poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata patinajul, cica ii place mult si se si pricepe. Sper ca azi sa fi iesit mai bine pozele.

In alta ordine de idei, va rog sa ma ajutati cu o sugestie de cadou pentru ziua ei. Nu stiu ce as putea sa ii mai luam, i-am luat cam de toate. Cochetam cu ideea unui catelus, dar ar fi al3lea copil si nu sunt sigura ca fac fatza. Asa v-as ruga de o sugestie neinsufletita, si eventual o parere despre ideea unui animalut.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Roxana un caine e prea mult.
Noi am inceput cu un hamster pe care l-am dat atunci cand ne-am mutat.Acum avem un pestisor auriu si un iepuras primit de la Mos Nicolae.
Asa:daca ii plac animalele ia ceva mic la inceput, sa invete sa aibe grija si sa il hraneasca,care sa ramana mititel si sa nu creasca foarte mult.Copiii au probleme atunci cand vad ca ei nu cresc chiar atat de mult dar animalutele lor da.Pestisorul il iubesc dar tot iepurasul e preferatul lor, se alearga unii pe altii, se alinta si sunt fericiti.

Mergi la inceput

Babee, multumesc mult de sugestie. Cu pestisorii si acvariul e mai greu, nu ma vad schimband mereu apa, si cu Bubu ma tem de accidente. Dar un hamster ar fi o idee. Ma gandisem la catel pentru ca il putem tine in curte, as putea opta pentru Bichon care ramane micut. Desi favoritul meu este golden retriever. Cum merge cu iepurasul? Nu face mizerie mare? Cred ca ar fi foarte potrivit, dar nu il pot lasa liber ca pe catel. Iar pisicile nu imi plac mie, ei le adora.

Apropos, Alex tocmai imi cere un pinguin.

Incerc sa pun si eu niste poze, sper sa apuc pana vin bunicii in vizita. Alex patineaza deja singura, mi-a adus tati si un filmulet dovada. Nu imi vine sa cred, eu am mers de 2 ori la pationar si nu am fost in stare nici sa ma tin pe picioare, ea merge singurica la a2a incercare. Trebuie sa perseveram.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Seara buna!

Am fost la Azuga! Iata dovada
Sunt racita rau. Se pare ca si Rares va urma...

Mergi la inceput

Bine ati revenit, multa sanatate ambilor, dar sper totusi sa nu ia si Rares. Este absolut exceptional schiorul, ce sa mai zic ca i se vede incantarea pe fata. Sunt cateva poze pe partie cu soarele in fundal...absolut superb. Cred ca Rares va vorbi numai despre asta cateva saptamani bune.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Iata si micuta artista . Puteti vedea aici cum s-a desfasurat actvitatea de la Muzeul de Arta.

Si dovada ca avem o micuta patinatoare .

Pupici!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

bravooo, sportivilor
sint tare dragalasi si s-au facut mari de tot

Adriana, sanatate, poate totusi pe Rares il ocoleste

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ei, Roxana, ai avea ceva treaba cu un animalut in casa

desi, intre ciine si hamster eu as opta pt ciine. mai ales ca poate sta si afara.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

O sa ma mai gandesc la animalut...desi poate asa as mai responsabiliza-o. Si ar creste odata cu ea, cred ca ar fi frumos.

Am reusit sa o inscriu la www.basildesign.ro/" target="_blank"> pictura , erau printre ultimele locuri.

Pentru Muzeul de Arta nu am reusit sa fac inscrieri pentru februarie, cica se fac numai atunci, desi noua ne-au zis de sambata ca exista o lista. O sa mai insist.

Weekendul viitor o lasam mai moale cu programul, dar ma gandeam sa mergem www.totalparty.ro/evenimente_la_muzeul_taranului_roman.html" target="_blank"> aici . Dureaza 45 de minute si cica as putea sa il iau si pe Bubu. Nu am mai fost dar putem incerca.

Duminica mai este o www.tnb.ro/index.php?page=spectacol&idspec=144" target="_blank"> activitate dar nu cred ca vom merge.

Rox , mamica

Mergi la inceput

ATELIER DE DESEN, PICTURA SI MODELAJ
Locatie: Galeria Basil 1 – Str. Popa Soare nr. 29, Bucuresti
PERIOADA DESFASURARE: martie – iunie 2009
LIMITA DE VARSTA: 4 – 11 ani
DATA LIMITA PENTRU INSCRIERI: 1 februarie 2009
Cursul va cuprinde: Nr total sedinte: 16
- 6 sedinte pictura (gouache/hartie A3 si hartie de mari dimensiuni

- 1 sedinta pastel (oil pastel/hartie)
- 1 sedinta grafica (penita si tus/hartie)
- 2 sedinte Modelaj (lut)
- 2 sedinte pictura pe sticla (icoana/sticla)
- 2 sedinte colaj (colaje hartie colorata)
- 2 sedinte tehnici mixte (colaj, tus, pastel, gouache/hartie)
Costul cursului este de 560 Ron si se achita integral la data inscrierii. Acest cost include costul materialelor de lucru pentru desfasurarea intregului curs, in cadrul atelierului.

Rox , mamica

Mergi la inceput