Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea arata f bine fetita ta.
De unde ai luat ghetele diin prima poza?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Anca...

le-am luat de la DEICHMANN...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea nu anunt nimic subtil

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Eladeea, tare dragalasa "tititza" ta; dar de ce este asa serios???
Adra,noi avem noroc ca ii place mult sa se joace cu Sebastian; nu ii mai trebuie nimic! dimineata sau chiar dupa o scurta despartire, au o explozie de fericire cand se vad: ea " Bebiiiii", el "Stefiiii",ea "Bebiii",si tot asa; se imbratiseaza cu foc. Dupa, incep sa se joace, mai ies si scantei, dar au si astea farmecul lor...
Eu zic sa ii mai faci un partener de joaca
Pana atunci:puteti desena impreuna, ii citesti carticele colorate cu f.f. putin text (sa le urmareasca si ea ), sunt unele doar cu animalute (o parte cu materiale care imita blana/pielea lor), jocul de v-ati-ascunselea, plasarea formelor in cuburi (ca Alessia de Ellis),ii faci codite daca are rabdare,etc

"Tara" noastra este pe langa autostrada Bucuresti-Pitesti, pe la aprox. km 50. Nu mai sunt case dupa noi, sunt cateva sute de m pana la autostrada; apartinem de jud Giurgiu.Este aproape de Bucuresti,am face f. poutin pana acasa in Bucuresti, din pacate trebuie sa traversam cartierul Militari care este sufocat de trafic

Anca,stii deja ceva sau doar simti? la Sebi a iesit repede cele doua liniute, dar la Stefi tot am stricat teste de sarcina vreo 6 luni...Nici gand sa am rabdare pana in ziua rec. , incepeam cu 3-5 zile inainte, si dimineata si seara, doar-doar iese o a doua dunga vaga macar...Lunar imi propuneam sa nu fac decat in prima zi concludenta sigur, dar nu rezistam..Deci, ai facut sau nu zilele astea vreun test de sarcina ?

Va pupam,gata, s-au dus zilele de relaxare; de maine se anunta taifunul...!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

NINGEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooooo !!!!

Multumesc fetelor pt. idei, sfaturi pt. botez. Am inteles ce-i si cu lumanarea asta.

Ma doare capul!!!!!

Copilu' e tot marait, muci si tuse ... si din cand in cand temp. Am fost la dr. nu are nimic ... raceala de sezon ...

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

CAMI - si a mea mesteca bine, dar are cateva preferinte, si inghite repede sa nu ii ia cineva!

VICTO - in supermarketuri am vazut fainuri, seminte si la plafar;

Anca - inseamna ca ai lucrat bine!

ANDREEA - RIMELUL II lipsea si chiar ofetitza are mama! e un scump! acum ii vad si formele bine, seamana cu ale gazei mele! 2 grasani!...si altceva...imi plac covoarele tale de mor! am vazut cu mov e superb, si ce mai vedeam in camera lui Eric! cand voi avea eu locul meu(cand voi fi mare!) numai pufosenii voi avea!

ADRA - am vb cu dr si a zis ca e ok, dar sa o toc la cap sa mestece, cica si coaja de struguri, de porumb si firele de la banane ies in scaun;..pe langa morcov...a zis cineva ca Alessia are rabdare? oare nu m-am plans destul ca nu sta sa se joace cu jucariile? dar cand ii place cceva...stie ce vrea...oricum am zis ca ii cumpar jucariile cu ea, ca reactioneaza cand ii place ceva, spre ex - la papusi nici nu se uita!...acum...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Cami, bagi raca in familie?
Lorena e una din prietenele cele mai bune!(acum nu stiu ce fac ei cat sunt singuri in camera de joaca)...iar Eva e prima dragoste!In plus pe Lorena se cam baga un prieten de-al lui Raducu...asa ca Eva e linistita!

Lala, cand va faceti bine, promiti ca ne pui poze de la munte?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

ADRA - jocuri, activitati:
- ai vazut opeatiunea cubul;
- facem puzzle, avem unul cu animale din cate 2 piese, eu le fac, ea le strica si le roade;
- desenam, adica mazgaleste hartia, bluza, peretii...
- citim povesti, poezii, are carti preferate pe care le aduce;
- dansam, cantam(mare pasiune);
- tragem ratze si omizi dupa noi;
- nejucam cu mingea de la una la alta, arunca cu mana, sau da sut si gol!
- punem bile intro spirala, apoi punem in ea pitici, telefoane, mancare..orice...
- facem cucu bau dupa mobile;
nu mai stiu...mai ziceti si voi, ca ne ajuta!

aha...- ne pieptanam, adica ea chiar isi piaptana chelia;
- si jocurile cu tati, se alerga, se arunca, o aunca...inevitabil se termina cu plansete;

PETRO - te doare capul de durere? sau de la pregatirile de botez?

hai ca iar sunt singura pe aici...io nici nu mai scriu ca mereu dispareti!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07
...iar Eva e prima dragoste!
Cristina si Radu 3.12.2007

...care nu se uita!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lala - LA MULTI ANI fericiti, tot ce-i mai bine pe lumea asta iti dorim!!! Si sa scapi repede-repede de virusi!

_

participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput