu stiu ce are....zau daca stiu!Mariuca la fel facea,dar parca Sara mai rau....Maria a inceput sa manance pe la 9-10 luni...Sara are acum 7 kg....in ritmul asta la 1 an nu are 9!faza cu "sanatis sa fie.." nu prea tine,ca nici cu sanatatea nu stam OK.Maria pana pe al 1 an nici nu a stranutat..Sara la 5 luni facea bronsiolita..
Micaela,poti sa-mi spui cine-i doctorita super de la Medlife?eu am fost la o doctorita la un moment dat,recomandata ca-i super..nu m-a impresionat..adica a fost super expeditiva,ca pe banda rulanta treceau BBlusii...eu ii spuneam ca nu bea lapte praf,ea o dadea cu 'in 30 de ani de acriera nu am vazut copil sa nu bea..' si altele.acum ca doctorita pe care am gasit-o la Gr.Alexandrscu are o problema de sanatate si un timp nu o sa fie,ma gandeam sa am pe cineva de rezerva...
acum chiar ca plec..
o seara super

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput