Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor!

lorich insanatosire grabnica!!

alina_anto foarte scumpica Sara!!

mi_bebelina uite orarulmeselor Biancai si continutul lor: 7 - 180ml lapte formula, 10-10.30 - fructe pasate cu branzica calcica sau fara (mar+banana, mar+mango, mar+banana+mango, cateodata para) , 13 -13.30 piure leg (carnita pui+morcov+cartof+telina+dovlecel+ceapa-o scot la pisat, sau galbenus+cartof+etc..sau ficatel+cartof+etc.. sau galbenus+ficatel +cartof -- mai adaug o masura de lapte praf si o bucatica de unt sau smantana sau ulei), 16-16.30-17 cereale de la Milupa din cand in cand sau lapte formula cat vrea. apoi ii mai dau tot la 3-3.30 ore lapte de inca 2 ori., ultima masa la 11-11.30.

cadina ce este candidoza? cum se manifesta? insanatosire grabnica

micaela06 eu n-am vazut in viata mea cartof dulce. nu cumva e sfecla rosie? am sa caut si eu. ii place?

ma duc sa pun la fiert supica. voi mai serilizati bibe? ca eu m-am saturat. oare pana cand se face treaba asta?

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI,

Laura si Simona,

dragele si frumoasele noastre,

sa fiti sanatoase, fericite si iubite o viata intreaga!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

MESAJ DEPRIMAT

Neata. Sa-mi vars si eu primul of pe ziua de azi. Mi-e tare scarba de indoctrinare, de ignoranta, de fanatism, de orbire, de bigotism, de limitare, de agresiunea organizata a mediocrilor si de incremenirea in proiect ridicata la rang de lege suprema. Am recitit cartea "1984" si am retrait multe senzatii de pe vremea ceausismului. Bleah...

OK, acum revenim la oitele sau berbecutii nostri. Sunt chiauna, am dormit pe apucate, putin (minute legate), chinuit, cu oasele amortite pe toate partile, cu patura alunecand aiurea, cu bluza de la pijama desfacuta mereu aiurea sub patura, cu sutienul stramb, anchilozata, cu buzele uscate fiindca uitasem sticla de apa la marginea cealalta a patului si n-am mai avut putere ore bune sa ma ridic s-o iau, am visat de 2 ori ceva ingrozitor, noroc ca nu-mi mai amintesc. David aseara mi-a plans cand i-am dat grisuletul, cred ca ii sarisem iar ora potrivita, l-am lasat in pace si l-am bagat in pat cu biberon, a supt insa f.f.f. putin si de aceea a fost repede treaz la primul concert, i-am dat san, dar tot n-a reusit sa adoarma si ... uite-asa, tot ca pana acum... M-am saturat eu de postarile astea ca de mere acre, dar v-am zis, tre’ sa le fac fiindca asta e jurnalul meu de mamica de mai tarziu. Probabil o sa-mi para rau ca le-am scris pe toate, o sa ma simt vinovata fata de David, care nu este vinovat cu absolut nimic, insa nu vreau nici sa infrumusetez artificial o situatie care ma solicita deja dincolo de limita puterilor mele. Sunt ca un robot, ma simt goala si secata de mine insami pe dinauntru, nu mai pot sa gandesc clar, ma misc cu incetinitorul si sunt toata ziua in ceata, sunt ca un zombie, nu mai pot sa ma concentrez la nimic din ce nu-l priveste pe David (acolo inca mai pot), parca sunt pierduta in spatiu...

David si-a revenit cu vocea si in rest pare sa-i mearga bine. Numai cu eczemele de pe picioruse nu e mult mai bine, i-au mai aparut si niste bubite pe coapse, mai multe. Luni dau telefon la duamna pediatra sa fac programare si am s-o rog sa-si ia mai mult timp, sa discutam pe indelete si despre alergii.

Lori, va dorim multa sanatate!!! Hai, ca mult a fost, putin a ramas.

Alex@Sara, suntem alaturi de tine, bafta multa!!

andreap, iti doresc din suflet ca Sara sa fi suportat bine vaccinul. Te rog mult, urmareste-o cu si mai mare atentie, da? Mai ales in urmatoarele 2-3 saptamani.

Andrada, si eu tot cartof dulce folosesc (din ala american), se pare ca ar fi mai bland pentru stomacelul lor decat cartoful obisnuit...

Nicole, vorbeste si tu sa-ti trimita adeverinta prin posta, sa nu te mai trambalezi iar degeaba pana acolo... Citesc ca Daviducul tau are deja 9kg. Noi inca ne chinuim la 8.200kg. A luat foarte putin in greutate din noiembrie pana acum, cred ca 200g in 2 luni e totusi mult prea putin. Bine, el e vioi si vesel si energic, am sa vad cand il cantareste pediatra cate kile are exact, cantarul nostru poate avea si o marja de eroare de +- 150g... Dar tot mi se pare putin... Ei, am incercat si noi noaptea cu ceai, de cateva ori chiar, dar domnul il refuza cu o scarba...

Lilly79, Doamne-ajuta sa tina macar la tine minunea cu somnicul Juliei

Magdone, cred ca erai slabita de nesomn, de-aia te-a prins raceala!! Eu cred ca daca as mai avea contact cu vreo persoana racita m-as imbolnavi imediat, de aceea evit contactul cu oricine, fiindca la cat de slabit e organismul meu acum, cred ca as ajunge la pneumonie...

Simona, sotul tau s-a dus in Cora si doar s-a facut ca a uitat, pe pariu ca revine cu o surpriza?

cadina, of, si voi le trageti Ce-i aia candidoza la Cosmin, ca eu stiam ca e o ciuperca genitala... Bafta sa scapati rapid de ea!

Cleo, hai, ma, ca ti se simte lipsa in mod acut, ce faci, nu ne mai vizitezi? Sau alergi prin toata casa dupa Mara si nu mai ai vreme de noi?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Legat de iaurtel, dr. nostru de fam, care e si pediatru, mi-a recomandat Campina sau Napolact, pana acum i-am dat doar Campina si ieri i-am dat Tnuva. I-l fac cu bananuta si-l papa tare bine. de fapt el papa tot ce-i dau si, cumulat cu somnul de 10 ore pe noapte, pune bine pe el , sper ca atunci cand o sa descopere mersul, o sa mai dea jos niste kg ca e grasunel. Aaaaa, eu nu i-am dat cereale deloc fiindca mi-e teama sa nu se ingrase prea tare, s-apoi stiu ca astea se da ca sa ia in greutate si sa fie satioase noaptea sa doarma bine, dar el doarm neintors, asa ca....nush daca sa-i dau sau nu.....
Bubite in jurul guritei face si Stef, dar eu nu i-am dat cu nimic ca-i trec de la sine...
Alysh, felicitari pt dintishor si pt mica maimutzica ce va imita, m-am distrat copios cu sotul meu cand ne-am uitat la filmulet si mi-e drag tare de el cand il vad mergand de-a bushilea, Stef e un puturos ca nu vrea sa ridice fundul .
Gabitzam, tare draguta constatarea lui Andrei. Eu de-abia astept sa rupa cateva cuvintele si sa inceapa cu intrebarile alea multe care incep cu "de ce"?
Luminel, succes sa gasiti ceva convenabil la pret si dragut. Ma ingrozeste ideea ca si proprietara apartamentului in care stam cu chirie s-ar hotari sa vanda....nu avem nici cea mai mica posibilitate sa cumparam un apartament in viitorul apropiat sau sa gasim o chirie mai buna ca aici, fiindca ne ia f putin deocamdata...daca ne-am muta ar insemna o chirie un intreg salariu de-al sotului aroape.....deci venitul nostru e ffff mare...

DanaH, uof tare greu tre sa-ti fie cand vezi cat de rau se simte copilul si nimeni nu se impacienteaza....e bine ca nu e infectie urinara, desi se trateaza relativ repede, poate face foarte usor recadere. E am facut f des infectie urinara , incepand de pe la 9 ani, apoi pe la 10, apoi pe la 12 si ultima data cred ca pe la 14 ani; eram clienta fidela a sp. de copii din Iasi, dar se pare ca ultima data a fost mai bun tratamentul...
jozsaerika si eu stiu ca gaurile din inimioarele bebelusilor se inchid de la sine pana pe la 1 an sau doi, asa ca stai linistita. Vroiam sa te intreb cum s-a manifestat acel reflux vezico-uereteral, adik cum se manifesta?
stefany_p, imi imaginez ce amuzant a fost sa-l vezi pe tati invartindu-se disperat prin casa cu puiul. Din fericire, sotul meu se descurca f bine cu Stef, il pot lasa linitita si o zi intreaga cu el, singurei, stie sa-i si faca papica sa i-o si dea si sa-l si adoarma. Ii canta "un elefant, se lagana, pe o panza de paianjennnnnn.....pana ajunge pe la 9 elefanti ca pe urma trece la "mos craciun cu pleteeee dalbeeee, a sosit de prin nametiiiii..."
Of Miss, si eu ca si celelalte fete asteptam cu nerabdare un mesaj de la tine in care sa scrii ce bne si mult a dormit Daviducul in patutul lui...sunt convinsa ca atunci cand i se va vindeca pielicica se va mai linisti...Multi pt o mamica surmenata, te admir pt rabdarea ta si puterea de a rezista nesomnului...eu sunt tare rea de somn, daca nu dorm o noapte cap-coada pic pe jos...
Deocamdata ma opresc aici cu conspectul fiindca deja am scris un pomelnic lung si Stefan vrea sa-l plimb si sa-l tin sa mearga in picioare si suntem singurei azi, asa ca vai de spatele meu

Stefan -14.05.2008

www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE" target="_blank">Stefan,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Aaaaa, si sa nu uit sa le urez un din inima si micilor sarbatorite de azi: Annika de Adriana_78, Ana de biabaus si Bianca Maria de bratafel, sa cresteti mari, sanatoasa si mereu voioase!!!

Stefan -14.05.2008

www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE" target="_blank">Stefan,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

nicole, noi tot pana in centura avem terenul, mult pana in centura. Noi tinem de Magurele..nu stiu cum e impartirea asta...Voi aveti proiectul? V-ati apucat de ea?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Simona - da, a noastra e putin mai mult de faza la rosu, are geamuri, e tencuita interior, avem curte ingradita...asteptam sa merg la servici si sa putem sa mai facem un credit si sotul zice ca in vara s-ar putea sa ne mutam. Eu aveam impresia ca si voi construiti deja...

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca am cantarit-o pe Bianca aseara si are 8100gr. eu sunt super multumita. a luat in aproape o luna 500gr.
ma bucur ca a recuperat. n-am mai masurat-o dar acum vreo 3 sapt avea 70 cm.

miss mie nu mi se pare ca e prea slab David cu 8200gr. ce inaltime are? multa bafta cu somnul si papa.eu as zice sa-i opresti orice mancare 2-3 zile si s-o iei de la capat. poate ii ies bubite de la mancare. asa am facut si cu Bianca de vreo 2 ori cand avea 4 luni. Doamne ajuta.

POZE 5-6 luni !!

Mergi la inceput

dorinutza multumim pt urari!

POZE 5-6 luni !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

intru si eu special pt urarile de LA MULTI ANI!!! gemenelor speciale Simona si Laura sa aveti parte de sanatate si bucurii .

acum pt cele care isi puneau intrebari de refluxul vezico-ureteral:
practic singura analiza care poate stabili 100% acest diagnostic este cistografia (introducerea printr-o sonda a unei substante de contrast in vezica si umplerea ei apoi se fac radiografii) dar si ecografic se pot vedea anumite dilatatii la nivelul rinichilor (nu intotdeauna).La noi a inceput cu infectii urinare recidivante muuuuuuuulte nedescoperite pana nu m-am "desteptat" si eu .Adica medicul de familie la fiecare febra a copilului meu spunea ca are celebrul "rosu in gat" si saream eventual la antibiotic, care il ajuta partial apoi evident recidiva ....pana intr-o zi cand satula fiind de astea am zis ca nu ii dau antibiotic pana nu aflu exact ce are astfel am purces la analize sange,exudat faringian, urina, ORL si astfel am descoperit pielonefrita deja si chiar am ajuns la spital 10 zile ca facuse si convulsii febrile.... Si astfel, a mai facut vreo 2 infectii urinare si apoi am decis sa facem investigatii mai amanuntite si am descoperit problema.Timp de 1 an am urmarit evolutia ei adica - din nefericire la noi s-a agravat si astfel anul trecut in februarie l-am "operat" in Ungaria....mai bine spus a fost supus unei interventii cu gelul Deflux...s-a intodus un laparoscop in uretera si i s-a injectat acest gel care poate in proportie 70% cred sa ne ajute sa scapam de reflux.Rinichiul stang al lui Norbert este deja afectat este jumate din cel drept si functional 20%.

Aoleu, am scris o gramada dar sper sa ajute pe cineva...
In concluzie, daca nu sunteti siguri de proveninta febrei copilului nu strica sa faceti o ex urina si urocultura (neaparat amnadoua) si incercati sa recoltati cat mai corect...la baietei e mai usor ...se spala cu apa si sapun apoi se tamponeaza cu rivanol apoi cu ser fiziologic si abia apoi se recolteaza + trebuie dus cat mai repede la laborator (max 1 ora)...eu in timp am capatat dexteritate .
Din aceste cauze incurajez si io olita mai devreme fara a stresa psihologic copilul ...desi si baiatul meu abia a putut la aproape 3 ani sa scape de pampers si sa nu mai zic ca si acum la 5 ani mai are ca noaptea face in pat .

Cu gaurica la inimioara sper din tot sufletul sa ni se inchida.

va dorim un we placut
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

a si am uitat ...sunt singura oare care nu o cantareste lunar pe Beatrice de la 5 luni nu am mai masurat-o cantarit-o :)

Mergi la inceput