Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

am reusit sa mai citesc cate ceva...
DanaH,offf...saracii de voi.sper sa fie bine micuta Teodora,la fel si Alex..eu cred ca-l pe medicul care mi-ar fi spus "ti-e frica ca moare..?"..ce imbecil!eu sunt de acor du Simona,aici parca e mai..usor.adica nu depinzi de medicul de familie;teoretic da,dar practc fiecare si-a facut o relatie la spital,bagi ceva in buzunar si nu se tine cont ca esti sau nu internat etc.sper sa va faceti bine repejor
Alex@Sara,sanatate si voua
Laura..am pierdut sirul....pleci in Spania???sau am inteles eu gresit?????..cartof dulce????de unde????????
MissP,si Sara doarme fff bine cu mine in pat..numai ca ea nu adoarme singurica..la tzatza...
Elenuca,sa-ti fie de bine vacanta.....
Simona si Laura,sa fiti sanatoase si fericite,sa va bucurati de familiile voastre..numai bine..asta daca maine sunt lipsa la apel
As vrea si eu sfaturi..ce sa-i mai fac de mancare???????poate reusesc sa o fac sa inghita cate ceva...ma gandesc uneori ca e satula de acelasi meniu.cereale,fructe,legume cu carne...la fel in fiecare zi...deci,voi ce mai gatiti ptr.pitici????De ieri i-am bagat si eu galbenusul de ou..se pare ca a fost OK..adica macar nu a scuipta si vomitat.....eu una nu am idei ce sa-i mai gatesc..sincer.
o noapte linistita..sper sa intru si maine

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Azi am fost la service sa-mi iau adev, insa surpriza, omul care trebuia sa mi-o elibereze nu era. Si vorbisem de ieri la telefon, i-o trimisesem completata exact cu toate datele, doar sa o printeze si sa o dea la semnat…. Cretin om, chiar nu inteleg. Daca ar afla dir gen ce mi-a facut, mai ales ca m-am dus cu copilul sigur l-ar mustra….
Oricum David s-a simtit foarte bine in bratele fetelor, a ras, s-a distrat, a dansat pe birouri…a fost un scump. Ma enerveaza totusi ca n-am rezolvat…a zis ca mi-o trimite luni prin cineva, sa vedem daca se tine de cuvant ca n-am de gand sa mai indur traficul…

Alina anto – ti-am vazut Scorti tare draguta, iar tu esti o mama tare frumoasa.Semanati foarte bine. Citesc acum de cazatura, bine ca nu ai dat peste Sara, insa ai grija cu degetul sucit…
Lorich – am auzit de voi de la Gabitzam. Sanatate tuturor. Felicitari pt dimensiuni, 9500g ???!!! Oau si e doar cu 7 zile mai mare decat David…felicitari. Noi avem cam 9000g, dar zic ca e bine.
Micaela – mai fetita ta isi da chiloteii jos dupa ce mamai se straduie o juma de ora sa-I puna!!! Simpatica foc, iar faza cu lingurita m-a dat pe spate. Si al meu face podul, rasuciri, invarteli cand ii pun pampersul…
Ylari – ma bucur ca e bine la serv. Si eu mai am o saptaman, sper sa fie bine. Cum ai programul ?
Elenuca- bine ati revenit! Ce bine ca te-ai relaxat. Despre dosar , eu ma duc miercuri. Pana acum doar Cleo a fost sa depuna. Citeste uite www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49#actenecesare" target="_blank">aici mai multe detalii
Alexuta – nu te pot ajuta, insa va doresc sanatate.
Miss – progrese, progrese. Eu cred ca indata ce veti trece la 3-4 mese solide David se va odihni mai bine. Ai incercat sa ii dai noaptea doar apa, daca ii este doar sete. Noi asa facem, daca se trezeste pe la 2-3 dimi ii dau bibe cu apa, suge putin si adoarme. SI la noi e aerul uscat si mi se face mie sete, dar puiului de om. De obicei cand e somnoros, David bea orice: apa, compot, san, ceai….
Si mie mi-a placut faza cu scrisorica, de fapt mi-a placut metoda de a transmite ce ai pe suflet in scris. Si eu cred ca m-as pricepe mai bine in scris sa dayu replica cuiva decat face to face. Cred ca am sa o aplic si eu, mai ales la service. Multam….
Simoncip, Gabitzam – si ce inventati la intrebarile feciorilor despre cuculeti si floricele ? Eu cred ca nu o sa ma pricep sa le raspund la varsta “de ce”-urilor….
Erika – si al meu era suspect de chestia asta cand era in burtica, insa s-a dovedit ca nu are. Am sa-l mai duc la eco pe la 1 an sa fiu sigura. Voi cum ati descoperit ? A facut cumva si infectie urinara la inceput ?
Laura – tot citeam despre emigrarea ta, insa eu stiam doar de vacanta si am crezut ca au confundat fetele. De ce vreti sa plecati aveti o casa, un copil, job-uri , familia aici….Mai ales ca tu ai si o sora geamana, cred ca iti va fi foarte greu printr straini… Ar fi bine sa analizati toate aspectele inainte sip e urma sa luati o decizie. Si eu sunt de parere ca si in Romania poti trai bine, intr-adevar poate muncind mai mult, insa esti sustinut de prieteni, familie si poate e mai usor. Oricum, pana atunci, iti urez sa aveti o calatorie minunata sit e invidiez pt shopping. Sa ne aduci macar poze sa ne mai delectam si noi.
Sa nu te superi pt ce am scris mai sus, voi stiti mai bine, insa am avut si eu cumnatul plecat 2 ani si s-a intors pana la urma…. La voi poate e diferit. Pupici
Dana H – vai prin ce ati trecut cu amandoi. Va urez sanatate sis a va refaceti fara prea multe medicamente.
Simoncip- nici noi nu avem cada mare, insa am improvizat hihihi. Lasa ca la casa o sa va puneti una mare, nu ? Si noi am zis la fel. Apropos in ce zona va construiti casa si cand va mutati ?! Noi speram sa o terminam prin vara cu totul…Poate ne confruntam la aranjamente, mobile, chestii din astea, ce zici ?!
Si eu am premergator de la sora mea, insa l-am depozitat la mama, ca nu l-as aduce din lipsa de spatiu.
Alysh – felicitari pt dintisor…
Alexsara – si la mine la fel era eco separate de control….sa ne spui cum a fost la eco.
Andreap- ar fi bines a-I dai totusi 3 ml de Panadol sa fii sigura ca nu face febra sis a dormi linistita. Ma bucur ca sunteti bine…

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Imi doarme fata, asa ca scriu si eu, ca in weekend nu mai intru decat pe fuga.

La multi ani! Mara, Sara-Maria, Amelia, Robert, Patrick, Eric
La multi ani! pt maine pt simonacip si Reallaura

DanaH sanatate multa copilasilor tai.

andreap nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.Julia de exemplu prefera mango.Daca-i dau mango amestecat cu mar mananca f bine. Daca-i dau doar mar se stramba si sunt zile cand mananca doar 50ml fructe.Tot asa Juliei nu-i place pireul de cartofi simplu. Trebuie sa fie multe legume: dovlecel+morcov+telina+pastarnac (asta-i da un gust dulce)+carnita+ulei masline.De exemplu astazi nu a vrut sa manance legume la 15. I le-am dat la 17 reci; atunci au fost bune Seara papa f bine iaurtul simplu, nici nu respira pana nu-l termina .Daca-l amestec cu mamaliga nu-i place asa mult.Au si bebelusii preferintele lor.
Sper sa nu faca Sara reactie la vaccin si sa pape mai bine

gabitzam si DanaH haiosi foc baieteii vostri mai mari.

Nu mai stiu daca vroiam sa mai raspund cuiva, si mi-e cam somn.Apropo de somn, de cateva zile Julia adoarme in jur de 23-23:30 Stiti ca eu ma plangeam ca se culca la 1:30 si ore dinalea imposibile.Ei, gata, am pus piciorul in prag Adica am grija in timpul zilei sa aiba doua somnicuri, iar seara o schimb in pijamale si cand vad ca i se face somn, ii dau sa suga laptic si-o pun in patut pe jumatate adormita.Maraie, caraie, paraie.Stau langa ea, o mangai, ii povestesc, ea tace, iar maraie, etc.Dupa 10 min de stat langa ea, plec 5 min in alta camera.Si in timpul asta plange marait si se foieste, dar nu mai urla cum urla mai demult de se auzea pana la parter Ma intorc la ea, o invelesc, si reiau mangaiatul, povestitul si...adoarme Fara nervi,suspine, urlete.Esteee De trezit se mai trezeste de 1-2 ori pana la 9-10 cand e trezirea.
Sper ca nu am laudat-o prea repede .

