poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Adina, deci si voi va ganditi la animalut? Hamsterii cica nu ar fi asa usor de intretinut, si sa te fereasca sfantul sa ii scapi prin casa. Mie imi plac mult, dar m-a desumflat o posesoare de asa ceva. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
da, am vrut sa-i iau si de craciun, dar dat fiind balamucul cu biscuit am amanat proiectul.
Daca nu ma dezumflu pana atunci, am sa-i iau un hamster (pot sa i-l inlocuiesc usor daca se pierde). De fapt mi l-a cerut ea, vrea sa-l imbrace ca Angellina ballerina (sunt niste desene animate din UK, avem si cartea), sa-i puna fustita.
Cei de la Pet-shop imi recomandasera un porcusor de guineea, cica nu-i pierzi asa usor (eu stiu ca un hamster am pierdut si eu cand vaeam vreo 12 ani prin casa, nu stiu unde s-a dus, nu l-am mai gasit vreodata).
Asa ca...o sa vedem ce luam pana la urma.
Roxana_G spune:
Succes, abia astept sa imi impartasesti experienta voastra. Eu raman la pesti.
Si zici ca nu l-ai mai gasit, dar gaurele prin mobilier a dat?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
A_Iulia spune:
Nu, a disparut fara urma.
Ma asteptam sa moara undeva si sa inceapa sa miroase - nici asta nu s-a intamplat. O fi gasit cumva cum sa fuga, s-o fi maritat cu vreun sobolan de subsol si or fi trait fericiti pana la adanci batraneti
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Nu, a disparut fara urma. Ma asteptam sa moara undeva si sa inceapa sa miroase - nici asta nu s-a intamplat. O fi gasit cumva cum sa fuga, s-o fi maritat cu vreun sobolan de subsol si or fi trait fericiti pana la adanci batraneti |
Cine stie ce hamsterosobolan s-o fi nascut din idila asta...
Eu una am avut hamster, l=am donat cand avea Albastrel un an...I-am luat o broasca testoasa dar n-am tinut-o decat 30 de min...pentru ca tata n-a fost de acord...
Acum ne gandim daca luam un dino ( extraordinar de scump) sau o roata olarului si altele pe langa...Aseara am modelat in lut si a fost f incantat...
Eu caut de asemenea si niste cursuri (kart in principal-dar pb din primavara), pian,arte...
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
Roxana_G spune:
Imelda, poti incerca aici pe centura, langa mine. Nu stiu daca fac cursuri si pentru copii, sigur au pentru adulti, sotul meu si-a luat o licenta speciala dupa cursurile lor. Sigur fac si cei din Herastrau si cred ca si pentru copii, chiar am vazut copii acolo (www.scoaladekarting.ro)
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
buli spune:
am gasit un articol interesant - ca tot se discuta despre jucarii
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
Alina,
mi se pare de-a dreptul aiurea faza cu bulina neagra, zau ca mi-as face timp s-o intreb pe educatoare ce-a gindit ea cind a facut asta
imi pare rau ca ai probleme cu bebitz, sa stii ca si eu am trecut printr-o faza asemanatoare cu Matei, cam pe la 3-4 luni, am zis ca ma lasa nervii. m-a sustinut mult doctorita si solutia la mom respectiv a fost ca dupa ce sugea sa ii dau cu lingurita lapte de la mine. se pare ca ori nu avea putere, ori se lenevise la supt (ori ambele). dupa vreo 2 saptamini de chinuiala asa am ajuns la linia de plutire.
ad_risnov spune:
Buna fetelor!
Noi am trecut printr-o perioada complicata de boala care ne-a lovit pe toti. Tanti Cila a picat la pat, de-a dreptul, asa incat am facut tot felul de artificii eu si Cosmin ca sa stam acasa cu Rares. Din pacate, i-am dat alta runda de Klacid... iar acum ma innebuneste efectiv cu mucii care parca curg dintr-un izvor nesecat. Evident ca peste toate si tuseste incarcat. Vrem sa-l ducem la ai mei, in vacanta, dar sunt cu inima tare indoita de starea lui incerta.
Roxana, vezi ca exista mecanisme care asigura curatirea continua a apei din acvariu, fara sa fie nevoie de curatare suplimentara. Un coleg de-al meu are la servici un mic acvariu de 7-8 l iar inauntru are niste melcisori care curata peretii acvariului si pesti sanitari. El mi-a explicat ca exista un microclimat care inchide lantul trofic, plus fltrele electrice.
Victoria, mi se pare de neconceput gestul educatoarei. Parca am fi pe vremea nazistilor... Ce gest putea face un copil ca sa merite asa ceva? Bine ca nu l-a pus la stalpul infamiei in mijlocul clasei. Ea o fi auzit de etichetare? Ca un cadru didactic nu are voie, moral vorbind, sa puna etichete. E de fapt expresia neputintei ei de a gestiona o clasa de copii, nu a rautatii sau a indisciplinei unui copil.
Cu darul de ziua lui Rares nici n-am avut timp sa ne gandim... Dupa vacanta avem rastimp de o saptamana.
buli spune:
Adriana, dar v-a lovit, nu gluma!
sa va faceti sanatosi cit mai repede
ad_risnov spune:
Anca, multumim mult de urari !
Tare pacatoasa a fost viroza asta: febra peste 39, stare de moleseala, fara putere, gat rosu, tuse incarcata, nas infundat...
Din fericire a fost doar viroza pentru ca am primit azi rezultatele analizelor lui Rares si au iesit toate exudatele negative. Tare ma temeam iar de vreun streptococ.
Doctorita ne-a spus ca tusea si mucii pot sa mai dureze, dar fac parte din evolutia bolii.