Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ahhhhh, cit ati mai scris. De vreo 3 ore tot citesc, si tot n-am ajuns " la zi".

Monica, nu ai idee cit ma bucur pentru tine.
Intrasem intr-un suflet sa-ti scriu ca te-am visat azi noapte, venisei la mine in vizita, cu inca doua fete de pe forum. Si acum (ramasesem cu vreo 2 capitole in urma) citesc de testul tau pozitiv. Noroc ca am apucat sa-i spun sotului azi dimineata, altfel chiar nu ma mai credea nimeni ca am avut viziuni. Dar, oricum, ce mai conteaza?
Eu stiu sigur ca e pui mic acolo, stiu pt ca am visat.

Luminita, poate la a doua sarcina ies bb3 si bb4 .

Preety, mobila din camera Aniei e de la (traiasca)Ikea!

Anca, e super dulce Carla cu boticul portocaliu.

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laura, imi pare rau de povestea cu ochisorul.Noi am luat Netacin si in vreo 5 zile trecea...sper sa va faceti si voi bine repede ca vine primavara si sa stati cu ochii zgaiti

Nici noi nu am avut azi la un moment dat apa calda....in dna Ghica, dar acum vad ca e..sper sa nu inceapa surprize de la criza gazelor, care ba e ba nu e....macar sa vina primavara

Am fost azi la spital cu kaki-ul lui Davidut si nu e rotavirus.Ca la ala se da rezultatul intr-o ora.Astept maine coprocultura, dar vad ca cel putin pana acum nu avem prea multi kakii azi....asa ca poate isi face efectul Hidrasec-ul ala si de azi dam si Smecta....desi nu imi e clar daca e diaree sau nu, dar totusi nu cred ca e chiar normal numarul de scaune, chiar daca uneori e putin...

CD,David ar avea patutul exact langa al nostru...adica doar il sar marginea patutului lui si aia e singura despartitura intre patul lui si al nostru.Si chiar daca stiu ca nu e foarte normal, cel putin de la 6 dimineata sta cu noi (daca doarme lunga pana atunci).El se mai trezeste mai nou si pe la 1, cand rezist tentatiei de a il lua cu noi si il pun tot la el,dar de la 6 dimineata si cand sunt situatii mai aiurea (gen ultimele doua zile cand a avut probleme cu burtica) a dormit cu noi....si nu imi mai fac mustrari de constiinta cum imi faceam pana la un moment dat.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Neatza

Am mai bagat si un surecheck azi dimineata. Liniuta pala dar clara sunt in extaz total.

Va place semnatura mea ?? Doamne ce frumos arata

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
4 + Doamne ajuta

WOOOOOW

CE VESTE MINUNATA!!!!

FELICITARI!!! Ma bucur enorm!!!!! Iti doresc o sarcina usoara, sa fii fericita, si dupa 9 luni sa iti ti fericita piutul in brate. Ingerasul Andrei va avea mare grija de surioara/fratiorul lui!
O sa fiu cu ochii pe tine la odisee, caci cu sufletul sunt mereu!!!

multi multi pupici pe burtica!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna! Ati vazut ce frumos ninge afara?
Dupa atata timp, mi-au virat si mie astia alocatia, dar numai pe o luna. Fetele care ati mai primit, aveti idee, pentru luna in care se naste copilul nu se da alocatie raportata la numarul de zile? Se da incepand cu luna imediat urmatoare?

Felicitari Monica pentru cele doua liniute, ma bucur ca a inceput anul asa de frumos pentru tine!

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Buna! Ati vazut ce frumos ninge afara?
Dupa atata timp, mi-au virat si mie astia alocatia, dar numai pe o luna. Fetele care ati mai primit, aveti idee, pentru luna in care se naste copilul nu se da alocatie raportata la numarul de zile? Se da incepand cu luna imediat urmatoare?

Felicitari Monica pentru cele doua liniute, ma bucur ca a inceput anul asa de frumos pentru tine!

Printesa Eliza

Blogul meu pentru mamici si copii

Alocatia se da din luna urmatoare nasterii, urmand sa se dea in luna cand copilul implineste doi ani pentru a face astfel complete cele 24 de luni.
La noi au intrat doua alocatii:octombrie si noiembrie.Am observat si inteles ca intra dupa 24 ale lunii urmatoare.Deci pe decembrie ar trebui sa intre in jur de 24 ianuarie.
Dar tine si de seriozitatea si disponibilitatea de bani a fiecarui sector...la noi au dat cum au promis si alocatia de nou nascut si trusoul (sectorul 6_

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Off-topic total:

Eva, sa-ti spun eu cum e cu repartitoarele (fac acum proiectia mentala a gestului de suflecat minecile vindicativ):

Noi avem 4 camere (ma rog, asa apar la intretinere, de fapt e cam open-space, au fost 2, acum de cind am facut camera Aniei sint 3), deci 10 calorifere. Am inchis 2 balcoane jos, iar vecinul de sub noi nu le-a inchis, termopanele sint din prima generatie - deci stam prost cu izolatia. Cind n-aveam repartitoare, plateam de ne ieseau ochii din cap.

Am pus repartitoare. Rezultatul? Platim de ne ies ochii din cap. (E drept ca, acum, pe noiembrie, am platit 550 ron, deci nu chiar 1000, ca voi, dar oricum e mult fata de vecinii nostri).
Anul trecut, am fost multa vreme plecati, in lunile de iarna, si am inchis caldura. Ne-am asteptat sa se vada asta la intretinere. Nu s-a vazut. Ba dimpotriva, am platit mai mult intr-o luna in care a fost mai cald afara iar noi am lipsit 2 saptamini, decit intr-o luna in care am fost acasa si au mers caloriferele non-stop. Asa am inceput sa investigam cum sta treaba cu repartitoarele, si iata ce am constatat.
Cititi, ca merita.
Factura (blocului) de la RADET vine in giga-calorii. Repartitoarele masoara ceva "unitati" care n-au nici o legatura cu giga-caloria. Dar se cumuleaza numarul de unitati declarate (la noi repartitoarele nu se citesc automat, ci teoretic vine un nene sa le citeasca, dar cum nenea nu s-a spalat de anul trecut de prin martie citesc locatarii si lasa biletzelul la portar) si la acest nr de unitati se imparte suma de pe factura RADET. Asa rezulta un pret pe unitate. De la acest pret pe unitate se calculeaza, iarasi dupa un algoritm alambicat, cu spatii comune etc, suma de plata pt caldura pe fiecare apartament.
Problema este ca nu toata lumea citeste repartitoarele sau nu toata lumea declara consumul real. Asa ca acel pret pe unitate variaza de la o luna la alta. Deci noi am avut surpriza sa constatam ca, desi am consumat semnificativ mai putine unitati, am avut mai mult de plata, pentru ca pretul unitatii era mult mai mare decit in luna precedenta. Pricepeti?

DECI: daca e sa renteze repartitoarele, in orice caz renteaza numai cele cu citire automata.

Altceva ce am aflat este ca repartitoarele citesc diferenta intre temperatura caloriferului si cea din camera. De aceea nu se recomanda sa lasi caloriferul deschis cind deschizi geamul. Luind asta in considerare, e chiar recomandat sa pui chestii la uscat pe calorifer, pt ca atunci platesti mai putin.

Noi, cum stam la ultimul etaj, sintem capat de coloana si trebuie sa aerisim caloriferele frecvent. Cum camera Aniei este cel mai bine izolata din toata casa, desi caloriferul de acolo are 10 elementi, se incalzesc numai primii 4, pentru ca nu-l mai aerisim. Iar repartitorul e pe al 5-lea element (de aici vine si numele faimosului film) - asa ca ghiciti cine face o mare economie?

Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

La multi ani, Lucutta!!!

Nausica si Ania
poze
_

Mergi la inceput

Muuuulte poze noi, din a treia luna de viata a Aniei, am pus aici.

Si am pus si un www.youtube.com/watch?v=457j-NNC52s&feature=channel_page" target="_blank">filmuletz de ieri.

Nausica si Ania
poze
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Buna fetelor again,

Poate nu stim noi si suntem izolati de informatii.
Voi ati declarat bebeii la sectia de politie la evidenta popiulatiei???
Am fost la politie azi si i am intrebat cine ar fi trebuit sa declare bb???Era o tanti cam dusa, zice pai cine???DVS!!!(Ma rog noi credem ca primaria trebuia sa faca asa ceva.)
OK ii zicem, ce tre sa facem sa apara si bb al nostru in aceasta mare evidenta???Si aia era clar a habar nu avea!!!A inceput sa intrebe in stanga si in dreapta pe colege ce se face?
In fine ni se da un formular, il completam si o intrebm ce acte mai trebuiesc?ZIce pai nu stiu ca sunteti primul care depune astfel de acte.Imi venea sa urlu...pai cum cucoana eu cu barbati-miu suntem singurii cu bebe de pe aceasta planeta si daca dvs ziceti ca noi trebuia sa-l declaram la politie ma gandesc ca au mai fost cazuri.In fine m am aptinut de la alte comentarii si i am dat ce credeam noi de cuvintza, adica copie certificat bb plus copii CI ale noastre.A cerut un numar sa ne sune daca nu e bine!!!Am rugat o in mod expres sa nu ne lase in pom ca altfel nu primim pasaportul!!!
Bai traim intr o tara cu idioti functionari publici sau ni se pare noua...mie si sotzului meu???

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Andy

In legatura cu ochisorii, noua doctora ne a zis sa i punem medicatia in ambii ochi cate 2 pic de 2 ori pe zi ca sa fiu mai precisa.(kanamicina este unguent ofta.)
Sa o stregem la ochi numai cu ser fiziologic si sa apasam , sa facem un mini masaj al ochiului spre baza nasului unde cica se afla glanda lacrimara.Eu eram disperata crede ma!!!3 luni am tras cu ea!

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput