Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

CAMI - si a mea mesteca bine, dar are cateva preferinte, si inghite repede sa nu ii ia cineva!

VICTO - in supermarketuri am vazut fainuri, seminte si la plafar;

Anca - inseamna ca ai lucrat bine!

ANDREEA - RIMELUL II lipsea si chiar ofetitza are mama! e un scump! acum ii vad si formele bine, seamana cu ale gazei mele! 2 grasani!...si altceva...imi plac covoarele tale de mor! am vazut cu mov e superb, si ce mai vedeam in camera lui Eric! cand voi avea eu locul meu(cand voi fi mare!) numai pufosenii voi avea!

ADRA - am vb cu dr si a zis ca e ok, dar sa o toc la cap sa mestece, cica si coaja de struguri, de porumb si firele de la banane ies in scaun;..pe langa morcov...a zis cineva ca Alessia are rabdare? oare nu m-am plans destul ca nu sta sa se joace cu jucariile? dar cand ii place cceva...stie ce vrea...oricum am zis ca ii cumpar jucariile cu ea, ca reactioneaza cand ii place ceva, spre ex - la papusi nici nu se uita!...acum...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

da, ellis...pai la kile sunt identici... nici gemenii nu ies asa la fix...

mersi de aprecieri...casuta noastra e asa cum mi-am dorit-o... ca doar eu am amenajat-o si decorat-o...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ellis - nu, nu, ma doare de durere , nu de la botez. Si ma doare pe bune, nu am spus-o la misto. De ieri ma tot doare, cand ma lasa, cand ma ia ... nu stiu de ce. Poate si ceva virusi care inca nu s-au aratat bine la fata ... pt. ca bantuie prin casa ... ba de la Silvia, ba de la sot .. si de grija ca o vad pe Silvia nu tocmai in forma ... Da' trece ... tre' sa treaca ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Eladeea, tare dragalasa "tititza" ta; dar de ce este asa serios???

Va pupam,gata, s-au dus zilele de relaxare; de maine se anunta taifunul...!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

nu e serios tot timpul...de fapt el e mai mult vesel decat serios...de dimineata de cand se trezeste rade si zambeste... dar mie imi plac mult pozele in care face pe seriosu'...

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Andreea, are mama o [url="http://picasaweb.google.com/eric.rusu2007/EricIn2009#5288867022134811282]fetita[/url] frumusica foc... Stii tu poezioara aia. Cam asa si cu Eric.
Ellis si Anacami, multam de idei, carticele citim, de dansat dansam, pitit dupa mobile, toate cele. Mai astept sugestii. Cate ceva gasiti si [url="http://www.rookiemoms.com/]aici[/url], desi unele sunt ciudate, ca de exemplu "petreceti o saptaman cu copilul in San Francisco"
Anacami, bb2 mai asteapta la noi, minim un an
Petro, te-a durut si ieri capul...Ce iei?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

CAMI - si a mea mesteca bine, dar are cateva preferinte, si inghite repede sa nu ii ia cineva!

VICTO - in supermarketuri am vazut fainuri, seminte si la plafar;

Anca - inseamna ca ai lucrat bine!

ANDREEA - RIMELUL II lipsea si chiar ofetitza are mama! e un scump! acum ii vad si formele bine, seamana cu ale gazei mele! 2 grasani!...si altceva...imi plac covoarele tale de mor! am vazut cu mov e superb, si ce mai vedeam in camera lui Eric! cand voi avea eu locul meu(cand voi fi mare!) numai pufosenii voi avea!

ADRA - am vb cu dr si a zis ca e ok, dar sa o toc la cap sa mestece, cica si coaja de struguri, de porumb si firele de la banane ies in scaun;..pe langa morcov...a zis cineva ca Alessia are rabdare? oare nu m-am plans destul ca nu sta sa se joace cu jucariile? dar cand ii place cceva...stie ce vrea...oricum am zis ca ii cumpar jucariile cu ea, ca reactioneaza cand ii place ceva, spre ex - la papusi nici nu se uita!...acum...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

da, ellis...pai la kile sunt identici... nici gemenii nu ies asa la fix...

mersi de aprecieri...casuta noastra e asa cum mi-am dorit-o... ca doar eu am amenajat-o si decorat-o...

ERIC
ERIC IN 2009...

FELICITARI!!!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

adra - da, si ieri m-a durut ... o durere constanta, cu suisuri si coborasuri ... n-am luat prea multe ca nu-s adepta pastilelor ... doar moment (asa se cheama pastilele), ceaiuri callde cu miere si lamaie ... si gata. De regula rezist durerilor astea "usoare", da' am momente cand simt ca-mi plezneste capul.

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ce-am gresit de nu merg incadrate linkurile alea?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

adra - tineam sa iti spun ca imi place cugetarea ta adanca de la semnatura . A mancat Eva minestronele?

andreea - vazut pe Eric cel pletos . Sta cu clamele alea in par? Silvia acum a inceput sa le descopere si nu prea le mai tine ... baga mana in plete si trage de ele pana le scoate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

BUNA!!!!!
La multi ani si multe impliniri in anul 2009!!!
V-am urat cu intarziere pt ca zilele trecute( saptamanile) nu prea am deschis forumul.......
Oricum multumim mult de urarile de ziua lui Cristian, am petrecut in famile cu parintii si nasi, cu baloane, coifuri, poze, nasicii cei mici de 5 ani si 2 ani, am avut un tort de la Piticot cu fata lui Mikey mouse..am taiat si motul ca aveam plete....a ales pixul, inelul de aur si parfumul...acum e un rasfatel ca a avut mereu lume multa in jurul lui!
Noi tot nu mergem, dar avem vointa si pasim voiniceste tinut doar de o manuta, gustam din orice papa, comestibila sa fie si cam facem problemute noaptea...poate vine o maseluta
De vreo 2-3 saptamnani se tresezte cel putin odata pe noapte plangand si urland...nu se calmeaza decat dupa ce aprindem lumina si deschide ochii, iar spre dimineata doarme in genunchi cu funduletul in sus
La voi se intampla asa????
Multa sanatate picilor bolnaviori dar si mamicilor lor.
Multi pupici!!!

Catus76_ro(GINA), mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007!

Mergi la inceput

Citat:
De vreo 2-3 saptamnani se tresezte cel putin odata pe noapte plangand si urland...nu se calmeaza decat dupa ce aprindem lumina si deschide ochii, iar spre dimineata doarme in genunchi cu funduletul in sus
La voi se intampla asa????
Multa sanatate picilor bolnaviori dar si mamicilor lor.
Multi pupici!!!

Daaaaaaa, stai linistita ca e o "etapa obligaatorie" din viata lor bebeluseasca . Pe mine m-a facut varza cu programul de somn, mai ales noaptea. Dar si dupa-amiaza intampinam dificultati uneori. Mai cu nervi, mai cu binele, mai cu joaca mergem inainte. O fi si de la dinti, maselute, de la mers, de la raceli, de alintatura ... asta e!

_

Mergi la inceput