Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
cristi07 spune:
Miha, ce dulci sunt piticeii...pozele de afara sunt super
am vazut un puzzle cu thomas???![]()
Cristina si Radu 3.12.2007
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geo_ionita Ce frumos e afara...poate iesim si noi putin cu tati daca nu maine...ptr ca ii place zapada! Si eu vreau retete ptr pici dar de la A la Z ca sunt incepatoare... cu cel mai mare semn al exclamarii si cea mai mare mamaliga in geam...Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
n-am intele..retete de mancare, dulciuri?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
geo_ionita spune:
Ellis: orice, dulciuri, mancarica dar sa ii pot da si Biei.
Ca poate maine, poimaine zice socra'mea ca nu ne mai face nimic si ce ma fac
mai gatesc si eu dar f putine. Dar acum m-am ambitionat mai ales ca Trebuie sa ii diversific si mai mult printesei.
Avem si noi poze noi...dar nu stiu sa fac prescurtari pana la ele...
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui abramburika adra - tineam sa iti spun ca imi place cugetarea ta adanca de la semnatura andreea - vazut pe Eric cel pletos . Sta cu clamele alea in par? Silvia acum a inceput sa le descopere si nu prea le mai tine ... baga mana in plete si trage de ele pana le scoate._ participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2 |
e prima data cand i l-eam prins in par, asa in joaca... n-a protestat, nici nu le-a bagat in seama...era prea ocupat sa se joace..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ellis avem zapada!![]() Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
am vazut si va invidiem...
a zis si la stiri ca la voi ningea in continuu de vreo 6 ore...la noi a fulguit azi, atat...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si Amira face puzzle. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
sa inteleg ca fetele sunt o lecuta mai istete??? sau mai perseverente si cu rabdare???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
ERIC IN 2009...
ellis spune:
| citat din mesajul lui geo_ionita Ellis: orice, dulciuri, mancarica dar sa ii pot da si Biei. Ca poate maine, poimaine zice socra'mea ca nu ne mai face nimic si ce ma fac mai gatesc si eu dar f putine. Dar acum m-am ambitionat mai ales ca Trebuie sa ii diversific si mai mult printesei.Avem si noi poze noi...dar nu stiu sa fac prescurtari pana la ele... Georgiana mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007) http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca |
eu iti spun ce am in caietul meu cu retete pt ea(nu le am redactate, dar imi spui ce anume te intereseaza din ce scriu eu), sunt in totala dezordine:
- supa crema de legume
- ciorba de vacuta, pui, curcan, perisoare
- supa cu galuste cu/ fara rosii
- supa cu taitei
- pui la cuptor cu cartofi si ardei
- ardei, dovlecei, rosii umplute
- peste cucartofi/sweet potatoes
- paste/ cus cus cu branza telemea sau almette
- peste cu sos bechael
-ciorba de vita cu sfecla rosie
- rulada de pui cu oua
- piftie de curcan
- mancare de pui cu praz si ardei
- placinta cu mere sau cu branza
- orez/gris/paste cu lapte
- tort cu mere
- tort diplomat
...or mai fi...cam atat am in caiet...+ fripturi de tot soiul la cuptor
mai, voua vacam plac motoarele...aaaa...aveti ing-ul vostru????
pozele de la voronet sunt superbe, zona...la fel!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
GEO -- am vazut si cum ii luati motz, din ce?
, tortul e fain, cred ca -am mai vazut o data, sau ma insel...oricum imi place ideea cu vaagonasele, iar body este chiar in ton cu evenimentul! f tare!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui ellis avem zapada!![]() |
In sfarsit a ajuns coletul cu zapada de la Iasi...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Ce-am gresit de nu merg incadrate linkurile alea? |
Ia sa vedem daca asa merge...
| citat din mesajul lui adra_bell Andreea, are mama o fetita frumusica foc... Stii tu poezioara aia. Cam asa si cu Eric. Ellis si Anacami, multam de idei, carticele citim, de dansat dansam, pitit dupa mobile, toate cele. Mai astept sugestii. Cate ceva gasiti si www.rookiemoms.com/" target="_blank">aici, desi unele sunt ciudate, ca de exemplu "petreceti o saptaman cu copilul in San Francisco" |
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...