Timisoara, Impreuna! (134)
Raspunsuri - Pagina 5
Mariaa spune:
'neatza
luati o felie de
Silva, saru'mana, nush de ce am feeling-ul ca la asta te-ai gandit [icon cu ala cu magia si multeee imbratisari]
melodia asta imi aminteste de orele de PTAP unde tricotam si ascultam casete aduse din Iugoslavia cu Bjielo Dugme, Mmagazin si inca mai cate. ce misto a fost in liceu
e tare frumos Paul si o sa fure multe inimi de fete pe acolo! de cate ori vad poze cu el ma gandesc ce curaj ai avut sa o iei de la zero intr-o alta lume cu copil mic. as vrea sa zic jos palaria, da' in contextul de mai sus pic in ridicol asa ca zic, respect!!
Lori
Danama bucur ca te simti mai bine si poti sa-ti vezi de treburi in liniste. mai vino cu povesti cum numai tu stii
dar de ce la naiba cu rasariturile? cand rasaritul inseamna un nou inceput? o noua sansa spre ceva bun? apusurile sunt superbe (cateodata) insa dupa mintea mea le asociez cu finish-ul, ceva ce nu mai poti schimba ci doar lua ca atare, asa cum e, frumos sau nu. hmm? ca sa vezi ca pot din astea si pe nemancate (ca sa nu zic altfel) mai tii minte ca ai scris tu odata o chestie cu incercatul - ca atunci cand te fortezi prea tare lucrurile nu iasa si cand iei totul firesc si lejer lucrurile se aseaza - ceva de genul asta...io aia as vedea semnatura ta, ti se potriveste tare bine. nu da cu rosii, mi-am zis si io parerea daca tot ne-ai intrebat
si rilex pentru 'ioz' nu ti-l fura nima' tocmai de aia era in ghilimele spre deosebire de alte copyright-uri
si tot sa va unga pe suflet, la o felie de cafea sau de ceai dimineata luati de ascultati si visati pe minunatia asta
Aiduca haiduca ...pana la cer si inapoi de milioane de ori neincetat
un copil creste in inima mea
silvana75 spune:
Maria, te rog nu-mi "stramba" directia, stiu io ce stiu si stiu ca aia era melodia
Eeeee nu e chiar o grozavie s-o iei de la capat cu copil mic daca iti doresti asta cu adevarat ... sa-ti mai spun ca pe vremea cand Paul avea 9 luni noi aveam actele depuse pentru Noua Zeelanda???!!!!
Dana, sa stii ca exact la ce a scris Maria ma gandeam si eu.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
'nteles, sa traiti
ce sa cauti mei la aborigeni?!
si apropo...io inca mai astept de la tine tunsoarea aia fistichie
silvana75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa si apropo...io inca mai astept de la tine tunsoarea aia fistichie un copil creste in inima mea |
chiar azi studiam www.perfectlady.ro/admin/poze/306-2.jpg" target="_blank">asta si asta si inca nu m-am hotarat, imi plac amandoua dar parca vad ca nu-mi stau bine nici una nici alta
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
ioi ce frig eeeee...bbrrrrr!!
silvana, read my lips PRIMAAA!
ca sa nu mai zic ca mi-ai dat idei
excelenta tunsoare!! cand, cand ???
apropo, imi place ca te dai la profesionisti
ela03 spune:
Salutari. Ce mai faceti?
Eu sunt singura si deocamdata am preocupari intelectuale, dar mintea imi merge foarte incet.
GiaDavid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Poveste hazlie de noapte tarzie cand am fost in Austria a vazut Lori o reclama la niste bomboane mentolate unde ii iesea fum pe urechi unui tip. Din care cauza a dezvoltat o manie ca cica exista "bomboane caie-ti scot chieiu (creierul pentru neavizati) pe uiechi". Si a ajuns sa nu mai doarma de grija ca ajung bomboanele respective pe "iafuri" = rafturi, unde poate sa le cumpere orice copil. Avem noi o discutie serioasa ca de la mama la fiica, si ajung la concluzia ca singura solutie e sa "il sunam pe domnul pesedinte, sa-i spun io sa ietaga bomboanele alea iele de pe iaft". Drept pt care am sunat un coleg, tata a doua fete, i-am explicat situatia, l-am uns presedinte si i-am dat-o pe Lori la telefon. I-a explicat cum ca" domnule pesedinte, sunt Loiana Floina Constantin si va iog mult sa ietageti de pe iaft bomboanele caie scot cheieiul pe uiechi, ca-s foaite peiculoase". A primit asigurari ca asa va fi si ... avem liniste. Mamica de spiridus "Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa." Coco Chanel NOI Spiridusul meu drag |
a facut ceva bun pentru omenire! printesa, cum se gandeste ea la altii!
LaMultiAni sanatosi si fericiti, Paul!
gabirus spune:
Silva, s-a facut tare fain ginericu meu. Observ si la el ca si la Eva o anume transformare fata de anul trecut. Fetele lor arata altfel ... gata, sunt copii mari deja ... mai putin si ajung la pubertate, adolescenta .... stiu ca fiecare perioada e frumoasa in felul ei dar ma apuca stresul cand ii vad ce repede cresc! Pe Lucas il pupacesc toata ziua, cat mai apuc, de drag ca inca e pufos si are obrajori "bebelosi".
Clau, uitandu-ma prin pozele tale am vazut pozele cu Deni. Frumoasa domnisoara ta. Se vede ca experimenteaza cu emotiile tipice ale adolescentei: emo, explorarea propriului farmec, al sexualitatii incipiente. E important in perioada asta sa uiti cine esti si ce varsta ai si sa incerci sa ii fii prietena cu adevarat. Sa iti aduci aminte cum erai la varsta ei, sa ii povestesti experientele tale ... incearca sa te reapropii de ea. Se vede ca e o fata inteligenta si sensibila, de asta si are manifestarile pe care le are. Rebelii intotdeauna sunt spirite deosebit de sensibile si au trairi intense.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
Gabi, exact senzatia asta o am si eu, cresc asa de repede, ieri seara ma uitam cu Florin la pozele facute si ne minunam cat de mare o crescut, cat se schimba de la an la an. Mi-o zis sa nu-l mai pup dimineata and il las la scoala, sa nu-l mai tin de mana dar deaia recuperez acasa ca toata ziua il pupacesc.
Gia, saru'mana de urari
Doris, la tine totul ok? lipsesti cam mult, "coci" ceva sau ....?
Aida, cu gandul alaturi de voi tot timpu
O seara placuta tuturor
Silvana si Paul
Poze cu noi
Mariaa spune:
cu dedicatie sa va mearga bine anul asta
silva, doris zicea ca e cu amandoua casele pe cap saptamanile astea ca e plecata mama ei la baia mare parca, poate de asta nu poate intra! nici pe mess n-o prea prind!