Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
Micaela06 spune:

Laura si Simona
La Multi Ani, Gemenutelor! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi voua!
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Micaela06 spune:
Cartof dulce eu am cumparat de la GIMA din mall vitan.
uitati aici cum arata.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
GD spune:
Salutare si de la noi !
Am intrat special sa spunem LA MULTI ANI Simonei si Laurei ! Multa sanatate, noroc si fericire ! 
Toate cele bune !
Gabi
gabitzam spune:
La multi ani frumoaselor noastre gemene Laura si Simona! 
Sa fiti sanatoase si fericite cu baietii vostrii, sa aveti parte de tot ce e bun pe lumea asta. Imi sunteti tare dragi amandoua si dati asa un farmec aparte grupului M&M 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
dorinutza82 spune:
Neata all! Am intrat pe fuga, special ca sa le urez celor mai frumoase gemenute un sincer si calduros
, sa fiti sanatoase, sa va bucurati de baietii vostri mici si mari si sa va impliniti toate visele!!!!
Incerc sa revin mai tarziu cu un conspect, acum Stef isi face micul somn de frumusete si stau pe faza sa-i fac merisorul cand se trezeste ![]()
Va pup!!!!
Aaaaa si dau si eu o
de Romanica, vad ca al nostru sponsor de cafele (Cleo
) trage chiulul de ceva vreme
Stefan
-14.05.2008
www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE" target="_blank">Stefan,minunea noastra
alina_anto spune:
Laura, Simo
LA MULTI ANI!!!

Sa va indepliniti toate dorintele si sa fiti fericite!!
Fetele, va multumim pt aprecieri ref la poze. Da, Simo, am slabit 4 kg inainte de sarbatori, dar acum am pus o parte din ele la loc.
Noi ne pregatim sa iesim la restaurant. Ne intalnim cu sora si sotul ei la un rest in Ploiesti. Sper sa fie ok...e prima oara cand o scoatem pe Sara la rest...
Va pupam pe toate
Scortisoara Sara
Nicole1980 spune:
La multi ani gemenutele noastre dragi, Laura si Simona. Sa aveti parte numai de fericire, sanatate si implinire alaturi de copii si soti. Sunteti cele mai frumoase si mai fermecatoare gemene.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Iar m-am culcat la 5 dimi, nu din cauza de bebe , ci de la insomnii... Am inceput sa ma gandesc la servici si la diverse probleme ce vor aparea ...Acum parca sunt zombi, am pus supa lui bebe la fiert si pe la 1 vreau sa merg pana la mall vitan sa fac ceva cumparaturi pentru mine. Sper sa prind reduceri, sau parca incep dupa 15 ?!!!
Magda – of ce ai patit sit u, ai dreptate cu somnul, nici eu nu resist daca nu am programul de somn facut complet.
Simoncip – a pai inseamna cu suntem vecini si noi tot pe sos Alex avem terenul, de fapt pana in centura si apartinem de Bragadiru…. Hai mai, dati bataie ca e un aer curat pe acolo, deocamdata, si in plus vom fi si vecine….Haideti Sis si voi cu duplexul…
Poze
Evolutie David
Nicole1980 spune:
La multi ani bebelusi scumpici nascuti intr-o zi de 10:
ANNIKA, BIANCA MARIA, ANA,
sanatate multa, sa fiti cuminti si voiosi !

Poze
Evolutie David
simonacip spune:
Vaaai, cit de scumpe si dragi imi sunteti si voi mie.Sa intrati voi special pt urari![]()
Micaela, GD, Gabitzam, Dorinutza, Alina_anto, Nicole

nicole, noi tot pana in centura avem terenul
, mult pana in centura. Noi tinem de Magurele..nu stiu cum e impartirea asta...Voi aveti proiectul? V-ati apucat de ea?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."