Trenduri in moda 2009

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Pantalonii carotte si fustile bule?! cam cum arata astea? Am o idee dar poate ma insel. cizmele de vara inseamna? Eu am citit ca vara asta se poarta cizmele de stil cowboy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carine.l spune:

pantalonii carrote sunt foarte largi in partea de sus, au pense, stramti jos si se poarta indoiti(suflecati).
fustitele bule sigur le stii pt ca si anul trecut au fost la moda, in Romania se mai numesc si gogosar, dar anul trecut se purtau cele dublate, anul acesta au bentita lata jos;partea de sus este foarte creata. tot la capitolul fuste se poarta foarte mult si cele crete si scurte- pentru stilul romantic.
da- cizmele cowboy, pentru stilul westwrn. se poarta cu pantaloni scurti camasa si centura in talie.
sunt 4 stiluri in trend: romantic, westwrn, anii 80 si etnic.
este la moda ia romaneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Foarte interesant, pey daca gasesc pe la noi niste pantaloni din astia si fustite care sa ma atraga, imi voi achizitiona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Genul acesta de pantaloni nu ma avantajeaza (nu am picioarele chiar drepte). Imi plac materialele vaporoase gen voal, matase naturala, cu imprimeuri mari.
Iar apropo de link: ma sperie aceste modele extraordinar de slabe, de fapt anorexice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carine.l spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita70

Genul acesta de pantaloni nu ma avantajeaza (nu am picioarele chiar drepte). Imi plac materialele vaporoase gen voal, matase naturala, cu imprimeuri mari.
Iar apropo de link: ma sperie aceste modele extraordinar de slabe, de fapt anorexice.

pai mai exista un trend:Indy-trendy.
este vorba despre pantaloni "bufanti" (deci defectul este ascuns), rochii si maieuri cu broderie ,margele bijuterii, broderii. culorile sunt rosu, portocaliu, maro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Genul hippie asa cu broderie si margele....imi place, f dragutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Ridicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrieladum spune:

Ridicol? Ce anume, la ce te referi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie imi plac tare mult salopetele, am una de marinar si azi mi-am luat una din material fluid, mai usor decat matasea, fara bretele, larga pana in talie, crem.
Imi plac si salvarii dar nu am gasit materialul si culoarea dorite.
Si rochiile gogosar imi plac , dar cizme vara...e prea mult pt. mine

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela7 spune:

Hainele mi se par toate la fel, mi-ar fi placut sa vad si altceva . Incaltamintea, in schimb, m-a impresionat, chiar imi place.Nu sunt de acord cu cizme vara , nici macar cele crosetate pe care le poarta pitipoancele la mall.

Mergi la inceput