Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

neata

maitreyi imi pare rau ptr fina ta

Sun si eu vreau sa stiu cum se face omleta la cuptor

pica multumesc, voi manca eu mango si buburuza va mai asteapta

ne ies si noua dintisori de jos nu se vad dar se simt la deget

ma duc sa-mi termin

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ooka, asa se trezeste si Sofia mea. prima masa e lapte pe la 8-9
- pe la 10 jum-11 papam fructe
- urmatoarea masa e de legume+completare lapte pe la 12.30-13
- apoi lapte inca de 2-3 ori, depinde cum vrea muschiu ei (15, 18, 21)

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetele multumesc...are si azi programare la un echo ca sa fie sigura ca e asa...ofof...si maine ar trebui sa mearga sa o curete...

cristina

marina

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Marina,

merci de raspuns, da tu cit ii dai fructe, a mea mananca ca, 130ml plus completare cu lapte intre 70-130 si foame i se face doar peste 4 ore, tu ce ii faci de mananca dupa 2 ore?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Ma gandesc ca depinde si cum o iei si cata importanta vrei sa dai ... Sau care sunt prioritatile. Ca decat sa te simtzi printre ai tai si sa faci n'shpe mii de spume cum face Anka spre ex ... mai bine oleak dezradacinat da' sa intelegi ce ai de facut. Poate n-ar mai trebui sa le dai atata importanta frantzujilor. Ia ce au ei bun si in rest sa te doara in pix si sa traiesti romaneste si cu mandrie (chiar si aia de "roman rupt in kur" ).

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

Bey, io fac spume, da' imi fac si actele de emigrare!
Zic ca ai dreptate, da' nu cu varsta de 18 ani... Cand aveam eu 18 ani, credeam in bine, credeam ca totul poate sa fie minunat... Abia trecusera 3 ani de la revolutie....
Dupa ce m-am batut cu pumnu' in piept ca nu ai nevoie de pile ca sa fi apreciat intr-un job, ca nu ai nevoie de mosteniri ca sa ai o casa, ca poti sa schimbi ceva daca ai spriti civic samd..... am obosit batandu-ma...
Eu cel mai mult am fost plecata 3 luni, in Franta, si sa ma fi vazut cum respiram aerul cu nesat, de parca eram scapata de la parnaie. Si sa mor io ca iarba era mai verde si frunzele la fel!!! Ca erau curate nene, nu aveau fir de praf!

Si pentru ca ma cearta prietenii ca in loc sa fac actele, scriu pe forum, cre' ca ma duc sa imi dau doo palme in oglinda si sa pun mana sa muncesc la ele. Nu de alta, da' fac niste spume cand ma uit la stiri, ca ma iau de par ca nu le-am terminat inca! Ultima spuma e legata de aia 60 de ex-parlamentari, posesori de case, terenuri si conturi grase in banci, care si-au depus dosare la somaj, si care vor mai primi si 210 de milioane din banu' public! Da' pentru mame n-aveau bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ooka, eu nu-i dau lapte dupa fructe. si in felul asta fructele ii fac pofta mai mare pt urmatoarea masa
cca 150 ml fructe, nu stiu exact, nu am masurat

_

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

ooka, eu nu-i dau lapte dupa fructe. si in felul asta fructele ii fac pofta mai mare pt urmatoarea masa
cca 150 ml fructe, nu stiu exact, nu am masurat

_

POZE

merci de sfat, incerc sa il aplic si eu azi, acu io sper sa nu tzipe dupa fructe ca vrea lapte ca pana acum asa mi-a facut..

macar o sa manince mai devreme legumele daca reusesc s-o pacalesc..

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Neatza fetelor!

Vad ca sunteti adancite indiversificare . Si noi mancam cu maaare placere mar copt; morcovelul e insa tare yacss.

Mai, mai e vre-un bebel care inca mananca si noaptea? Aida mananca la 12 noaptea, la 7 dimineata si uneori si la 4 noaptea. Si vreau sa zic ca ii foame, adica nu trece cu ceai su vrajeli de-astea.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata! Si eu cu cafeluta
Eu am dormit pe sarite ca Alexandra se tot foia, o durea burtica cred, iar dimineatra s-a trezit ca niciodata de la 7 , a facut caca si nici ca s-a mai culcat la loc.
MARINA , felicitari pentru micuta vedeta
MAITREY, imi pare rau pentru fina ta, trebuie sa ii fie tare greu

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Ooka cred ca poti sa mai incerci sa inversezi mesele, adica sa bagi a 2-a masa din zi masa principala de legume si a 3-a masa defructe. Mie cel putin asa mi-a spus tanti asistent care mi-a dat o schema de diversificare si i-am zis ca Sebi are prima masa la ora 10:00.

Didi daca te incalzeste cu ceva stiu copil de 2 ani care se scoala inca noaptea dupa lapte , asa ca nu cred ca are importanta varsta cit ritmul fiecaruia.

Ile sa stii ca nu te-am uitat ieri, dar cred ca o lasam mai bine pe saptamina viitoare

Ieri am iesit afara pe la 3:30 cu piciul in carut acoperit cu husa de ploaie. S-a uitat el nedumerit ca se cam acoperea husa aia cu zapada pina cind a ametit si a adormit. Asa am stat pina la ora 18:00, el dormind si eu ba plimbindu-l, da curatand parcarea, ba masinile de zapada. Cind a venit ta-su pe la 20:00 am mai tras o runda de iesit afara si m-am procopsit si cu 6 persoane la masa, ca iesisera vecinii la dat zapada din fata casei si baietii s-au luat la o bere si-un pahar in mijlocul stazii pina cind au ighetat si au intrat in casa...la mine . Concluzie la ora 1:30 faceam curat

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput