Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am facut si noi azi vaccinul de 1 an si am amanat priorixul vreo luna, spre nemultumirea doctorului. Sophia nici n-a remarcat intepatura, era numai ochi si urechi la discutia noastra despre beneficiile si riscurile vaccinarii. S-a opus insa cu indarjire stetoscopului, iar la uitatul in gat a plans de-a binelea.

Ellis, si noi suntem cu strugurii, din pacate aici nu gasesc decat din cei dopati, cu bobul cat oul, asa ca ii curat de coaja, ca ma gandesc ca mai scade cantitatea de pesticide si chimicale din ei. Si la noi in pampers iese meniul complet, ma gandesc uneori ca o hranesc cam degeaba

Cami, frumoase pozele voastre, am vizitat si noi o gradina asemantoare in Singapore, stiu ca e considerata una dintre cele mai faine din lume, foarte implicata in conservarea habitatului si protectia speciilor, ceva informatii aici http://www.zoo.com.sg/ , poze nu am pe net, adica am pe undeva dar nu mai stiu unde. Multe animale, excelent ingrijite, conditii super faine, dar sincer mie tot mi se pare o inchisoare de lux... In Tenerife nu am ajuns, tocmai pentru ca stiam ca e o insula de origine vulcanica, mai arida. Din poze vad insa ca e foarte frumos. In ceea ce priveste calatoria cu avionul, cred ca e mai greu de la 1 an in sus cand nu mai au stare sa stea, asa ca probabil tot calatorii pe distante scurte sunt mai potrivite, sau zboruri noaptea.

Victo eu am gasit la farmacii naturiste (verzi) faina integrala de grau, de secara, de mei, de hrisca, de orz, de tot felul,ba chiar si faina ecologica, am mai luat seminte de in, dovleac, floarea soarelui, susan si mac pentru finisaje.

Adra, pai hai sa-ti spun pe scurt rezultatul studiului meu asupra masinilor de facut paine. Sunt cam trei categorii de preturi, cele mai ieftine sunt intre 150 si 250 lei, cele medii intre 300-400, cele mai scumpe intre 450 si 600. Toate fac paine buna, Diferenta intre ele este ca unele au si programe mai speciale gen paine fara gluten, sau au un program mai bun pentru painea integrala, iar altele au design mai fain, cateva beculete in plus sau niste programe pentru specialitati, cum e Moulinex 5003 care a fost creata pentru francezii care vor baghete (si costa 530 ron). Deci depinde de bugetul fiecaruia si la ce anume vrei sa o folosesti sau cat de mari vrei sa faci painile. Moulinex 5000 are 800 W 2 palete de framantare si cuva orizontala si face paine pana la 1.5 kg. Eu am luat=o pentru paine si framantat, ca sa pot face cozonac de 2 ori pe an , a costat 365 ron si am gasit-o la un magazinas de electronice de pe strada mea, asta dupa ce ma vanturasem in toate marile magazine atat reale cat si virtuale. Cum se spune, uneori ceea ce cauti este chiar sub nasul tau...

Anca, iti doresc mai multa greata matinala !

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

avem zapada!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Ce frumos e afara...poate iesim si noi putin cu tati daca nu maine...ptr ca ii place zapada!
Si eu vreau retete ptr pici dar de la A la Z ca sunt incepatoare...cu cel mai mare semn al exclamarii si cea mai mare mamaliga in geam...

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
CAMI - VEZI DE CE NU MAI VORBEA A MEA, SE CHINUIA SA INVETE SINGURA FORMELE...ACUM SINCER, EA SINGURA LE CAUTA LOCUL CELOR CU MULTE LATURI, ALEA II PLAC CEL MAI MULT, APOI IA ALTELE

Si Amira face puzzle.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
CAMI - VEZI DE CE NU MAI VORBEA A MEA, SE CHINUIA SA INVETE SINGURA FORMELE...ACUM SINCER, EA SINGURA LE CAUTA LOCUL CELOR CU MULTE LATURI, ALEA II PLAC CEL MAI MULT, APOI IA ALTELE

Si Amira face puzzle.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

webshot-ul are ceva probleme? nu se pot vedea fotografiile

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Andreea, ii sta bine lui Eric cu tunsoarea asta, e asa de dulce!
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricIn2009#5288857470166415266

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

ellis, e Eva cu strugurii...nora-mea

pe ADRA o intrebasem aseara de struguri, acum magandeam sa nu o stresez tot pe ea! imi amintisem ca mai de mult spunea cineva ca fetita ei papa singura strugurii...sigur ca Maria a Ancai papa singura, dar mai zisese cineva.
ADRA - sau oricine mai e in cauza, ale /ai voastre/vostri fac coji de struguri?

Si Amira mananca struguri,dar tre sa-i pun boabele in fatza. Si da...face cu coji. Cojile alea nu le digera nici un adult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

avem pozici nou-noute... din 2009!!!! pentru cine doreste...

Pupici la "fetita" serioasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

mi-e greata

Hai cu testu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Si Amira face puzzle.

mai, dar ea chiar face!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput