Mamici sau gravidute de Satu Mare
Raspunsuri - Pagina 12
oanasm spune:
adriana va tinem pumnii sa veniti cu vesti bune! un mare Esterei si o parintilor!
clara ce fac fetele sportive?
ada na..cum a fost la shopping? noi nu cred ca mai mergem azi
Oana
de Raul
mihaela_s spune:
adriana, sa veniti numai cu vesti bune. Tinem pumnii!
Despre fetita bolnava nu mai stiu nimic. Joi a fost la Debrecen la biopsie, probabil astepta cu sufletul la gura rezultatul. Speram cu totii sa fie bine, desi e cam grav. Prietena mea imi va scrie cand va sti amanunte despre nepotica ei. Multumesc de intrebare.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
IliesClara spune:
Salutare FTL
Ati avut si voi insomnii pe la sf sarcinii?
E mama mea la noi pana marti, asa ca bifam ziua mai usor.
Ieri am achizitionat covorasul pt camera fetelor de la Diego (adica sotz, eu numai dadeam indicatiuni pretioase de acasa ). E cu Winnie the Pooh si cu un sotron maaaare. Acum cautam aplicatii de cauciuc sau burete pe pereti tot cu aceeasi poveste (am vazut multe cu Twity si Silvester, dar nu cu ce ne trebuie noua). Daca vedeti in SM asa ceva imi spuneti va rog?
Unde as putea sa ii trimit pe ai mei sa caute?
Adriana, rabdare si putere si optimism, pt ca Estera simte daca mami si tati sunt ingrijorati!
Oana, multumim de intrebare, fetele sunt jucause. Acum doua nopti credeam ca vor sa vina de "vineri 13", dar au fost de treaba pana la urma.
Asera ne-am jucat: puneam mana pe Iulia si ea lovea usor, cand luam mana inceta. Impresionant. Cine stie ce am atins pe acolo.
Antonia face numai ce vrea ea, cand vrea ea...
Asa ca avem doua rebele flower power ... care tin pumnii la tati sa prinda partie buna la Marisel.
Mihaela, sper sa vina sotz cu poze inedite de la munte. A iesit putin la ski azi cateva ore, la rugamintile noastre insistente si la promisiuni ca nu vom face surprize acasa.
Ramona voi unde in HU mergeti la Tesco? E departe?
La IKEA Bp ati fost vreo data?
Salutare
Fetele si mami
Clara
mihaela_s spune:
Clara, ce interesant cum povestesti de fetitze! Le simti asa separat pe fiecare? Cred ca trebuie sa fie minunata senzatia sa le simti pe amandoua.
Astept cu nerabdare pozele sotului de la ski. Si noi avem zapada, sa vad daca le conving pe fete sa iesim la plimbare sau sanius ca sa mai fac si eu pozici cu iarna. Sotul meu e de garda azi si suntem "solo".
Eu am fost la IKEA Budapesta. A fost primul IKEA in care am intrat, am stat vreo 5 ore, nu ma mai saturam. Bine, era deja in momentul in care stiam ca avem sansa sa ajungem in Suedia si poate eram influentata si de asta...Pe mine m-a impresionat, nu stiu insa cum e daca cumperi de acolo, daca se percep taxe sau nu la granita. Totusi cred ca nu, avand in vedere ca suntem in UE si noi si ei. Noi am luat numai cateva fleacuri, nu am luat mobila.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ada_S spune:
Intru si eu rapid sa va salut, am scris un mesaj sambata pe cand sa il trimit a apasat Alvin pe "Esc" si s-a dus, m-a enervat asa tare.... noroc cu Valentine`s ca mi-a trecut, dar nu am mai avut timp sa il rescriu.
Adriana, sa veniti cu vesti bune.
Oana, de data asta nu am gasit nush ce, reducerile din revista erau cam aiurea. A fost prima data cand nu am gasit haine reduse pe gustul nostru. Am cumparat alimente.