O noapte linistita sa aveti.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

In primul rand LMA Simonacip si Reallaura sa va dea viata tot ce doriti, zile senine si fericire, cate o fetita, iar pentru Reallaura special chef de…

DanaH……am ramas fara cuvinte citind ce ai patit si mai ales citind de prestatia doctorului….ce dobitoc……Sanatate multa va doresc!

Simonacip, Gabitzam……ce probleme au si flacaii vostri…..Nepoata mea de 3 ani si 3 luni cand i-a vazut putza lu frac’su(are acum 7 luni) azis ca o sa-i cada……si daca n-a cazut……a zis ca are trompa…hi-hi

Jozsaerika, cam ce povestesti tu despre inimioara a avut si nepoata mea, cea de 3 ani si 3 luni….si a operat-o in vara la Targu Mures…..operatia in sine nu e grea, stresul e mai mare….Sa speram ca nu e cazul de operatie la voi si se va inchide gaurica.

Bratafel ia da-ne si noua retetele minune sa pape si bebeii nostri..te rugam

Luminel, of…….nasol cu apartamentul. Poate gasiti ceva repede si convenabil. Din pacate nu stiu pe nimeni…

Inais, nu e Vtech……e Kiddieland…….stai sa caut vreo poza pe net pe aici……..uof, nu gasesc…..mai caut……

Elenuca, bine ai revenit. Deci te-ai distrat…foarte bine….

Miss, ma bucur ca am citit de bine cu somnicul……aveai nevoie

Monalac, ti-am citit povestea nasterii…impresionanta, mi-au dat lacrimile….

Alinaanto, vazut poze de Scorti…. eu genele frumoase.

Lorich, bine ai revenit…..insanatosire grabnica, aveti grija de voi!

Alex@Sara ....... imi pare rau sa aud ca nu prea iti da dr sperante cu sarcina…offfff. Poate totusi va fi bine in final…..

Andreap sa ne tii la curent referitor la starea Sarei….noi…avem iar muci……cand stranuta isi manjeste toata fata de muci…..si acuma n-am mai scos-o afara, de la ce sa fie oare?……nu mai vreau iarna……….

Nicole, ce om nesimtit…si daca ar fi intervenit ceva de ultim moment putea sa te anunte sa nu mai faci drumul degeaba……of….

Gata, fug si eu la somnic……

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Inais Acesta este premergatorul nostru
http://74.125.77.132/search?q=cache:JPppVy0ldqcJ:www.miresici.ro/showthread.php%3Ft%3D2660%26page%3D772+bebe+kiddieland&hl=ro&ct=clnk&cd=2&gl=ro&lr=lang_ro

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetele, n-am reusit sa tin pasul cu voi zilele astea, am avut niste zileee
Mi-a fost asa de rau intr-o zi alaltaieri parca, de a trebuit sa-l chem pe Gabi de la servici ca nu eram in stare sa ma ocup de copii. M-a luat o raceala nu stiu ce am avut, simteam nevoia sa dorm, ma luase cu frisoane, in fine a venit saracul Gabi pe la3 si m-am culcat si de-abia pe la 6 seara m-am trezit. Si azi dimineata am mai tras o repriza de somn cu Olivia cat a fost Razvan la scoala.
De unde se vede ca somnul asta are si el importanta lui, nu esti om intreg daca nu dormi.

Va urez sanatate la toate si somn cat mai linistit noaptea, sa doarma bebeii bine sa ne putem si noi odihni.

Maine poate reusesc si eu sa citesc din urma si sa ajung la zi.

Pupici

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LA MULTI ANI, LAURA si SIMONA! sa fiti santoase si sa va bucurati de copilasi!

Andreap, 37,7 masurata in fundulet nu-i deloc febra (ca se mai scad 5 unitati - si chiar daca nu s-ar scadea, eu zic ca la un copilas micut se poate sa aiba uneori temp mai ridicata). S-a mai tot vorbit pe aici, insa fiecare pana la urma are criteriile lui.
Eu spuneam ca chiar daca o intarci, nu garanteaza nimeni ca va manca lapte praf mai mult. Atata timp cat mananca la san, e bine, mai ales noaptea vezi ce bine e ... mult succes in luarea deciziei corecte!
Aaa, stiu ca nu te consoleaza, insa si Annika e tare mica, da m-am impacat cu idea ca asa va fi ea slabuta, firava, mai imp. e sa nu fie bolnava.

Alina_anto, chiar ca semanati!sa-ti traiasca printesa!

Lilly, ma bucur ca ai reusit sa o adormi maidevreme! sa o tinrti tot asa!

nu mai are rabdare pitica mea, mergem la urm. repriza de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Dam buna dimineata de peste ocean pentru toata gasca M&M si hai la cafeluta..

la multi ani Simona si Laurita! sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii alaturi de cei dragi!

Numai ganduri bune si multa sanatate tuturor mugurasilor si mladitelor bolnavioare!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata dragele mele.
SI multumim pentru urari Miss, Andreea27,Ralu, Andreea, Lilly, Mi_bebelina, Adriana, Cami

Barbate-miu e cu David in Cora..a uitat ca-i ziua mea azi

Luminel, naspa mai cu apartamenul, dar chiar asa acum s-au gasit sa va dea afara??? Spune-le si tu ca nu prea se vind bine apartamentele iarna, iar acum cu criza asta..nici atit. SUcces sa va gasiti un apartament dragut cit mai repede.
ANdrada..m-am prapadit de ris cu fratele tau - in picioare sau in pat
Inais, bine ca te-ai razgindit cu premergatorul..plus ca ea ar fi stat mai mult pe partea cu butoane, nu pe cea cu minerul, ca sa poata sa si mearga..
Jozsaerika, sanatate multa si voua.Sper sa se inchida gauricea din inima, asa stiu si eu ca cele f mici se inchid pana la un an-doi.
Micaela, asta cu desfacutul aricilor dupa chiul - pe care-l cunosc si eu- cu pusul pampersilor e crunta...Pune-i repede pantalonasii(sic) ca sa nu mai aiba ce desface...
Elenuca, scumpa, noi putem depune la orizont pentru ca suntem deja in CIC, trebuie adev de la sv cu venitul net pe ultimele 12 luni, copie CI, copie CN Lizuca si o cerere pentru inlocuirea indemniz de 600 RON cu 85% din media veniturilor bla, bla..Sa va fie de bine vacanta...ce fruuumos ca v-ati relaxat!
Alexuta, noi am tot avut probleme cu bronsiolite,e tc. SIngulaireul e foarte bun, administrat pe perioada mai lunga(initial se da pt 3 luni) Depinde si de organism. La david a functionat foarte bine, raceli mult mai putine si mai usoare. A luat timp de un an. SI Matei e la limita si s-ar putea sa-i dam si lui la un moment dat singulaire. Nu e cortizon!
Miss, ma bucur pt noaptea mai buna. Da, azi vom serba impreuna la mama
Alina_anto, e superba Saratzina(ce rochitze minunate are -cea rosie si cea gri), iar tu la fel, parca ai mai si slabit, asa e??
Lorich, multa sanatate tuturor, asa e de regula in deplasare, prinzi fel d efel de virusei..
Andreea, sa speram ca febra Sarei era de la dintisori...dc zici ca nici n-a mai facut..Eu am facut ieri niste cartofi la cuptor cu unt. SI cind i-am facut supa lui Matei nu stiu ce mi-a venit si i-am pus citeva felii de cartof copt, a mincat tototot.
Nicole, nasol ca ai umblat cu David prin trafic si n-ai rezolvatcelui care nu si-a facut treaba cum trebuie.Noi avem un teren la iesirea din Bucuresti pe Soseaua Alexandriei, dar nu stim inca daca ne apucam acolo sau, la cum stau lucrurile in prezent pe piata imobiliarelor poate putem lua o casa de-a gata, construita macar la rosu. Oricum anul asta e de cumparat sau de construit, asta e clar.Noi am vrea sa ne facem un duplex cu SIS
Mi-bebelina trompa deci
Cami, fetele sunt bine, sanatoase amindoua?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Sunt cam necajita. Cosmin mi-a facut o candidoza (nu pare chiar clasica dermatita de scutec), taman, acum vinerea. Oricum dermatoloaga noastra este plecata din tara, se intoarce luni. Ne-a spus sa-i dau cu pimafucin crema. Sper sa-i treaca... Asa tare ma streseaza orice bubita, dar asa iritatie...

Mergi la inceput