Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

CD imi pare rau ca la voi se intampla frecvent sa nu aveti apa calda si caldura. Oricum merci pentru raspuns.
Acum vad ca parca sa incalzesc caloriferele la loc...sa speram ca va fi bine, altfel plecam la ai mei ca acolo avem soba pe lemne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Fetele,ma scuzati,am trimis fara sa vreau despre cantaretul familiei.Era pt mamici cu 2 pitici,el fiind cel mare
La multi ani,Lucutta!
Imi trimite si mie cineva pe PM contul comun si parola?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Multumesc dragele mele de incurajari si evident ca raman alaturi de voi si voi fi mai ales dupa ce voi naste ca voi veti fi cu mare experienta atunci

N-am mai intrat ca am avut si eu o perioada proasta in preajma sarbatorilor dar am fost la munte de revelion, m-am depravat rau si mi-am revenit si plus ca am avut treaba Cum credeti voi ca au aparut alea II ???

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
4 + Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Pai Moni, eu credeam ca vine o barza si deseneaza doua liniute
Sa ai o sarcina usoara si, evident, ca ramai alaturi de noi, ca altfel te cautam noi si sigur te gasim

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

laura, imi pare rau pt ochisorul alexiei:( las' ca nu ajungeti la chirurg, incercati toate variantele pina acolo. multa bafta cu tratamentul!
am fost si noi cu picii la dr, v-am zis ca suntem muciosi si ... una calda, una rece.
cipri e ok, nu-i dau nik, decit aspirat mucii, are 5400g la 2 luni si o sapt. alexa o tratam cu eferalgan si eurespal si...ceea ce credeam ca e o alergie este varicela desi vaccinata acum un an a facut o forma f usoara. sunt happy, putea sa fie mai rau.
bucurestencelor, ati suflat si spre pitesti? ninge si la noi

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Alina si multa sanatate puiutzilor

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni eu oricum te citesc si la odisee asa ca nici o sansa nu ai

julax iti scriu PM

cocutica ma bucur ca s-a rezolvat problema.

Cuscra sa nu-mi tii ginerele in frig...mai bine veniti la noi si va aratam si schemele.

clau multa sanatate si sper sa se rezolve cat mai repede problemele Iti scriu si tie PM

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Draga Laura,
Si ai mei fac circ mare, mare cand ii imbrac pentru iesit afara. Dar ei faceau circ si cand le schimbam pampersul, asa ca.... o sa se obisnuiasca. Circul asta e unul din lucrurile de pare le fac amandoi la fel. Dar e adevarat, sunt diferiti, fiecare are progresele lui, zambetul lui, toanele lui.... asa ca ma bucur de doua ori mai mult, asta asa, ca sa se compenseze cumva si munca la dublu.

Cat despre ochisorul care curge, si noi ne-am luptat cu asta. La inceput aveau amandoi, si Edi si Robi la cate un ochi fiecare. Am dat cu TOBREX, 2 pic la 4h, in ambii ochi si nimic, cateva saptamani bune. Apoi am incercat cu FLOXAL, 5 pic/zi, doar in ochiul afectat. La Robi a trecut intr-o saptamana, la Edi inca mai insistam. Oricum, oftalmologul a spus ca nu putem interveni chirurgical mai devreme de 4-5 luni, sper sa nu fie cazul.... mamica si copiii frumosi!

CosmyB - da, noi suntem mai bine, avem cam 37.... mucutii s-au dus de tot. Sper sa se faca bine si bebelina ta cat mai repede!

Eu sunt intr-o stare.... nici nu stiu cum sa-i spun... o fi de la vremea de afara, care ma fascineaza pur si simplu...? Sau o fi de la cea de a doua noapte agitata....? Nush ce au patit bebelacii, dar n-au dormit aproape deloc si nici ieri toata ziua... azi au mai furat 2h, dar atat, nush ce ma mai asteapta si la noapte. Oricum, am trecut de la pepsi la ness... .

fetele!

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Mai vroiam sa mai spun ceva:
Monica, acum pot sa te felicit!!! Super semnatura, abia astept sa ne mai dai vesti!

Babytza, ma bucur mult ca soricelul e mai bine si papa mai mult, o sa vezi ca o sa-si revina! si pe soricel si pe Tina. Cum merg pregatirile de botez?

Baby_boy, cred ca cheia e sa-l iei din pripa, cand da semne de oboseala. Am patit-o si eu cu Robi de cateva ori, l-am lasat sa ajunga la pragul critic (deh, pana il schimb si pe fratica....) si au inceput urletele.... dar m-am prins repede de smecherie si nu ma mai risc! Nu de alta, dar vecinii sunt in stare sa cheme Asistenta Sociala la cum urla copilul asta cateodata....

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

Ce nu te darama te face mai puternic!

CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci

povestea noastra

GHIDUL MAMEI
Blog personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Andy ziceai ca ai descoperit cum sa o faci pe Alexia sa mai dorma dimineata, o iei cu tine in pat, hmm....noi am descoperit asta d eceva timp, doar ca a devenit un obicei si mi se pare ca ora la care trebuie sa il iau in pat cu noi e din ce in ce mai devrme, ai grija
Si mai are un obicei, pana sa adoarma profund, incerca sa imi bage manutele in gura si in nas, cred ca a vazut ca nu prea tine si de cateva zile ma apuca de nas si ma strange si asa adoarme (bine ca are baiatul de ce apuca)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Ati vazut ce frumos s a depus zapada afara?

Mergi la inceput