poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am fost azi la sport, fetele au facut step. Era Alex in super forma, s-a descurcat mai bine ca mine.

Voi ce mai faceti? Nu mai ziceti nimic?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Arturicilor
Daria Ioana

La noi e liniste...Nimic nou...Eu muncesc de nu ma mai opresc (in we am avut targul de nunti de la Sofitel) si astept cu nerabdare...pensia
Albastrel cu gradi, asteapta cu nerabdare sa vina ziua lui...Cica vrea un dinozaur,dar la ce preturi au dinozaurii astia mai bine ma duc si iau unul de la Antipa...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Arturicilor sa fiti sanatosi, voiosi, voinici! Va pupam si va imbratisam cu drag.

Imelda, Andrei il vrea pe Pleo?

Chiar voiam sa va cer o parere despre Pleo. Colega mea de birou zice ca nu e tocmai sanatos sa se ataseze de el, desi nici nu cred ca s-ar intampla asa.

Eu voiam sa ii iau un catelus, am decis sa amanam pana la primavara din motive obiective. Am ramas descoperita cu ideile de cadou.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI pentru Yann & Philip de Arturicii si pentru Daria-Ioana de Luminita. Sa creasca toti mari,frumosi si sanatosi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Mai Rox,nu stiu daca il vrea pe Pleo sau pe Kota... Oricum, eu as fi vrut sa-l iau. Dar pe de-o parte R are dreptate: dau o poala de bani pe el si apoi ma uit la el cum se asterne praful...
Mare diferenta nu e la bani intre cei 2 dino...Mai vaz pana atunci ce ma gandesc...
Oricum, el vrea sa vina si Spiderman acasa...Si daca cu Spider am rezolvat, problema cu Banica jr e inca de actualitate,dar Banica nu vine neam la Albastrel de ziua lui...
Of...tare greu e...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Mda, si tati de Alex voia sa il aduca pe Banica, eu i-am zis ca nu sunt sanse, dar el inca mai spera. Acum o sa il lamuresc de tot.

Cat despre cadou, si eu ma gandisem la Pleo, mie imi placea. Dar nu cred ca ea i-ar acorda prea multa atentie. Asa ca am renuntat.

Pana la urma am decis sa ii luam o jucarie Roata Olarului si 3 pestisori mici in bol. Tocmai ce am agreat cu tati sa ii luam cativa Nemo .

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu m-am pestit cu cainele biscuit de sarbatori - am dat o multime de bani si nu-i acorda importanta prea mare (s-a jucat putin atunci si atat, acum evident ca zace intr-un colt - si mai ocupa si mult loc, dihania).
Cum naiba si l-a ales drept pe asta, nu stiu.

De ziua ei sper sa-i iau hamster sau porcusor de guineea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Imelda, vazusem la Debenhams training cu Sportacus - pantaloni si geaca, chiar dragut. era la reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

N-am apucat sa va multumesc pentru raspunsurile la intrebarea mea... Deci, multumesc!
Adriana, in special,

.......Si pt ca tot vorbim despre... educatie... Azi, Sebi mi-a venit acasa, de la gradi, insemnat in frunte, cu carioca neagra! Cica "a primit bulina neagra ca n-a executat ce-a zis doamna".... Culmea nesimtirii mai!!!!!! Dupa ce ca eram eu destul de necajita.... sa-mi vina rau si alta nu.... cand l-am vazut asa....
Am sunat-o pe directoare si am rugat-o sa verifice ce naiba s-a intamplat acolo, ca orisice ar fi facut rau copilul meu (aproape nici nu vreau sa stiu, oricum nu are relevanta, ca nu justifica gestul oribil cu eticheta in frunte), n-o sa fiu in veci de acord cu asemenea practici.... Daca as fi sunat-o pe educatoare, sigur ii faceam scandal... si tocmai de tensiunea asta n-aveam eu nevoie.... caci Antonio nu mi-a luat in greutate de 4 saptamani... ba chiar a scazut (n-am timp sa intru in amanunte, da' sunt stresata rau).....

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Alina, imi pare rau ca sunteti asa cu probleme. Sigur cel mic este bine, o sa gasiti o solutie. Cat despre eticheta in frunte, mi se pare si mie revoltator si umilitor. Eu as fi facut mare scandal, nu e normal indiferent ce a facut copilul. Si la noi se dadeau buline negre acum 2 ani, acum au renuntat, se motiveaza numai acordand buline rosii cand se face ceva bun. Firesc, se premiaza comportamentul pozitiv.

Adina, sa stii ca ma batuse si pe mine gandul sa iau Biscuit ala, dar eram sigura ca nu va fi folosit prea mult timp. Imelda cred ca e prea curajoasa cu Kota, ocupa si mai mult spatiu.

Noi am ramas la pesti, a aprobat si tati, asa ca incep sa umblu dupa chestiunea cu pricina. Trebuie sa vad ce si cum din timp, ca saptamana urmatoare plecam la munte. Probabil ii voi da altceva de ziua ei si voi lasa pestii pentru weekendul urmator.

Adina, deci si voi va ganditi la animalut? Hamsterii cica nu ar fi asa usor de intretinut, si sa te fereasca sfantul sa ii scapi prin casa. Mie imi plac mult, dar m-a desumflat o posesoare de asa ceva.

Rox , mamica

Mergi la inceput