Mamici sau gravidute de Satu Mare

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Salutare tuturor

Noi suntem bine, numai ca ieri am avut o zi mai lenesa, apoi seara "am iesit in societate" (a treia oara in tipul sarcinii avansate), adica am urcat la viitorii nostri fini, care stau in scara noastra Noroc cu ei.

Ma minunam de painici! Sotul meu e maaaaare amator.
Am luat si noi un aparat de paine, dar nu a fost o afacere buna.
Era la promotie la Kaufland acum 2 ierni si am prins ultima bucata: e un no name. Clar ca nu avea nici carte de utilizare si nici retetele aferente, fiind ultima. Nici pe net nu am gasit retete, or la aparatele acestea daca nu pui exact nemteste cantitatea ceruta, n-ai facut decat consum de energie degeaba 2-3 ore.
Am stricat astfel o gramada de materie prima si nu a iesit nimic bun.
L-am infundat prin camara undeva, nici nu mai stiu unde e.

Formele de muffins iarasi sunt interesante. M-am hotarat si eu dupa nastere sa ma reapuc de vraji prin bucatarie. Inainte de sarcina vreo doi ani am lucrat de la 6.00 la 22.00, earm workaholica. Nu m-am preocupat decat decat de strictul necesar in casa. Fineturile acestea nu au intrat la socoteala. Stupid me!

Felicitari pt masa... si bucatareasa frumoasa! (asa zice sotz dupa fiecare masa)
................................................................

Oana
Despre cezariana o sa te mai intreb chestiuni tehnice dupa controlul medical, care va avea loc vinerea viitoare. Pana atunci nu are rost sa ma mai amagesc. Poate nici nu mai vrea sa auda Dr de cezariana daca fetele sunt in prezentatie buna. M-am amagit toata sarcina.

La Cj-N asa frumos ninge. Copacii sunt ca in picturi.

Va saluta fetele 33+ si mami

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Ramona, de pe forum stiu poza ta, a aparut odata in margine...pe site cum tot apar pe rand fotografii am deschis-o si am vazut ca esti din SM. Stiu ca i-am zis si lui Oana, pe atunci ne-am cunoscut dar tot aici pe forum... a fost asa haios ca noi locuim foarte aproape una de alta aprox la 50-100 m distanta si ne-am cunoscut pe forum.

Ilies Clara, daca o sa ai nevoi de sfaturi in leg cu cezariana iti stau si eu la dispozitie. Eu am doua la activ, una in Ungaria cu anestezie rahidiana si una la Euromedica cu anestezie totala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Aha,Ada deci de acolo ma stii.Ma mir ca m-ai recunoscut.
Ce chestie sa stati la doi pasi si sa va cunoasteti pe forum.

Si la noi ninge, da o ninsoare deasa, nu cred ca se va aseza oricum si se va face o fleasca si tare ciuda mi-a fi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata cu multi d-ne ce zapada e afara...brrrr..gata cu plimbarile noastre...eu o s-o scot putin pe Estera in curte si gata...

Mihaela_s, cum mai esti? ce mai stii despre fetita aceea bolnava? speram ca totul e ok...

Clara, scuzam absenta daca ati iesit in "societate" si legat de bucatareala mea, sa stii ca nu demult m-a apucat si pe mine.eu nu prea stiam sa fac dulciuri dar m-am gandit ca imediat creste Estera si ar trebuie sa stiu sa-i fac ceva bun... una dintre amintirile placute din coliparia mea sunt dulciurile pe care ni le facea mama...

Oana, sa stii ca putin a scazut productia si la mine de cand cu cm...dar am bagat la greu apa,sucuri naturale si Nutrinatal si e ok.oricum pe mine deja m-au parasit rusii

Ada, daca tot spui ca tu ma cunosti bine , ar trebuie sa pui niste poze cu voi sa va cunsoc si eu..nu?

Ramona, legat de tavile de muffins, eu am vazut ieri in Real la 39 lei, dar eu am cumparat-o cu 16 lei de la Jeanette.o tava cu 12 forme.eu deja trebuie sa imi mai iau una ca 12 bucati e muuult prea putin pentru noi... mult spor iti doresc.vei vedea ca vei fi incantata de rezultate.

o zi frumoasa sa aveti...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

ce slaba miscare pe-aici....

ce faceti fetelor?

ati iesit la zapada?

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele si noi prin preajma...azi mergem la cumparaturi la Tesco daca tot e timp urat, revin maine cu detalii daca am gasit ceva frumos.
Promit sa pun si eu poze data viitoare.

Mergi la inceput

Salutare

am dormit beton pana nu demult Apoi am stat cuminte, aproape fara sa respir pt ca fetele jucau hora si mi-era teama sa nu faca Antonia vreo ghidusie, pt ca ea sta de sase la iesire. Face cateodata cate o miscare de am senzatia ca imi crapa bazinul. Iar Iulia inainta cu poponetul in sus pe sub coaste, incerca si ea sa se puna in cap ca sora-sa.
Ori erau influentate de "vineri 13", .... ori de luna plina care tocmai a trecut, ..... ori de Sf Valentin care se apropie, .... ori sunt meteodependente!

Ma bucur totusi ca se misca bine. Erau zile disperate in care nu stiam ce au patit, ca nu miscau ore intregi. Asa ca nu ma plang.
................................................................

Ma ingrijoreaza vremea asta, desi e f frumos afara. Daca si in SM ninge asa ca si in CJ-N, inseamna ca si Salajul e sub alb.... si maine vine mama iar la noi ... si trece peste Meses cu microbuzul ... si vine cu noaptea in cap, cu Fanny de la 6.30.
Sper sa ajunga cu bine!

..................................................................

Am primit un catalog Quelle. Am vazut acolo niste jucarele pt copii pe la sfarsit. Voi ati luat ceva de la ei vreodata? Numai in SM au depozit. Stiti cumva daca au si magazin de prezentare sau numai din catalog se comanda?

Va saluta fetele si mami

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

pthiuuuu...ce vreme nasoala...azi n-am iesit
ada cum a fost la tesco? am vazut pe site ca au haine de bb la reducere..si noi ne gandim sa tragem o fuga duminica
clara e urat si la sm...a nins azi cam toata ziua si sufla un vant...drum bun mamei tale si un salut printeselor din burtik..quelle are magazin de prezentare..dar doar pt o parte din produse, nu e f mare magazinul..e pe str. chendi nr.2..eu inca nu am comandat de la ei
pupici

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Se pare ca toata lumea are treaba cu Cupidon?
Bine. Foarte bine.

Eu incerc sa dorm putin, azi noapte am stat de sase sa nu ne fure tzara! Aproape nimic nu am dormit.

Sa va iubiti mult!

Clara

Mergi la inceput

Fetelor, noi azi mergem la Cj...luni dimineata avem programare la doctor....
Ne auzim cand ne intoarcem...

la toata lumea...

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput