Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 10

monica_dicut spune:
monica_dicut spune:

la toata lumea si
 la toata lumea si 

Nausica, sa sti ca te cred. Hai sa-ti spun ceva. Ieri dupa ce am facut testul m-a sunat cumnata mea sa-mi spuna ca m-a visat si ca nu mai stie exact cum dar s-a trezit cu un sentiment foarte placut. Si i-am spus de test ca nu m-am abtinut asa ca... sa sti eu chiar cred in vise, v-am mai spus eu, am avut eu vise si premonitii si inainte de a-l naste pe Andrei... si din pacate s-au adeverit. dar iata ca nu se adeverest numai cele rele. Mai am o prietena care inainte sa nasc m-a visat cu 3 baieti, 2 mureau si unul traia. In popor se spune ca daca visezi pe cineva mort ii moare moartea, de aici deduc eu ca cei pe care i-a visat ca au murit vor trai. Ca vor fi baieti sau ca o fi visat generic copii nu mai conteaza. 
Cu gargaritza am vorbit eu ieri pe mess. Pregateste botezul si este cam suparata ca se cam ciondaneste cu Iuli al ei. Era fff tristuta.  Eu m-am gandit cumva la babytza poate poti vorbi putin cu ea pentru ca ai trecut oarecum printr-o situatie asemanatoare si la o varsta la fel de frageda. POate ii mai ridici putin moralul. Eu am incercat sa o mai linistesc putin pentru ca si fina mea e intr-o situatie asemanatoare dar nu cred ca am reusit. Situatia ei nu e chiar placuta.
 poate poti vorbi putin cu ea pentru ca ai trecut oarecum printr-o situatie asemanatoare si la o varsta la fel de frageda. POate ii mai ridici putin moralul. Eu am incercat sa o mai linistesc putin pentru ca si fina mea e intr-o situatie asemanatoare dar nu cred ca am reusit. Situatia ei nu e chiar placuta.
SI cu mary am mai vorbit, chiar ieri pe mess, ei sunt bine, cresc si sunt niste falcosi, au scapat de colici de vreo 2 saptamani zicea, dar Mario ii ocupa tot timpul si intra foarte rar pe aici. Dar cred ca urmareste din umbra 
POZNICI CU NOI 

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri  
Minunea din burtica  
 4 + Doamne ajuta
 4 + Doamne ajuta 

gaia.nevia spune:
gaia.nevia spune:
 Pentru sectorul 4:
- adev de venituri nete, a zis cu legea in mana ca lui nu-i e clar... asa ca am pus oct07 - oct 08, sa fie de unde alege ei cand fac media. doar nu sunt tampiti sa nu poata alege din 13 12 alea de le vor ei
- pentru anexa 4, m-a pus sa scriu 210ct2007 - 210ct 2008 la stagiul de cotizare (adica ma rog, angajatorul sa scrie), pentru cazul meu, bebe nascut pe 22Oct.
am snat la ei in timp ce imi scria HR adeverinta :) foarte amabil a fost domnul.
hope it helps
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

luminita2008 spune:
luminita2008 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Nausica Ahhhhh, cit ati mai scris. De vreo 3 ore tot citesc, si tot n-am ajuns " la zi". Monica, nu ai idee cit ma bucur pentru tine.  Intrasem intr-un suflet sa-ti scriu ca te-am visat azi noapte, venisei la mine in vizita, cu inca doua fete de pe forum. Si acum (ramasesem cu vreo 2 capitole in urma) citesc de testul tau pozitiv. Noroc ca am apucat sa-i spun sotului azi dimineata, altfel chiar nu ma mai credea nimeni ca am avut viziuni. Dar, oricum, ce mai conteaza? Eu stiu sigur ca e pui mic acolo, stiu pt ca am visat. Luminita, poate la a doua sarcina ies bb3 si bb4  . Preety, mobila din camera Aniei e de la (traiasca)Ikea! Anca, e super dulce Carla cu boticul portocaliu. Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference | 
Ce vorbesti de bb3 si bb4 deodata, Nausica mica? Vrei sa faca tati un mic stop cardio respirator??? El si asa abia vrea sa auda de bb3.... de fapt, nu vrea sa auda nici de bb3.... inca
 . Dar o sa vrea! Ce sa zic, sunt slabe sansele..... dar cam la fel de slabe erau si cele ca eu sa fac gemeni, asa ca....
. Dar o sa vrea! Ce sa zic, sunt slabe sansele..... dar cam la fel de slabe erau si cele ca eu sa fac gemeni, asa ca....Luminita
 de
 de  Eduard Mihai si
Eduard Mihai si  Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
 Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal

luminita2008 spune:
luminita2008 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui andy.p 
 Nikolici te inteleg perfect ..imi vine sa   ca nu mai stiu ce sa fac...eu initial i-am pus numa intr-un ochisor ,acuma ii pun in amandoi...da nu stiu daca nu gresesc eu cu ceva...folosesc tampoane sterile ptr fiecare ochi separat,ser nu-l tin deschis mai mult de 24h..cu mainile mele nu o ating la ochi..atunci ce nu-i trece??ca-i fac si masaj..habar n-am ce sa mai fac...multumes de ajutor  laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei | 
Apropos de masaj, pediatra asa ne-a spus si noua, sa le facem masaj, dar cand i-am dus la oftalmologul de bebici ne-a spus ca si cu masaj si fara tot aia e. Membranele alea se rup singure si se desfunda canalul, nu putem noi cu masaj sa facem nimica. Si tind sa cred asta, ca 3 luni am tot masat si degeaba...

