Trenduri in moda 2009
Pentru a nu rata niciuna dintre tendintele hot ale anului 2009 trebuie sa aruncati o privire asupra principalelor aspecte profilate deja in vasta lume a modei: www.supereva.ro/info.asp?id=1649" target="_blank">Trenduri HOT in moda 2009
ce parere aveti? mi se pare o moda frumoasa pentru 2009.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
elvie spune:
Fain,Imi place.
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)
elisor spune:
Cu mici exceptii imi place. Nu ma dau in vant dupa combinezoane si incaltamintea tip platforma.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
iuliana_2007 spune:
Ma mai imbrac si dupa moda dar deobicei prefer sa ma imbrac cum imi place si cum imi sta mai bine decat sa port tot felul de ciudatenii doar pt ca este la moda.
Super pana una alta.
nicol_mami spune:
miar placea sa ma anbrac la moda ansa ma anbrac cu ce am si asortez ptr ce eveniment ma pregatesc asta e santem an criza
cristina_edi spune:
sincera sa fiu,nu gasesc niciodata ceva sa fie cu adevarat frumos...cel mai frumos e cu ce iti sta bine,ce te avanatajeaza.nu as purta nici una din chestiile p care le'am vazut.....sorry.si...stau si ma intreb:sunt oare numai marimea 38?![]()
alexas spune:
In general nu trebuie sa fi imbracat la moda ci putin asortata si aranjata si sa te simti tu bine
mami de miruna - andrei
iahim spune:
Portocaliul ma dinamizeaza!Sandalele platforma,insa,nu ma avantajeaza!Daca se poarta combinatia alb-negru cred ca merita sa incercam si rosu-negru,nu?
carine.l spune:
am vazut in Franta ca sunt foarte la moda pantalonii carotte si fustele bule. tunicile sunt foarte apreciate ;ca o noutate cele din dantela culoare alb dar cu tenta de vechi, platformele si cizme de primavara.
sunt foarte apreciate culorile naturale, asa numitele culori ale pamantului.bej, maro, rosu(caramida arsa), portocaliu. inca mai este cautat violetul, dar e spre sfarsite. se poarta si roz pudrat pt stilul romanic.
si, sa nu uit: ia romaneasca e in tendinte.
am vazut chiar la o producatoare frantuzoaica astfel de ie- tunica, rochie, ceva de genul asta.