Nu am timp acum ca ti-as pove mai multe in leg cu Tesco.
Off, fug ca face Alec scandal.... la toata gashca.
AdrianaSM spune:
Buna dimineata !!!!
Noi suntem din nou acasa...
deci, noi am fost ieri la Cj...am inceput cu ce am cosiderat a fi cea mai neagra varianta: oncologie.am fost prima data la institutul oncologic, la d-na Mihut(care e o d-na deosebita).bineinteles nu era vb de asa ceva, totul este in regula.dansa ne-a trimis la o d-na dr.oftalmolog: d-na Szabo. d-na Szabo i-a facut un control la ochisori dar pt a se pronunta trebuie sa o adoarma (o mica anestezie) sa ii verifice asa cum trebuie fundul de ochi si sa-i faca un RMN. pt asta ne-a chemat sapt viitoare miercuri inapoi.
so, miercuri ne intoarcem in cluj...pana atunci urmarim evolutia pupilei...dar vestea cea mai buna e ca de sambata seara pupila descreste incet !!!!!!!!!!...incet dar sigur !!!!!!!!!!noi suntem foarte bucurosi si speram ca totul sa nu fi fost decat o chestie trecatoare...
Clara, ce minune e sa simti doi coplasi deodata in burtica! e o minune sa simti cum misca unul dar doi cred ca e coplesitor! pupam fetele jucause sa stea cuminti in burtica ...
Ada, nu uita ca ai promis niste poze... cand iti dau putin liber baietii, bineinteles...
Oana, si-a revenit lapticul la normal?
Ramona, ce mai faci? Razvan e ok?
va pupam pe toate...
o zi frumoasa sa aveti...
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
AdrianaSM spune:
Oana, am vazut aici pe niste topicuri mai vechi ca aveai de vanzare un aparat de detectare a ovulatiei pe baza de urina...mai e de vanzare?...dc l-ai dat spune-mi si mie pls de unde l-ai luat, cat a costat...ce termen de valabilitate are...ma intereseaza si pe mine unul...
multumesc mult...
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
AdrianaSM spune:
Scuze, Oana, detector de ovulatie pe baza de saliva am vrut sa scriu...offff
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
ramonab spune:
Ceau fetelor!
Adriana, da de ce nu iti iei test de ovulatie de la farmacie, e destul de simplu de facut, ca cel de sarcina.Pe mine acela m-a ajutatcand l-am facut pe Razvi.
Ma bucur ca ai vesti bune, poate ca totusi nu sunt probleme cu ochisorii.
Tin pumnii pe miercurea viitoare sa aveti vesti bune.
Clara am fost la tesco, e aproape de granita, la vreo 30 de km.La Ikea nu am fost,dar cred ca o sa ajungem si acolo.
Ce--mi place cum povestesit de fetele tale.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
oanasm spune:
claraeu am aplicatii din cauciuc cred ca sunt..cu winne , le-am luat din ungaria de la fehergyarmat (la vreo 30km)..am sa merg acolo cu Raul la controlul de 6luni..sapt viitoare...sau urmatoarea...sa-ti iau daca gasesc? ale mele au fost vreo 5000ft..parca ..nu mai tin minte exact..le fotografiez sa vezi cum arata si cate figurine au fost in set
adriana ca bine ca nu sunt probleme grave..si ca pupila incet isi revine! Domane ajuta si miercuri sa fie bine! aa..legat de test..l-am luat din ungaria de la farmacia din tesco..era vreo 2000si ceva de ft
ada astept sa-mi pove de tesco..ca acum m-ai facut curioasa
ramona testu' asta de saliva e mai ok..in sensu ca are utilizari nelimiatte...deci nu tot dai bani pe test de ovulatie cu urina
mna....is prin zona
edit: clara ..acum imi amintesc ca am vazut ieri la mag. somesu din SM aplicatii de astea..dar nu stiu cu ce personaje, la ce pret si cate erau in pachet..ca doar le-am observat intamplator
Oana
de Raul