Luminita
 de
 de  Eduard Mihai si
Eduard Mihai si  Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
 Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
Mai recente
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal

_irina_ spune:
_irina_ spune:
  Monica pot sa indraznesc sa imi dai si mie id-ul de mess al Gargaritei? Si eu sunt cam in aceeasi oala,numai ca eu sunt optimista.
 Monica pot sa indraznesc sa imi dai si mie id-ul de mess al Gargaritei? Si eu sunt cam in aceeasi oala,numai ca eu sunt optimista. fericita de
 fericita de  Andreea-Maria
 Andreea-Maria 

mambishp spune:
mambishp spune:
 Buna Fetelor
La multi ani  ! Un an plin de succese si sa cresteti mari si sanatosi!
! Un an plin de succese si sa cresteti mari si sanatosi!
Nu am mai scris din odisee dar v-am citit cand am avut timp
 dar v-am citit cand am avut timp .
.
Noi azi ne am rostogolit singurel . In general suntem cuminti nu am avut nici colici si plang doar cand imi este foame sau prea somn
. In general suntem cuminti nu am avut nici colici si plang doar cand imi este foame sau prea somn
Sper sa pot acum sa va scriu si eu mai mult 
Pupici 

Poze
http://community.webshots.com/user/Mambishp
Mambishp mama de Eric(21.09.08)

nikolici spune:
nikolici spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui tzitziri Nikolici, si de cate ori pe zi face?Plus ca banuiesc ca asa a fost de la inceput, nu? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) | 
Nicidecum, in primele saptamani facea la fiecare alaptat mult, pe urma o data pe zi, iar de o saptamana des si putin.
Mami de Karina iubita mult mult

babymom75 spune:
babymom75 spune:
Vrem si noi in clubul boboceilor de septembrie - octombrie 2008 !! In data de 04.10.2008 a venit pe lume DRAGOS-PETRU, dupa 40 de sapt. de viata intrauerina, prin nastere normala, avind greutatea de 3000g. E al doilea baiat al familiei, primul fiind VICTOR, nascut in 12.09.2003 Ne primiti? Ce tebuie sa facem?

babytza spune:
babytza spune:
 Hello fetele 
Am avut o zi plina. Alergaturi, ultimele aranjamente ,preot....etc. Mai e asa putin  abea astept....
 abea astept....
Ramonzca superbe pozele  Si e mortal in rochita
 Si e mortal in rochita 
Ankussa da da, sa platiti drepturile de autor, dar nu la mine, ca nu eu am fost prima, la mada mxm de la pepenashi  Daca vrei sa se vada mai bine pozele cu puiul trebuie sa le faci un pic mai mici si sa le misti stanga dreapta( mai bine intra pe mess si iti explic cum le dai edit pe site direct)
 Daca vrei sa se vada mai bine pozele cu puiul trebuie sa le faci un pic mai mici si sa le misti stanga dreapta( mai bine intra pe mess si iti explic cum le dai edit pe site direct) 
Ada mie mi-au luat nasii un trusou subtirel dar e totusi cu manecutza lunga si au luat si un body la culoare si dres bej sa il pun pe sub el. Poate te ajuta. Ca de iarna nu au gasit nici ei. 
Moni sa imi dai id-ul gargaritzei sa o improsc cu o doza de optimism . Stiu ca avea ceva probleme , dar pareau sa se fi rezolvat de cand au venit de la mare in vara...imi pare rau ca e supi 
Babymom acum mesajele tale sunt moderate si apar mai tarziu sau unele deloc. Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa apri in timp real  Bine ai venit
 Bine ai venit 
Le: si noi am avut probleme cu un ochisor si ne-a zis dr de la inceput sa punem picaturi in ambii ca se transmite. Curatam cu ser fiziologic inainte de la coltul ochisorului spre nas ( nu invers cum am facut eu la inceput  ) si cate o picatura de Tobrex de 3 ori pe zi. Din fericire ne-a trecut dupa 7 zile si vad ca nu a mai aparut. Dar imi zisese deja ca daca reapare schimbam picaturile , ca nu mai au efect aceleasi. Si Valentina face in fiecare primavara conjunctivita si nu ii trece din prima, adica dupa 2 sapt ii reapare si tot asa facem , schimbam picaturile. Anul trecut i-a trecut abea la al treilea tratament...Si de fiecare data ii trece cu alt tip de picaturi.
 ) si cate o picatura de Tobrex de 3 ori pe zi. Din fericire ne-a trecut dupa 7 zile si vad ca nu a mai aparut. Dar imi zisese deja ca daca reapare schimbam picaturile , ca nu mai au efect aceleasi. Si Valentina face in fiecare primavara conjunctivita si nu ii trece din prima, adica dupa 2 sapt ii reapare si tot asa facem , schimbam picaturile. Anul trecut i-a trecut abea la al treilea tratament...Si de fiecare data ii trece cu alt tip de picaturi. Printesa mea iubita Valentina
Printesa mea iubita Valentina                            Soricelul meu iubit
Soricelul meu iubit