Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Clau bine ai revenit

Bitza pai nu ziceai maica sa ne vedem prin oras ? Parca asa am inteles si ma tot uitam sa vad daca ai postat ceva ... Chiar ma gandeam aseara daca mai esti in oras...bagam si noi un parc cu bebicii...Ma bucur ca sunteti bine si nu v-a obosit drumul. Data aviatoare poate facem o intalneala cu mai multe mamici

Iris de anis

Mihnea de Paula

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Mersi de sfat! Pe linga ca sunt mama de 2 baietoi, sunt si medic neonatolog asa ca sper sa pot fi de folos cu unele idei medicale sau acumulate din experienta de mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Multumesc tuturor pentru urari.

De ziua mea am plans putin din cauza ca am fost cu bb la dr si saracutul este racit si i-a dat ospamox de 250ml ,nurofen,ambroxol picaturi si vibrocil pic pt nasuc.Tare m-am necajit ca trebuie sa i-a antibiotic dar decat sa faca vreo bronsita sau pneumonie...mai bine ii dau ,asta e.Este prea mic la 2 luni jumate pt antibiotic.
Este o inventie foarte buna "Batista bebelusului"ca nu stiu ce faceam fara ea azi-noapte.Aaa si sa va mai zic ca am un voinic de 7300kg si 64cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Babymom75,bine ai venit in clubul nostru!
Sa scri rapid 10 mesaje ca sa scapi de moderare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ada, babytza noi am avut trusou cam de iarna dar nu stiu de unde l-au gasit nasii (si e si cam departe timisoara). Am avut pantalonasi foarte-foarte grosi, botosei, rochita grosuta si pe cap o sepcutza. Pe langa asta aveam si paturica, dar nu am folosit-o ca aluneca bebele nevoie mare. Toate erau din atlas (parca asa ii zice materialului ala matasos si lucios) la exterior si pe interior matlasate.
Chiar radeam cu nasii ca aluneca pitica din brate ca un peste, daca s-ar fi agitat era nasol de tot.

Dar cred ca si cu costumas de orice fel si o paturica groasa e suficient de bine.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

seara buna!!!
multumim de aprecieri pt poze!!!

piticul meu tocmai a adormit....ma mir pt ca de la ora 16 pana la 21 a tot dormitat...am fost in Ungaria sa iau centru de joaca si apoi la cumparaturi la C&A...nu mi-a venit a crede ce cuminte a fost...am gasit pantaloni de trening superrrr faini....

abia asteaptam sa ajung acasa pt a-l pune in Gymplay...o sa pun maine un filmulet ca sa vedeti cum "l-a apreciat"

Babymom75 bine ai venit!!!asteptam sa ne prezinti puiutul tau...

noapte bunaaaaa!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Irina stiu ca acum doua zile nu gasisera nimik mai gros si ma intrebau ce facem. Atunci mi-a venit ideea sa ia si un body si dres. Dar au luat si paturica pentru cand iesim din biserica , pana la masina. Ca atunci e nevoie, la restaurant e foarte cald si nu cred ca il mai tin si cu dresul. Poate au gasit de iarna, daca nu il bagam in paturica si gata. Nu ma agit in privinta asta. Sunt doar curioasa de model si abea astept sa il vad pe pici in el. Am vazut multe modele in oras si toate mi se par dragute. Toti puiutii sunt frumosi in ziua botezului , ca niste printisori si mici regine

Lucutta imi pare rau ca e bolnavior pupici sa treaca repede Si Valentina a luat antibiotic cand era mica. Si acum e foarte bine, e un copil sanatos si rar raceste. Sa nu te gandesti ca daca ia antibiotic asa de mic vor fi probleme mereu sau ca va fi mai sensibil cand va creste. Ce sa faci, daca trebe , trebe.....O sa treaca
Eu ii dau Valentinei cam de la 7 ani incepand din sept pana in martie cate o vit C zilnic. Si nu a mai racit de mult timp, sau a avut forme foarte usoare. Sunt unele la Pikovit cu diverse arome, le ia cu placere.

Si pentru mamicile care au fost la dr si au bebei grasuni si scumpi

VA pup si eu si fug la nani.

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

LUCUTTA, bebe sa treaca raceala si mami sa nu mai fie ingrijorata!
acum, nu stiu ce sa zic de antibiotic, ca numai un medic poate sa decida despre necesitatea lui, dar vroiam sa-ti zic ca razvan al meu a facut in maternitate, la 2 sapt de viata si apoi acasa, la aproape o luna de viata...problemele s-au rezolvat, i-a dat ceva f usor. de atunci un mai are nimic si sper sa mi-l tina Dumnezeu sanatos.
a avut o perioada cu mucisori, dar nu curgeau, se ineca doar de la ei si nu l-am dus la medic, ca nu tushea, nu avea febra...am folosit insa intens batista bebelushului cateva zile si i-a trecut. parca i-am dat si panadol baby 3 zile...nu mai stiu exact.
sanatate!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Mersi de sfat! Pe linga ca sunt mama de 2 baietoi, sunt si medic neonatolog asa ca sper sa pot fi de folos cu unele idei medicale sau acumulate din experienta de mama.

Bine ai venit!
cu siguranta te vom bombarda cu intrebari:))
sa-ti traiasca baietii!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Bine ai venit!
cu siguranta te vom bombarda cu intrebari:))
sa-ti traiasca baietii!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput